Kijktip: A Christmas in Tennessee

Jup, het is net 3 dagen Oktober en mevrouw heeft haar eerste kerstfilm alweer gekeken. Dus in deze blog een recensie over de film: A Christmas in Tennessee, ik heb de film op Videoland gekeken.

Waar gaat de film over?

De film gaat over Allison die een kleine bakkerij heeft in het dorpje White Pines in Tennessee. Haar moeder helpt haar in de bakkerij. Allison heeft namelijk de bakkerij geërfd. Zoveel omzet maken ze niet tot haar dochter iets verassends doet waar Allison 1,2,3 niet heel blij mee is. Helaas was er een charmante zakenman langs gekomen bij Allison omdat hij de alle winkeltjes (onder andere dus Allison haar bakkerij) op het plein wil overkopen omdat hij plannen heeft om daar een ski resort te bouwen. Wil je weten of de bakkerij gered kan worden? Ga de film dan vooral kijken!

Mijn mening:

Vanaf het begin direct al vond ik de film leuk. Echt zo’n typische kerst film die je gewoon zo snel mogelijk wil afkijken. Het begint direct al met een bakkerij die mooi gedecoreerd is, ik kwam direct al in de Christmas stemming terwijl het nog maar Oktober is lol. Heel eerlijk? Je weet wel dat het op het eind natuurlijk goed komt maar toch ben je nieuwsgierig en blijf je kijken. De personages vond ik allemaal heel leuk en ik vond dat de film heel leuk in elkaar gezet is. Ook het dochtertje van Allison vind ik super schattig. Zeker een aanrader om te kijken.

Informatie over de film:

  • Titel: A Christmas in Tennessee.
  • Jaar: 2018.
  • Familie/ Komedie.
  • Speelduur: 90 minuten.
  • Geregisseerd door Gary Yates.

7 Reacties op “Kijktip: A Christmas in Tennessee”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: