Hobby,  Overig

Around the world project – Beste cadeau voor elke gelegenheid

 • In deze blog ga ik jullie vertellen over een cadeau die vol liefde zit die je met elke gelegenheid kunt geven, een verjaardag, valentijnsdag, een jubileum etc. Ik heb dit cadeau aan het vriendje gegeven voor valentijnsdag. Ik had het stiekem al aan een paar vrienden laten zien en die vonden het ook allemaal een geweldig cadeau. Ik zal je eerlijk vertellen dat ik ook wel echt trots ben op het eindresultaat. Ik zou dagen lang janken als je mij zo’n cadeau zou geven haha!
 • Notes from around around the world

  Dit hele cadeau, bestaat uit briefjes van mensen van over de hele wereld. Bij allerlei verschillende bezienswaardigheden. Laat mij het jullie uitleggen: je hebt op facebook groepen die heten” my love for you is so big” en dat zijn dus allemaal van die groepen waar je van die briefjes kan verzamelen. Je moet er goed om denken dat je ook zulke briefjes voor andere mensen moet schrijven, voor over de hele wereld dus ook in verschillende talen. En dat kost moeite, ik heb over de 100 briefjes moeten schrijven waarvan geen één in het Nederlands en ik denk maar 25 er van in het Engels, voornamelijk veel Spaans. Maar als je daar de tijd voor neemt, heb je alle briefjes zo klaar.

  Ik heb alle foto’s voor de mensen bij Reitdiephaven gemaakt, dat vind ik zelf een mooie plek. Dit is een voorbeeld van mijn foto. Ik heb altijd leuk papier gebruikt, van diddle of ander leuk briefpapier. Zo’n foto kregen mensen dus van mij voor hun project.

  Voordat je aan dit project begint, moet je dus zelf even goed nadenken: ” Waar zou ik deze foto’s gaan maken?” Heb je bijvoorbeeld een mooi standbeeld in de buurt, een bekende plek (waar een film is opgenomen ofzo) , een mooie kerk of iets typisch Nederlands? Je kan bijvoorbeeld ook allemaal contant geld op tafel leggen, het briefje van iemand anders erbij en dan bijvoorbeeld een stroopwafel en kleine klompjes of molentjes erbij, want buiten europa hebben ze natuurlijk ander geld als ons en dat vinden veel ook wel leuk.

  Ik heb er voor gekozen om een fotoboek te maken maar ik heb ook alle foto’s in een filmpje verwerkt. Maar ik vond het leuker om er een tastbaar cadeau van te maken.

  Hieronder volgen nu een paar bladzijdes met een paar fotos van mijn eigen project. Ik ben er zo verliefd op geworden, echt een super leuk cadeau. Ik heb er voor gekozen om elke bladzijde een andere kleur te geven. Op de achterkant van het album heb ik een kleine quote gedaan.

  Is dit een cadeautje die jij voor je geliefde/ vader/ moeder / zus,broer / vriendin zou maken?

  12 reacties

  Geef een reactie

  %d