vrachtwagen

“ Waar een wil is, is echt een weg”

Waarschijnlijk hebben jullie deze foto’s al een paar keer voorbij zien komen op mijn socials want ik ben er natuurlijk hartstikke trots op maar daar waren ze niet voor bedoeld.

Een jaar geleden heb ik namelijk samen met Lady trucker fotograaf Mirjam Offeringa deze super coole foto’s met de truck gemaakt voor in het tijdschrift trucks. In deze blog ga ik jullie er meer over vertellen.

Mirjam had een oproepje geplaatst op facebook wie dit zou willen, een fotoshoot + interview voor in de trucks. Na even twijfelen was ik super enthousiast. Natuurlijk is het wel even een stapje om zoiets voor het eerst te doen.

Precies een jaar geleden hadden we bij ons bij de loods afgesproken. Boven in de kantine hebben we even gepraat en zo is het stukje tekst er gekomen. Toen zijn we naar buiten gegaan en hebben we foto’s gemaakt. Mijn baas heeft zelfs nog de combinatie voor mij verder op het industrieterrein gezet voor de foto’s want ik mocht er zelf nog niet eens op rijden, ik had toen al wel rijles.

Eerlijk? Het begin van de fotoshoot was best awkward. Ik hou er van om voor de camera te staan maar al die gekke poseren.. daar moest ik even aan wennen maar na een tijdje ging het al beter. En voor ik het wist, waren we ook alweer klaar.

Toen was het eventjes wachten tot Mirjam de foto’s bewerkt had. Ik kreeg een linkje van haar met de door haar bewerkte foto’s en daar kon ik de foto’s bekijken. Wat was ik trots! En nog steeds.

En afgelopen week was het eindelijk zo ver, ik kreeg een Facebook berichtje van Mirjam met de tekst: je staat er deze uitgave in, aan het eind van deze week ligt hij in de winkel. En eerlijk? Toen werd ik zenuwachtig. Mijn kop straks door heel nederland in de winkel. Niet op een voorpagina dan maar wel in een tijdschrift, onwijs gaaf!!

” Waar een wil is, is echt een weg”

De tekst gaat natuurlijk o.a over alle tegenslagen die ik heb gehad en dat ik onwijs dankbaar ben dat ik een kans heb gekregen bij Jan Transport. Er staat ook in dat ik graag mijn LZV zou willen halen (vrachtwagen van 25 meter) maar toen had ik mijn trailer nog maar net (16,50 meter) en toen dacht ik overal heel simpel over maar ik denk niet dat die LZV er gaat komen aangezien ik trailer nog hartstikke moeilijk vind haha! Maar goed, er staat ook in dat mijn vriend ook chauffeur is, dat kinderen wat voor later is en dat ik voor altijd chauffeusse wil blijven en dat is zeker waar!

Mijn lifequote: ” She turned her cant’s into can’s and her dreams into plans” omdat ik natuurlijk als klein meisje al de droom had om chauffeur te worden maar veel tegenslagen heb gehad en altijd door ben blijven gaan.

Ik ben trots! Hartstikke trots en wil graag Mirjam en de trucks bedanken voor deze bijzondere ervaring. Ik vind het echt onwijs gaaf.

Volg haar Facebookpagina en ook direct haar Instagram account. Ze deelt regelmatig leuke foto’s van andere lady truckers en ook andere leuke stukjes!

Mocht jij nou ook eens een stukje hier over willen schrijven, vraag mij dan vooral want ik hou er van om te praten over mijn beroep. Ben ook trots op het feit dat ik een vrouwelijke chauffeur mag zijn!

Heb jij al wel eens in een tijdschrift gestaan? Zo ja, welke en waarom?

20 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: