Restaurants,  reviews

Steakhouse Banditos – Grootegast

Hey hey iedereen! Vandaag heb ik weer een restaurant tipje voor jullie, of misschien ook wel helemaal niet, wie weet.. lezen jullie mee? En beoordeel dan zelf of je eens naar dit restaurant zou willen.

Steakhouse banditos

Zoals jullie inmiddels al wel weten denk ik, ik heb een vriendinnetje in Friesland en wij spreken minimaal één keer per maand af zodat we elkaar blijven zien en het contact niet zal verwateren. We zoeken meestal iets halverwege uit. Dit keer hebben wij gekozen om te gaan eten bij Steakhouse Banditos in Grootegast, dit omdat wij Kortings vouchers tegen kwam op SocialDeal, en het was voor ons allebei precies een halfuur rijden. Ideaal!

Wij kwamen aan, toevallig reden we achter elkaar aan en in het straatje er naast moest je parkeren maar die was al vol. Irma kon daar wel parkeren en ik ging dus op zoek naar een ander parkeerplekje, je had ruimte langs de weg maar ik heb hem bij het tuincentrum neergezet ietsjes verder in de straat. Het tuincentrum heet: Drint. Nog geen minuut gelopen dus zeker een goed plekje om de auto neer te zetten.

Toen we binnen kwamen, kregen we een mooi tafeltje bij het raam. Ik had al snel door dat er goeie muziek speelde want “ It’s Five o’clock somewhere” van Alan Jackson was er op. Kleine sfeer impressie haha! Heerlijk.

We kregen drinken en er werd gevraagd of wij bekend waren met onbeperkt tapas eten. Wij waren dat maar anders werd het uitgelegd, denk dat dat bij elk tapas restaurant wel gebeurd maar super goed natuurlijk. Je krijgt namelijk een kaart en een papiertje en een pen en dan kan je per ronde twee tapas uitkiezen per persoon. Dat doe je door op het papiertje de nummers van de tapas te schrijven. Ik hou dus echt van dit soort tapas restaurants!

De tapas

Ik begon met een lekker uiensoepje en nacho’s. Zaterdag is bij ons soepdag en die traditie moest ik er wel in houden, dus begon ik met een soepje lol. Daarna volgden nog kaaskroketjes, brood met aioli en patat! We hadden ook nog wel zin in een dessert dus achteraf namen we nog crème brûlée, die zat niet bij de prijs in. Daar hadden we €8,- nog wat voor betaald maar die was echt heerlijk! Was het helemaal waard. 

Crème brûlée

We vonden soms dat we wel wat lang moesten wachten, als het nou extreem druk was oké, er zaten wel wat meer mensen maar het was niet persé echt druk. Bij één rondje moesten we bijna een halfuur wachten maar goed, zo krijg je wel een mooi avondje vol haha!

Al met al een super geslaagde avond! De sfeer was goed, het eten was lekker en het personeel was ook vriendelijk. Ik zou dit restaurant zeker aanraden!

Praktische informatie over Steakhouse Banditos :

  • Langeweg 2, Grootegast.
  • Niet veel parkeermogelijkheden bij het restaurant maar rondom wel!

Zijn jullie hier al eens geweest? En wat vinden jullie van tapas?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: