persoonlijk

Mijn Juli

Hey hey iedereen! Vandaag heb ik weer een maand overzichtje voor jullie met alles wat ik heb gedaan in de maand Juli. Zitten we alweer in de maand Augustus nu. Deze maand nog even volmaken en dan in de nieuwe maand, lekker 3 weekjes vrij. Nu kan het aftellen beginnen. Lezen jullie mee?

Uitkijktoren Blauwestad

Beste blogmaand 2023

Met dit stukje wou ik deze blog afsluiten omdat ik dit pas aan het einde van de maand natuurlijk kon weten maar bewust wil ik dit hoogtepuntje als eerste met jullie delen. De maand Juli is mijn beste blog maand tot nu toe van het jaar 2023. Dat was natuurlijk niet zonder jullie dus hartstikke bedankt daarvoor! Nog maar een paar lezers en dan heb ik gewoon nu al meer bezoekers gehad tot nu toe in dit jaar, dan heel vorig jaar. Heel erg bedankt! Het delen van mijn blogs op je socials word natuurlijk ook super erg gewaardeerd maar als je alleen mijn blogs leest, is dat natuurlijk ook al hartstikke leuk!

Bedankt iedereen!

Bodega y tapas – Haren

Samen met Manon naar Bodega y tapas gegaan in Haren. We wilden eigenlijk naar de nieuwe locatie van het restaurant aan het Zuidlaardermeer maar die was volgeboekt voor meerdere dagen, dus dat werd hem niet. Bodega is echt wel één van mijn lievelings restaurantjes, gewoon omdat ik tapas super lekker vind en dit keer ook weer prima naar ons zin gehad in Haren, aanrader!

Bodega y tapas – Haren

High tea bij fletcher hotel Exloo

Samen met Irma weer eens afgesproken. Irma woont bijna een uur rijden bij mij vandaan dus we hadden besloten minimaal 1 keer per maand samen wat te gaan doen. Dit keer was ons dat even ontgaan maar deze maand hebben we weer eens gezellig een high tea gedaan. Dit keer bij Fletcher hotel in Exloo. Het was niet echt een high tea zoals we hem gewend waren. We kregen grote broodjes en vooraf nog een soepje met een hartig taartje, dat was heel lekker maar de broodjes, vooral die met carpaccio vond ik echt niet lekker. Maaaaar, dan weet ik dat ook weer. Had dat namelijk nog nooit gehad. Toen kregen we nog een plankje met lekkers en dat was wel allemaal prima! Prima high tea!

High tea

Auto terug, auto weer weg

Zoals jullie in mijn vorig Maand overzichtje konden lezen was mijn auto weg gesleept. De computer was stuk dus dat grapje heeft me €1200,- gekost. Toen had ik mijn auto eindelijk weer, moest hij gelijk weer naar mijn eigen garage voor APK + een grote beurt want toen ik hem eenmaal terug had, was de APK echt bijna verlopen. Auto dus weer terug en hij begon weer wat raar te doen. Weer naar de garage toe maar elke garage is druk ivm de zomerperiode. Ik dus random elke garage opgebeld en gelukkig had er één tijd. Auto weer een halve week kwijt en weer €1500,- lichter, nieuwe distributieketting. Binnen nog geen maand tijd, alweer rond de €3000,- aan die auto besteed. Nu alleen nog mijn airco laten maken en een nieuwe bandenset en dan hopelijk heel wat jaren zonder geauwhoer er mee door.

Mijn golf

Bodega y tapas – Meerwijck

Samen met het gezin naar Bodega in Meerwijck aan het Zuidlaardermeer geweest. Zoals ik al zei één van mijn favorietjes, alleen dit is een nieuw geopende locatie en was ik dus nog nooit eerder geweest. Deze locatie is dichtbij mij huis dus daar ben ik echt blij mee, een bodega zo dicht bij huis. Wij waren er geweest toen het restaurant dus net geopend was en eerlijk is eerlijk, er waren best wel wat foutjes. Het duurde best lang, het klopte steeds niet en we zaten ook echt op een kut plek. Dat kwam weer omdat we er ook op een dag waren dat het noodweer was en het buitenterras niet open kon er dus gepuzzeld moest worden voor extra zitplekken binnen. Het personeel bood ons wel steeds een andere plek aan maar die plekjes waren net zo goed niet mooi. Ondanks alles, durf ik zeker nog wel weer een keer heen te gaan. Gewoon wat kinderziektes denk ik. ( Hoop ik) Later gewoon nog een keer proberen.

Bodega y tapas aan het Zuidlaardermeer.

Sluierstaartjes gekocht

Ja, ik wou dit gewoon al heel lang op mijn slaapkamer en na mij er maanden in verdiept te hebben, durfde ik het eindelijk aan. Ik heb sluierstaartjes gekocht. “ Het zijn maar vissen” kan bij mij niet op. Ook dat zijn dieren en die verdienen gewoon het beste. Dus, bij Intratuin in Winschoten visjes gekocht. Meet: plons (Zwarte) en Spetter (oranje)

Plons en Spetter

Soms chauffeur, soms monteur

Grapje, ik ben echt geen monteur. Ik heb een wielwissel examen ooit gehad bij een vrachtwagen op school (6 jaar geleden) dus ik wist wel hoe je een wiel moest wisselen maar dan moet je het nog even weer doen in de praktijk. Eigenlijk gewoon in 1 keer gelukt dus daar was ik wel even trots op. Maar kan die auto wel echt vervloeken dus. Altijd wel wat, groot of klein, altijd pech.

Bandje verwisselen

Permanente wenkiessss

Iets wat ik al heel lang wil maar niet zo goed durf. Ik heb dan al wel jaren permanente eyeliner maar de wenkies durfde ik dan weer niet. Tot ik weer hennabrows wilde doen en ineens herinnerde dat een bekende sinds kort permanente wenkbrauwen doet. Ik dacht we gaan het gewoon doen en nu achteraf viel het me echt reuze mee! Gewoon met verdovende zalf en dat scheelde echt wel. Ik heb een hoge pijngrens maar alles in mijn gezicht vind ik echt verschrikkelijk. Epileren vind ik al een vreselijk gevoel. Maar overleefd en heel blij mee. In september weer een afspraak voor de nabehandeling.

Permanente wenkbrauwen

Truckstarfestival in Assen

Samen met Ashley naar Truckstar geweest. Voor mij het leukste weekend van het jaar. Beetje vrachtwagens kijken en bier drinken, dat een heel weekend lang. We stonden dit jaar op een andere camping dan anders, in een ingerichte tent en deze was een stuk dichter bij dan de andere camping, ideaal dus! Die zaterdag wel 23 kilometer gelopen op kapotte klompen, dus lekker blaren maar was het weer helemaal waard. Super mooi weekend gehad.

Met Ashleyyyy

3 best gelezen blogs in Juli

Wat was jouw hoogtepuntje in de maand Juli?

^ Volgen jullie mij al op mijn socials? ^ Dan ben je altijd als eerste op de hoogte als ik een nieuwe blog gepubliceerd heb.

4 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: