persoonlijk

Mijn april

Rare tijden zijn het nu, met alle strenge maatregelen. Ik hoop dat alles een beetje snel voorbij is! Gelukkig ben ik nog gewoon aan het werk en mijn ouders ook dus zoveel veranderd er niet voor ons. Ik vind het ook fijn dat ik gewoon een vast ritme nog heb. Maar des ondanks zijn er wel weer (leuke) dingen gebeurt die ik graag met jullie wil delen.

Bedankt natuur! 🌿💕

Ik ben elke dag rond 19.30 thuis van werk en als het dan donker is, heb ik echt geen zin meer om er op uit te gaan maar nu de klok is gegaan, is het eindelijk weer langer licht en dat betekent ook vaker na werk nog gewoon heerlijk een rondje lopen. Vind het ook zo heerlijk om te lopen met zonsondergangen, dat levert de mooiste plaatjes op altijd.

Eindelijk een fotomomentje met pappa 🚚

Ik ben nu al 2 jaar chauffeur en het is altijd al mijn grootste droom geweest. Een fotomomentje van de vrachtwagens, die van mij en mijn pappa. We hebben heel vaak momenten gehad dat we al helemaal bedacht hadden hoe we het gingen doen, maar dat we elkaar telkens net misten. Maar nu had mijn vader ineens een route Groningen, ik was niet zo 1,2,3 in de buurt maar ik MOEST gewoon heen, en ja hoor, het is gelukt en dat ook nog eens op onze eigen grote markt. Met de martini toren.

Heel veel wandelmomentjes

We hadden deze maand natuurlijk een paar extra vrije daagjes, ik heb toen vroeg mijn wekker gezet om extra veel te wandelen. Heb vooral veel gewandeld in Drenthe. Kan daar altijd zo van genieten, lekker in mn eentje een end lopen. Oordopjes in en foto’s maken. Heerlijk!

Kamp Westerbork

Ik was samen met mijn beste vriendin aan het lopen, het was een wandeling die begon bij de parkeerplaats van kamp Westerbork en aan het eind van de route kwamen we ineens bij het kamp zelf uit. Ik had echt niet verwacht dat dat kon maar blijkbaar kan je daar al jaren zo gratis komen. Ik was er nog nooit geweest maar wou er altijd al een keer heen. Dus toen ik het kamp zag, kon ik er niet zomaar aan voorbij lopen. Het was heel anders als dat ik me had voorgesteld maar zeker indrukwekkend.

2 in 1 keer

Ik had beloofd om ook de minder leuke dingen te delen. Of nja levenslessen lol. Ik was onderweg naar werk en toen moest ik de politie volgen. En toen kreeg ik maar liefst 2 boetes in 1 keer. Ik heb nog nooit eerder een boete gehad met mijn eigen auto en nu 2 in 1 keer, balen maar eigen schuld haha! Paar daagies voor niks gewerkt.

Nou, dit was het eigenlijk wel weer voor April. Ondanks alles toch een hele fijne maand gehad. Vind het ook fijn dat ik weer zoveel gewandeld heb.

3 best gelezen blogs:

1. Mijn maart

2. Excursie Rovinj

3. Ook vrouwen kunnen vrachtwagenchauffeur zijn

Mocht je deze blogs nog niet gelezen hebben, doe dat dan vooral nog even <3

Hoe kom jij deze tijd door? Overleven jullie het nog een beetje?

20 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: