reviews

Shoplog H en M – Maatje meer

Afgelopen week heb ik 4 dingen besteld bij de H&M, inmiddels heb ik alles binnen en ik wil alles even met jullie delen! Wat een heerlijke aankopen.

Oversized overhemd jacket

Ik ben al zo lang op zoek naar zo’n jack, je ziet ze zoveel op facebook voorbij komen. In allerlei verschillende kleurtjes maarja, als je een maatje meer hebt, ga je dat soort dingen vaak helaas niet passen want de jacks gaan dan vaak tot XL. Toen ik deze jack zag was ik meteen verliefd maar ik was bang voor een tegenvaller. Dat als ik hem thuis kreeg, dat hij kleiner zou vallen. Maar dat is absoluut niet het geval!! In het echt is hij nog fijner als op de foto, hij is zacht, lekker warm en valt super mooi. Ik denk dat ik voor altijd in deze jack blijf wonen.

€35,-

Saliegroene oversized trui

Wie mij kent, weet dat ik normaal gesproken in hoodies woon. Al jaren. Echt mijn lievelings kleding stuk. Met een capuchon en met een buidelzak. Vaak zijn al die hoodie’s vrachtwagen gerelateerd lol, op die hoodies staan bij mij vooral vrachtwagen (chauffeur) quotes. Vandaar dat ik deze ‘nette’ hoodie besteld heb. Zoals je ziet past er nog wel iemand bij in, en dat is nou net waar ik van hou, heerlijk!! Aan de zijkant van de trui zitten zakken. Deze trui moet je (als je hem normaal wilt) een maat kleiner bestellen dan je echt maat.

€25,-

Jurkje

Zoals ik net al zei, ik woon in hoodies en jeans. Maar ik wil gewoon soms wat meisjes achtiger zijn lol. Dus ik ben aan het experimenteren met jurkjes en panty’s etc. Onlangs had ik een overhemd blouse besteld tot aan mijn enkels, ik was helemaal verliefd maar mijn moeder vond hem veel te lang. Toen ik deze tussenmaat zag, moest ik hem gewoon bestellen en guess what? I love it. Ik voel me echt zelf verzekerd in deze jurk en dat gebeurd niet vaak. Leuk met een jasje er over maar in de lente en zomer kan die ook gewoon prima.

€30,-

Mickey mouse trui

Last but not least, deze geweldige mickey mouse trui. Ik zal jullie direct vertellen, ik heb hem niet gehouden. Maar dat ligt niet aan de trui. Ik persoonlijk, vind hem te kort maar het is een heerlijke, zachte trui. Maar ik voel gewoon dat als ik mn arm een beetje om hoog, dat de trui ook mee om hoog gaat en niet meer mijn hele buik bedekt. En dat vind ik dus echt niet fijn. Echt balen want i love Mickey mouse.

€30,-

Plus size followers, waar kopen jullie je kleding?

20 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: