Restaurants,  reviews

Restaurant – Gusto y mucho mas / Heerenveen

Hey hey iedereen! Vandaag heb ik weer eens een restaurant tipje voor jullie. Namelijk een tapas restaurant in Heerenveen. Heerenveen ligt niet echt persé bij mij om de hoek zoals de meesten van jullie weten maar ik was bij een vriendinnetje in Friesland en we waren eerst naar de dierentuin in Leeuwarden geweest en daarna zijn we uit eten gegaan in Heerenveen, bij Gusto y mucho mas dus. In deze blog ga ik jullie vertellen hoe het was.

We wilden afgelopen jaar al een keer bij Gusto eten alleen toen was hij al vol, toen zijn we naar Pata negra gegaan, dat was ook in de zomer dus dat was niet heel gek. We hadden dit keer gereserveerd en ook mooi op tijd al maar hoe langer we er zaten, hoe vaker we het personeel een nee hoorden verkopen aan mensen die wilden eten bij Gusto zonder te reserveren. Dus als je zeker wil zijn van een tafeltje, zou ik zeker even reserveren. Kan gewoon eenvoudig via de website en is zo klaar. In de mail krijg je dan een bevestiging.

Je kunt onbeperkt tapas eten voor €28,90 maar je kunt ook gewoon a la carte eten. Er zijn ook veel lekkere cocktails en lekkere biertjes en wijntjes. Wij gingen voor de onbeperkt tapas. Wij moesten allebei nog rijden dus gewoon braaf een ijs thee’tje erbij.

Dit tapas restaurant werkt nog met papiertjes waar je op moet bestellen. Ik vond het wel bijzonder dat je na elke ronde een nieuw papiertje moest pakken. Omdat op elk papiertje, elk nummer stond. Bij andere restaurants heb je vaak vakjes waar je zelf de nummers in moet zetten. Dit werkte prima hoor maar vond het wel een beetje zonde ofzo.

Bestellen bij Gusto

Viel me gelijk op dat je hier ook wel andere dingen op de kaart hebt staan dan bij een gemiddeld tapas restaurant. Ook genoeg typische dingen natuurlijk zoals: inktvis ringen, brood met aioli, taco’s, nacho’s, bruschetta’s en patatas bravas. Vooraf kregen we brood met aoli. Daarna konden we briefjes in gaan vullen. Hieronder zie je o.a nacho’s, brood met kruidenboter en ham, inktvis ringen, spareribs, kaasloempia’s, kip in honing en als laatste hadden we nog een crème brulee. De desserts zitten niet bij de onbeperkt prijs in en het drinken trouwens ook niet. Maar de dessert kaart is zeker het bekijken waard haha!

Mijn mening over Gusto

Ik vind dit restaurant zeker het delen waard! Het was een leuk restaurant, de sfeer was goed, stond een lekker achtergrond muziekje op, het personeel was vriendelijk en het eten was ook goed. Genoeg lekkere gerechtjes waar je uit kunt kiezen. Ik vind het ook een goede prijs voor zo’n avond. En ik zou hier zeker zo nog een keer weer heen gaan! Lekker makkelijk in de buurt parkeren, dat vind ik ook altijd wel een goeie.

Houden jullie ook zo van tapas? Wat is jullie favoriete gerechtje in een tapas restaurant?

Gusto Heerenveen – Vleesmarkt 9 – 8441 EW Heerenveen – 0513 844 870

Volgen jullie mij al op mijn socials?

3 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: