persoonlijk

Dingen die ik leuk vind om te doen

In deze blog ga ik de dingen vertellen die ik super leuk vind om te doen, lezen jullie weer gezellig mee?

Rijden

Dit hoef ik denk ik niet toe te lichten verder. Ik vind dit heerlijk om te doen, zo wel in de vrachtwagen maar ook in mijn personen auto. Ook vind ik het gewoon heerlijk om onderweg te zijn. Dus om in een trein te zitten of in een bus of gewoon bij iemand anders in de auto zitten.

Creatief bezig zijn

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn! Op heel veel verschillende manieren, ik verstuur natuurlijk nog veel post daarmee ben ik nog veel creatief. Maar ook hou ik van bezig zijn in mijn bullet journal, kleuren, diamond painting, leuke DIY’s etc.

Leuke dingen doen

Met leuke dingen doen bedoel ik dagjes reizen, lekker er op uit. Naar de bioscoop, een pretpark, naar een dierentuin zoals Wildlands Emmen , naar de Keukenhof een Dagje Amsterdam of een gezellige High tea etc. Gewoon van die dingen die je niet zo snel onderneemt.

Wandelen

Vorig jaar liep ik echt onwijs veel en ik mis dat wel echt! Nu ik zo veel aan het werk ben, heb ik geen zin om daarnaast nog eens te gaan lopen. Maar sinds ik weer een nieuwe fitbit heb en mee doen aan challenges probeer ik wel zo veel mogelijk weer te lopen in mijn vrije tijd.

Met Shanti zijn

Ik denk dat iedere honden eigenaar wel kent. Zo niet, dan ben je ook geen hond waard. Sinds Shanti wat problemen met haar hart heeft kunnen we niet zo veel meer lopen of ruig spelen zoals we eerst altijd deden maar toch kunnen we nog steeds lekker bank hangen of eventjes zwemmen etc. Zoveel liefde voor mijn kleine hondje. Staat ons ook nog samen een fotoshoot te wachten.

Geld uitgeven

Jup. Je leest het goed. Ik hou echt van geld uitgeven, echt aan alles en net niks. Nieuwe broeken/shirts, spulletjes om creatief bezig te zijn, schoenen, gadgets etc.

Schrijven

Zoals ik net al zei, ik heb nog steeds penvrienden en natuurlijk worden de brieven met de hand geschreven. Maar ook hou ik ervan om blogs te schrijven. Toen ik nog jonger was, schreef ik nog heel veel gedichtjes maar daar ben ik nu mee gestopt. Ooit hoop ik nog een keer een eigen boek uit te brengen. Dromen moet je blijven houden!

Netflix / Videoland

Wie houd er niet van? ( Denk alleen de mensen die geen abbo hebben) Vind het heerlijk om een nieuwe serie te bingewatchen! Dat doe ik dan ook ook liever dan een filmpje kijken. Films kijk ik tussen een serie door soms eventjes. Ook vind ik het leuk om interessante documentaires te kijken!

Wat vinden jullie allemaal leuk om te doen?

28 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: