Plantjes besteld via PlantRebelz 🌿

Het is allemaal begonnen door een simpele Monstera plant die ik ooit eens kocht bij de Jumbo. Ik werd zo verliefd op die plant en ik vond het leuk om met die plant bezig te zijn en om er voor te zorgen. Ik vind het ook gewoon mooi om te zien dat er steeds meer blaadjes aan komen. Toen ik vorige week een e-mailtje kreeg van PlantRebelz dat ik wat mocht uit zoeken, was ik ook heel blij!

Ik ging direct naar de website en rond kijken maar dat viel niet mee. Er was veel keus en er waren veel leuke planten. Na lang twijfelen ben ik voor de: Fearless Rebel gegaan, dat is een medium plant. Vond hem zo mooi ook door de paars/rode tinten. Deze plant kost €18.50.

Ook heb ik 2 stekjes gekocht, de: extreme sweet kid en de Clumsy rebel kid. Dit is de eerste keer dat ik stekjes heb, dus ik ben heel erg benieuwd hoe mij dit af gaat. Toen ik ze zag was ik zo enthousiast. Zo klein en schattig en ik hoop zo dat het me lukt om ze lang te laten groeien. Kleine kiddies. Dus tips zijn welkom.

Afgelopen Donderdag middag heb ik de bestelling geplaatst. Vrijdag ochtend kreeg ik een mailtje dat de order klaar was gemaakt en gereed werd gemaakt voor verzending. Vrijdag avond om half 9 had ik de bestelling al thuis gekregen. Dat ging dus echt ontzettend vlot! De grote plant stond in een grote-lange doos en de stekjes zaten als het ware in een klein bakje aan de binnenkant van de doos. Over de verzending kan je niks zeggen want het ging en snel, en goed verpakt.

Toen ik de plantjes ontvangen had, pas toen ging ik me eigenlijk verdiepen in de planten. Ik wou kijken of ik onder de foto van de producten wat meer informatie kon vinden maar toen zag ik daar een interne link met tips hoe je de planten het beste kon verzorgen. Je kon dan op de naam van de plant klikken en dan stond er bij wat zijn beste standplaats is, wanneer hij voeding moet, wanneer je hem moet verpotten en wat te doen als de bladeren verkleuren etc. Heel handig en ik heb direct alles opgeschreven. Fijn dat je zulke (uitgebreide) informatie kan vinden.

Op de site kun je op kamerplanten na ook terrariums, stekjes, droogbloemen, kaartjes & posters en potten en manden vinden. En dat allemaal voor een hele redelijke prijs, vind ik zelf!

Ik ben dus zeker heel tevreden over mijn bestelling bij PlantRebelz, ik zou er zo zelf weer wat bestellen en ik denk dat ik dat in de toekomst ook ga doen.

Hebben jullie ook planten? Zo ja, welke? En zou jij bij deze website bestellen?

Ondanks dat deze blog een samenwerking betreft, is mijn blog eerlijk en oprecht geschreven. Ik ben oprecht tevreden over deze producten en de website.

20 Reacties op “Plantjes besteld via PlantRebelz 🌿”

 1. Ik had nooit groene vingers en liet zelfs cactussen dood gaan 😂🙈 tot ik ook mijn eerste Monstera kocht, sindsdien heb ik dikke vette liefde voor planten en kan ik er ook stukken beter mee omgaan. T zijn net kinderen ; wat je aandacht geeft, groeit 😜 Je hebt hele mooie planten uitgezocht! Lekker van genieten!

  Like

 2. Wat een mooie planten heb je uitgekozen! Ik heb voor een terrarium gekozen, iets met 5 katten die alles kapot vreten..

  Like

 3. Ziet er leuk uit, ik ga eens even kijken op de site. Na de restyle van de woonkamer mag er wel wat meer ‘groens’ in huis met wat mooie planten!

  Like

 4. Mijn hele huis staat vol planten 🙂 geen idee hoe al die plantjes heten. Maar planten brengen voor mij echt gezelligheid

  Like

 5. wat een leuke!! wij hebben 1 hangplant die nog van mijn mam is en verder niet want hier overleeft niet veel 😉 zelfs nep planten kan ik mollesteren haha maar ik zou het wel kado kunnen doen 😉

  Like

 6. Ja, en dat terwijl ik eerst niks van groene planten in huis moest hebben. Ik kon er eerder ook nooit mee overweg, want heb zelfs mijn hele grote dure cactus dood laten gaan….
  Heb nu in huis een pannenkoekplant, yucca , monsterea, aspergeplant en nog een hanger ow en nog een soort palm. En het mooie is, ze leven al heel lang haha

  Like

 7. Ik heb ook planten bij Plant Revelz besteld en ben ook zeer tevreden, een goede en snelle levering en ook ik heb genoteerd hoe ik ze goed moet verzorgen. Ik heb geen groene vingers dus dat heb ik wel nodig. Ik vind de site en service super goed.

  Like

 8. Wat een mooie! En fijn dat ze zoveel meesturen over de verzorging, daar gaat het bij mij helaas meestal mis. Ben een slechte plantenmoeder 🙈 Staat dus weinig in huis helaas, maar hoop er ooit beter in te worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: