Grey hair dont care!

Gister is de kapper weer bij ons thuis geweest en ik heb een keer weer iets anders met mijn haar gedaan. Benieuwd wat ik gedaan heb? Lees dan vooral verder.

Normaal ben ik niet zo van de aparte dingen. Normaal is het gewoon: ” ik wil weer blond” of ” ik wil weer donker.” Maar nu ineens kwam ik met een foto en was het echt van: zoiets wil ik graag! En echt geen idee hoe ik daar ineens bij kwam.

Ik heb mijn haar in veel verschillende kleuren al gehad. Niet echt gekke kleuren maar wel echt lichtblond, donkerblond, donkerbruin, lichtbruin, bruin met rode gloed, bruin met paarse gloed, van alles. Maar dus nooit kleuren zoals echt paars, rood, blauw of groen etc. Hieronder een collage gemaakt met de kleurtjes van afgelopen jaren. High lights en volledig geverfd. Van alles en nog wat gehad!

En wat heb ik nu?

Op pinterest kwam ik dus bij toeval een foto tegen van iemand met krullen en boven in redelijk donker haar en naar de puntjes werd het lichter / grijs. Moest ik ook hebben! Zoiets. En ben super tevreden met het resultaat! Nu nog even goed blijven spoelen met zilvershampoo en hopen dat het lang mooi blijft.

Baal alleen zo erg dat ik mijn haar al sinds eind groep 8 laat groeien en dat het nu nog steeds zo kort is.. ben het nu dus al bijna 9 jaar aan het laten groeien. Ik knip het alleen wanneer het echt nodig is.

Tips en tricks zijn dus hartstikke welkom!

Verven jullie je haar ook wel eens? Ook wel eens “gekke” kleurtjes gehad? En waar verzorgen jullie je haar mee?

45 Reacties op “Grey hair dont care!”

 1. Staat je erg leuk! Ik heb rood, zwart, caramel, en verschillende kleuren bruin gehad. Rood vond ik het moeilijkst om bij te houden qua kleur. En gewoon niet te vaak verven!

  Like

 2. Ik verf mijn haar eigenlijk nooit omdat ik het altijd doneer. Ik spaar drie jaar en dan doneer ik het weer, zo ben ik al 9 jaar bezig. Je mag het niet doneren wanneer het geverfd is dus ik doe het dan ook niet 😉

  Like

 3. Grijs vind ik zo mooi staan! Super leuk dat je weer eens wat probeert. Bij mij helpt het heel erg om gezond te eten en natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken, hierdoor is mijn haar al heel lang en sterk geworden!

  Like

 4. Staat je heel erg leuk! Ik heb alleen een keer rood/bruin en een andere keer had ik de zwart/donkerblauw haar gehad. Zwart/blauwe vond ik overigens niet heel geslaagd, want maakt mij heel erg bleek. Herfsttinten staan mij beter, zoals rood/bruin dus.

  Liefs,
  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com

  Like

 5. Leuk kleurtje. Ik verf mijn haar ook, tegenwoordig hoogblond omdat ik witgrijs ben en verder niet veel pakt. Daarvoor ook alle kleuren gehad, blond, rood , zwart en alles ertussen in.

  Like

 6. Je kan het goed hebben! Ik heb eigenlijk alleen maar highlights en een rode gloed gehad in het verleden. Ik ben niet zo’n dardevil op het gebied van kapsels, zoals jij! 😉

  Like

 7. Ik vind je haar erg mooi. Ik had graag wat meer fotootjes gezien, ook van achteren! Ik heb vroeger heel wat verschillende kleurtjes in mijn haar gehad (ja, vol geverfd in rood, paars, blauw, etc.). Nu heb ik al jaaaren mijn eigen haarkleur en dat vind ik prima.

  Like

 8. Wat een mooie nieuwe haarkleur heb je, staat goed bij jouw oogkleur! Ik verf mijn haar al sinds mijn veertiende. Het begon bij een balayage-behandeling, nu heb ik mijn haar volledig geverfd! Heb ik eerlijk gezegd soms wel spijt van, want je moet het wel telkens bijwerken…

  Like

 9. ik verf het al vanaf mijn 15de jaar donker. ik heb zelf ook donker haar en ik zou het graag een keer pastel willen hebben, alleen dan moet ik het blonderen etc.

  Like

 10. Staat je goed! Ik heb echt alle kleuren van de regenboog gehad 🙂 Mijn haar groeit juist mega snel en dat is soms wel eens lastig want als ik een modelletje of lengte knip is het zo weer lang. maar mijn vriendin heeft het zelfde als jou bij haar wil het gewoon niet lang worden.

  Like

 11. Ik doe echt nooit wat met mijn haar. Zelf geen gel. Ik houd het altijd lekker kort en dat bevalt mij uitstekend. Misschien als ik ooit nog een keer grijs wordt dat ik er wat mee ga doen hihi. In de familie zijn veel mensen kaal aan het worden. Hoop dat ik dat niet krijg 🙂

  Like

 12. Ik heb mijn haar nog nooit geverfd, maar ik ben zeker benieuwd hoe het eruit zou zien. Meestal vind ik het vooral zonde. Je hebt zeker gelijk dat grijs in is!

  Like

 13. Wat gaaf zeg! Deze kleur staat je heel mooi! Ik varieer zelf alleen met blond en bruin haha. Momenteel heb ik diverse tinten blond door mijn haar heen verwerkt. Als ik een tip mag geven: koop niet de zilvershampoo van Guhl, want die doet zijn werk niet zo goed.

  Like

 14. hahaha, ik vind dit leuk !!!! Vroeger had mijn haar ook alle kleuren ( nou ja haarkleuren, roze en zo heb ik nooit gedurfd ) nu ben ik een natural grey

  Like

 15. Ik heb l sinds mijn 25ste een grijze lok en heb deze eerst altijd gekleurd, maar ben daar nu al langere tijd mee gestopt en accepteer het maar gewoon. Bij mij is het dus zeker grey hair don’t care. Ik vind dit echt heel leuk staan bij jou. Hoe het sneller langer kan worden? Ik laat het nu weer groeien, na jaren kort, en heb het idee dat het best vlot gaat, maar ik doe er dan ook niets aan qua verven of zo.

  Like

 16. Ik verf mijn haar eigenlijk nooit! Verzorg het wel heel graag met fijne producten en ga eens in de zoveel tijd als ik het weer nodig vind naar de kapper.

  Staat je erg goed je nieuwe coupe!

  Like

 17. staat je goed! en ik heb alle kleuren nu wel gehad haha en verf het eens in de 7 weken 😉 tips om je haar te laten groeien heb ik niet echt wat ik wel kan aanraden is je haar zeker een jaar met rust te laten, dus eigenlijk niet stylen of verven. het is moeilijk maar ik heb dat ook eens gedaan en daar knapt het echt van op want mijn haar was een drama op gegeven moment. of een kreatine behandeling

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: