reviews

HP Sprocket – Review.

Afgelopen week heb ik mijn HP Sprocket binnen gekregen. Ik had hem direct opengemaakt en uitgeprobeerd en ik was meteen verliefd!!

Wat is een HP Sprocket?

Een HP Sprocket is een kleine printer die je overal mee naar toe kan nemen. Als je de HP Sprocket app download, kan je je foto’s eventueel bewerken en dan uitprinten. Alles werkt via Bluetooth. De app werkt heel simpel, ook als je het de eerste keer opent. Je snapt het haast direct al wel. De foto komt er in creditcard formaat uit ongeveer. Je hebt ook een HP Sprocket plus, die is en print groter.

De Sprocket laadt je op doormiddel van een USB kabeltje, binnen 1,5 uur is hij opgeladen en hij gaat ook een hele poos mee!

Toen ik zelf naar de reviews ging kijken over de Sprocket las ik alleen maar dat de kwaliteit heel slecht. Dat vindt ik persoonlijk echt heel erg meevallen. Tuurlijk kan de kwaliteit beter, maar wat verwacht je? Het stoort mij in ieder geval niet. Ik vond de kwaliteit beter als verwacht.

Je bent geen inkt nodig dat is allemaal al in het papier verwerkt. Dat maakt het foto papier helaas wel duur. Wat ik wel super leuk vindt aan het foto papier is: dat het ook een sticker is! Super leuk voor je bullet journal of whatever. Je hebt ook kleine mini foto albums om de fotootjes in te doen, super schattig!

Ik heb mijn Sprocket via bol.com besteld en ik heb er zelf 126,- voor gegeven met verjaardagskorting en een cadeaubon van airmiles er af. Deze prijs is inclusief 50 fotopapiertjes en er zaten nog 10 papiertjes bij mijn Sprocket zelf in.

De Sprocket is wel aan de dure kant maar ik vindt dat dat het wel waard is. Ik heb hem nog maar eventjes maar ik weet nu al dat ik hem veel ga gebruiken!

Ik ben voor de rode printer gegaan omdat dat mijn lievelingskleur is maar je hebt hem ook in het wit en zwart.

Ik raadt deze printer wel echt aan, hij is ideaal als je graag creatief bezig bent, je kan de foto’s (stickers dus) uitknippen en direct plakken zoals je ze zelf wil. Zonder dat je er lijm of wat dan ook maar voor nodig bent. Het enige nadeel is dat het papier zo duur is. Voor 50 foto’s ben je al snel 25,- kwijt. Maar dat vindt ik het wel waard!

Ik ben heel blij met mijn Sprocket, ben jij er net zo blij mee als mij of overweeg je om één te gaan kopen? Laat het mij weten in de reacties.

5 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: