persoonlijk

Mijn maart

Weer een nieuwe maand dus natuurlijk ook weer een nieuw overzichtje. Afgelopen maand niet heel veel bijzonders beleefd dus ik hoop dat het deze maand allemaal wat spectaculairder wordt. We gaan het zien.

Vast contract

Ja, wat valt er allemaal over te zeggen. Ik werd ineens gebeld door het bedrijf dat ik een vast contract had gekregen. Ik wist al dat hij verlengd moest worden maar hoe, ik had geen idee. Maar het is dus een vast contract geworden 🥳 en ik wou net met mijn moeder shoppen dus ik heb flink wat geld uitgegeven want ja, feest natuurlijk. ‘S avonds nog even gevierd met een gebakje en een borrel. Toch iets om trots op te zijn.

Lammetjes aaien

Een collega van mij, Mark, heeft schapen en t word natuurlijk weer voorjaar dus dat betekend lammetjes! En vorig jaar had hij al beloofd dat ik lammetjes mocht aaien als ze er weer waren en die belofte was ik zeker niet vergeten. En mamma wou ook wel mee dus samen even heen geweest. Echt lieverdjes.

Helix nummer 3

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, heb ik 2 helix piercings. 2 in mijn rechter oor. Maar ik wil in de linkeroor ook graag twee. Toen ik eindelijk een keer weer in het centrum was, heb ik het direct gedaan. Ook deze heb ik laten zetten bij Lucardi. Nu wil ik er nog één boven deze. En dan is het denk ik ook wel klaar, ik wil ook nog graag een tragus maar die lijkt me echt pijn doen haha, wie weet!

Nieuwe telefoon

Ik was er niet eens echt aan toe ofzo maar mijn abonnement was al dik een half jaar verlopen, dus ik ging op zoek naar een ander abonnement en kwam één bij vodafone tegen met alles onbeperkt, wel prijzig maar dat ben ik wel echt nodig. En toen kreeg ik ineens het idee om er ook een iphone 11 bij te doen. Ik had zelf anderhalf jaar een Iphone XR. Was niks mis mee maar iets nieuws is altijd leuk. Tuurlijk ben ik weer voor rood gegaan, want dat is natuurlijk mijn lievelingskleur.

Fiets gekregen van ouders

Shanti word natuurlijk al een oude moeke en ik liep altijd heel graag met haar. Nu kan dat helaas niet meer zo lang en daarom wou ik graag een fiets. Dan kan ze gewoon mee in het mandje en kunnen we er toch nog samen op uit. Ineens moest ik van mn ouders mee naar de tuin en toen zag ik die fiets, super blij mee!

Heel veel nieuw Blond Amsterdam

Oepsie. Ik kon het weer niet laten. Ik zag ineens op facebook dat ze in een winkeltje in Veendam korting hadden op alle Blond Amsterdam artikelen. Dusss, ik direct daar heen gegaan en heel wat leuks kunnen scoren 🥰 wel weer heel wat euro’s lichter maar het is het zo waard.

3 best gelezen blogs:

  1. Makkelijk he, alles op mijn werk afschuiven

  1. 10 vragen aan mijzelf
  2. Mijn Februari

Wat is jouw hoogtepuntje van Maart?

23 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: