persoonlijk

Mijn Januari

Zo, dat was de eerste maand van 2022 alweer. En zoals jullie weten: een nieuwe maand is een nieuw maand overzicht. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan vooral verder.

Nieuwjaarsdag

Nieuwsjaardag natuurlijk! Lijkt al weer zo lang geleden maar toch is het nog maar een maandje geleden. Na 00.00 ben ik nog even naar vrienden geweest en om half 5 lag ik in bed ongeveer. Waren echt een paar super harde knallen. En ‘s middags nog naar oma geweest.

Weekendje weg

Gelijk begonnen met een leuk weekendje weg, ondertussen hebben jullie er vast al veel over gelezen en veel van gezien op mijn Instagram. Ik ben een weekendje naar Dwingeloo geweest met Esmé. De eerste dag hebben we gewandeld bij het blauwe meer in Drenthe en de tweede dag hebben we het bekende Planken pad in Spier gelopen. Echt een wandelweekendje dus.

Plankenpad

Vakantieboek 2021

Ik maak wel eens vaker fotoboekjes maar dit keer had ik besloten om een fotoboek van de leukste momenten van 2021 te maken. In dat fotoboek staan 312 foto’s. Super trots was ik toen ik het fotoboek voor het eerst zag. Echt een super leuk boek geworden. Ik had hem gekocht bij de Kruidvat en ik schrok wel van de prijs. Iets van €94,- heb ik betaald voor het fotoboek maar goed, het is het wel waard.

Goede blog maand

Januari is een hele goede blog maand. Weten jullie nog dat ik in Mijn November schreef dat ik voor mijn doen echt een goede blog maand had? In januari had ik dus nog 400 meer en dat vond ik echt shocking haha! Wat een goed begin van het jaar. Maaarrrr.. dat legt de lat ook wel gelijk heel erg hoog. Ik denk niet dat ik snel in de buurt nog weer kom van deze cijfers maar ik hoop het natuurlijk wel! Hebben jullie nog tips om meer bezoekers op je blogs te krijgen?

Uit eten

Eindelijk weer een dagje als vanouds. Nu ondertussen is de horeca weer volledig open maar toen ik uit eten ging met het gezin, toen was het een protest dag. Dus we pakten gelijk onze kans en we gingen naar een lekker restaurant. Ribhouse Texas Zeegse. Echt fijn dat de wereld ondertussen weer wat meer open is en je weer meer kan.

Ribhouse Texas Zeegse

Uitwaaien

Een dag voor storm Corrie zijn we naar Termunterzijl geweest. Even lekker uitwaaien bij het water. Daarna hebben we natuurlijk nog even een kibbeling gehaald. Perfecte zondag!

Uitwaaien

3 best gelezen blogs:

Nou, niet echt een maand waarin ik extreem veel gedaan heb maar wel een maand waarin ik leuke dingen gedaan heb. Een goed begin van dit jaar, ik ben benieuwd wat de rest van de maanden gaat brengen.

Wat was jullie hoogtepuntje in de maand Januari?

10 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: