Boek: In mijn onschuld

Hallo iedereen! Vandaag heb ik weer een boekentip voor jullie. Het is een vervolg van het boek: En plotseling ben je van hem. Ik vond dat boek heel mooi geschreven en ook geloofwaardig. Toen ik zag dat dit deel er was, moest ik die dus zeker weten ook lezen. Vandaag ga ik jullie er over vertellen.

Boek: En plotseling ben je van hem.

Dit is het eerste deel, ik zal jullie kort nog even vertellen waar dit boek over gaat. Het boek gaat over de 15 jarige Merel. Zij ontmoet via een vriendinnetje de 26 jarige Mike. Merel word verliefd op Mike. Merel krijgt thuis wat problemen en komt in een internaat terecht. Mike is het daar niet mee eens en zorgt voor veel heisa en haalt Merel daar weg, op een niet zo’n fijne manier. Merel trekt bij Mike in en komt er al snel achter dat haar leven daar niet beter van wordt. Merel raakt langzaam aan verstrikt in het web van een loverboy.

Boek: In mijn onschuld.

Als Merel los komt van Mike, wil ze graag weer terug naar hetzelfde internaat als eerst. Gelukkig mag dat ook. Ze had altijd één fijne begeleider: Piet. Piet begon haar steeds meer het gevoel dat ze speciaal was en gaf haar het gevoel dat hij verliefd op haar was. Merel ging er helemaal op in en ze voelde zich helemaal vertrouwd en veilig bij Piet. Tot ze er achter kwam dat ze niet het enige liefje was van Piet. Ze was er kapot van en besloot een andere begeleider in vertrouwen te nemen omdat ze dacht dat hij beroepsgeheim had. Dat had hij natuurlijk ook maar wat Piet had gedaan, kon echt niet. Piet moest haar beschermen en hij is op staande voet ontslagen.

Mijn mening over: In mijn onschuld.

Ik vind het zo zielig voor Merel! Ook dit verhaal geloof ik volledig. Je bent beschadigd en je komt iemand tegen waarvan je denkt dat hij echt van je houdt en dat er toekomst in zit, je denkt dat je zijn enige meisje bent en dan komt alles uit.. Ik vind dit boek, net zo als het eerste boek heel goed geschreven. Ik kon het boek echt niet wegleggen en ik heb beide boeken in 2,5 dag uitgelezen. Dat is voor mijn doen super snel. Ik zou deze twee boeken echt aanraden.

Informatie over: In mijn onschuld.

  • Schrijver: Merel van Groningen.
  • Uitgever: Boekerij.
  • Pagina’s: 224.
  • Datum: Augustus 2010.

Ik heb een Kobo e reader en een Kobo abonnement, via het kobo abonnement heb ik dit boek gelezen als e-book.

8 Reacties op “Boek: In mijn onschuld”

  1. Ik geloof zeker dat als je bepaade gebeurtenissen in je leven meemaakt, je beschadigd ben. Wel geloof ik in oplossingen, en denk ik dat Allah alles oplosbaar heeft gemaakt❤️

    Like

  2. Heftig, ik heb vroeger ook op internaten gewoond. Helaas zijn er ook zulke begeleiders. Leuk dat je je eigen mening geeft over dit boek. Ik merk ook dat ik een boek heel snel uitlees als ik lees! En ik het leuk vind

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: