reizen

High tea – Toos en Jet

Kunnen jullie mijn Vervroegd moederdag cadeau nog herinneren? Daar kon je in lezen dat ik een high tea pakketje voor mijn moeder gekocht had met natuurlijk een echte high tea erbij. Nu hebben we eindelijk de high tea gedaan en in deze blog kunnen jullie lezen wat ik er van vond.

Sowieso vind ik de locatie al een echte topper. Ik ben dol op Reitdiephaven. Dit ligt in de provincie Groningen. Ik kom er voor werk ook elke dag en vind het echt prachtig om daar naar die huisjes en bootjes te kijken. Kennen jullie onderstaande foto nog? Dit is Reitdiephaven.

Genoeg over de locatie, nu verder over de super gezellige high tea die ik heb gehad. We hadden gereserveerd om 10.00. Ook deze high tea heb ik via social deal gekocht en ik kon uit een paar tijden in de ochtend kiezen. Toen zijn we maar voor 10.00 gegaan. Onderweg waren we nog in de file gekomen en waren we er rond 10.15. Was geen probleem en het tafeltje stond al enigszins klaar voor ons.

Deze high tea heb ik op social deal gekocht voor €12,50 per persoon. Normaal kost deze high tea bij bakkerij Toos en Jet €25,- per persoon.

Hier onder op de foto kun je de etagère vol met lekkers zien dat we hadden gekregen. Normaal ben ik niet zo van de broodjes met van alles er op en eraan waarvan ik eigenlijk niet eens zo goed weet wat er in zit. Natuurlijk werd het wel verteld wat het was maar dan alsnog weet je niet wat er precies in zit maar deze waren echt heerlijk.

Zien jullie die cakejes rechts onder? Ik heb echt een wortel fobie ( nee ff serieus, gruwel er gewoon van als ik ze zie) en ik zag die etagère en ik zei gelijk: nou leuk geprobeerd maar dat krijg je er bij mij echt niet in. Hoe kan je wortels in een cake doen?!?!?

Ik heb vaker een high tea gedaan en dit is echt een goed gevulde etagère ook als de prijs €25,- was. Ik zou het er persoonlijk niet voor over hebben maar het is het zeker waard.

Als de thee pot met heet water leeg was, kon je even een gil geven en dan werd hij weer gevuld. Je kon zelf kiezen wat voor een theetje je wou drinken. Ik had echt struggles met de thee kopjes. Je had aan de kopjes zo’n heel smal oortje. Ik drink normaal uit bekers van 500-850 ml dus daar zit ook een beste oor aan om het vast te houden, dit was wel even wennen dus haha!

Op die worteldingetjes na, was alles echt hartstikke lekker! Het personeel was vriendelijk en ik vind het echt een top locatie. Ik vind dit dus zeker een aanrader. Ook verkochten ze heerlijke andere broodjes en taartjes enzo. Of nja, niet gehad maar zag er allemaal heel goed uit!

Hebben jullie ooit een High tea gedaan?

37 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: