persoonlijk

Grey hair dont care!

Gister is de kapper weer bij ons thuis geweest en ik heb een keer weer iets anders met mijn haar gedaan. Benieuwd wat ik gedaan heb? Lees dan vooral verder.

Normaal ben ik niet zo van de aparte dingen. Normaal is het gewoon: ” ik wil weer blond” of ” ik wil weer donker.” Maar nu ineens kwam ik met een foto en was het echt van: zoiets wil ik graag! En echt geen idee hoe ik daar ineens bij kwam.

Ik heb mijn haar in veel verschillende kleuren al gehad. Niet echt gekke kleuren maar wel echt lichtblond, donkerblond, donkerbruin, lichtbruin, bruin met rode gloed, bruin met paarse gloed, van alles. Maar dus nooit kleuren zoals echt paars, rood, blauw of groen etc. Hieronder een collage gemaakt met de kleurtjes van afgelopen jaren. High lights en volledig geverfd. Van alles en nog wat gehad!

En wat heb ik nu?

Op pinterest kwam ik dus bij toeval een foto tegen van iemand met krullen en boven in redelijk donker haar en naar de puntjes werd het lichter / grijs. Moest ik ook hebben! Zoiets. En ben super tevreden met het resultaat! Nu nog even goed blijven spoelen met zilvershampoo en hopen dat het lang mooi blijft.

Baal alleen zo erg dat ik mijn haar al sinds eind groep 8 laat groeien en dat het nu nog steeds zo kort is.. ben het nu dus al bijna 9 jaar aan het laten groeien. Ik knip het alleen wanneer het echt nodig is.

Tips en tricks zijn dus hartstikke welkom!

Verven jullie je haar ook wel eens? Ook wel eens “gekke” kleurtjes gehad? En waar verzorgen jullie je haar mee?

45 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: