persoonlijk

Mijn augustus

In deze blog gaan jullie weer lezen wat ik afgelopen maand allemaal gedaan heb. We hebben augustus gewoon alweer er op zitten, nog even en dan zitten we weer met zn allen rond de kerstboom.

Dolfinarium

Samen met mijn beste vriend ben ik naar het Dolfinarium geweest. Weer een gezellig dagje uit gehad! Vind het zo leuk om zulke dingen te doen. Nadat we weer terug kwamen zijn we vlakbij ons nog gezellig uit eten geweest. Was zeker een geslaagde dag!

Vakantie!

Eindelijk maar toch aangekomen: de zomervakantie! Ik heb het vaak als één van de laatsten maar dat is juist heerlijk. Na een paar overnachtingen nu een poosje verblijven op een camping in Kroatië, en eerlijk is eerlijk. Aan dit uitzicht kan ik wel wennen!

Daphne’s diary

Al heel lang twijfelde ik om een abonnement op dit tijdschrift te nemen maar ik vond het te prijzig. Nu stond er een leuke aanbieding in het tijdschrijft, dus nu kon ik het niet laten. Ik heb dus nu een abonnement op dit blad.

Nieuwe samenwerkingen

Zelfs nu ik op vakantie ben, ben ik bezig geweest met samenwerkingen. Volg mijn blog om op de hoogte te blijven. Staan leuke dingen op de planning.

Plitvice meren

Zoals je waarschijnlijk al wel in andere blogs hebt gelezen van mij. Ben ik in het mooie Kroatië naar de plitvice meren geweest. Meer hierover kun je lezen in deze blog: Plitvice meren – Kroatië , zeker een aanrader om heen te gaan!

Grotten

Ook ben ik deze vakantie naar de grotten geweest. Ik vind het heerlijk om zulke dingen om vakantie te doen. Ik ben niet zo’n aan het zwembad ligger. Ik wil het liefst dingen doen. Deze grot was een heel leuk uitstapje, meer hierover kun je lezen in:Barac caves – Kroatië

Zelfstudie Engels

Ja hoor, de girl gaat studeren. Ik heb me aangemeld voor een zelfstudie Engels voor beginners + gevorderden en ik start daar in September mee. Aan het eind van deze studie kan ik een Cambridge examen gaan doen en daar heb ik onwijs veel zin in. Al met al zijn we een dik jaar verder denk ik.

Boot tocht Rovinj

We zijn met een boot naar Rovinj geweest, we zijn de hele dag op de boot geweest met een paar stopjes en nog wat bezienswaardigheden gezien. Hele leuke dat gehad! Er komt snel een blogje over online, hou mijn blog dus in de gaten.

3 best gelezen blogs

1. Mijn Juli

Net zo als in deze blog, deelde ik in die blog ook wat ik allemaal gedaan had. Die blog vonden mensen deze maand het interessants, want deze is het meeste bekeken.

2. Wat te doen als je veel vocht vast houdt

Het scheelde niet veel, dan stond deze op nummer één. In deze blog deel ik mijn tips voor als je veel vocht vast houdt, ik heb hier altijd heel erg veel last van als ik op vakantie ben.

3. Fotoboek review

En deze staat op een welverdiende 3e plaats. Ik mocht een fotoboek reviewen en ik heb een fotoboek gemaakt met als thema vrachtwagens. Benieuwd naar de het resultaat? Klik dan op blauwe tekst, dan kom je bij het artikel terecht.

Het leukste aan deze maand vond ik natuurlijk mijn vakantie, jaartje wachten en dan eindelijk weer haha!

Wat was jullie hoogtepunt in Augustus?

15 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: