Overig

Zelfvertrouwen in de slaapkamer

Ben je soms onzeker tussen de lakens? Vind je het lastig om te genieten van het moment? Maak jij je druk over je vetrolletjes, pukkels of geurtjes?

Ik ben Michelle, consulente voor Ladies Night homeparties. Zelf heb ik kledingmaat 44/46 en ik heb een verre van perfect lichaam. Maar ik sta voor zelfvertrouwen in m’n lingerie in de slaapkamer! Ik vertel je graag hoe jij ook meer zelfvertrouwen kunt krijgen én hoe je zorgt voor de juiste sfeer en mindset. Vrouwelijk, verleidelijk en vol zelfvertrouwen!

Zelfvertrouwen moet groeien

Voordat je vol zelfvertrouwen de slaapkamer in kunt heb je huiswerk te doen.

Mijn eerste tip: ga online lingerie shoppen. Je kunt dan lekker thuis passen zonder het ongemak van een klein pashokje en een TL balk. Bestel verschillende setjes en eventueel ook verschillende maten zodat je uitgebreid kunt passen en alles waar jij je niet sexy voelt gewoon terugsturen!

Zorg er voor dat de lingerie die jij shopt past bij jouw lichaamsvorm en de juiste dingen bedekt of juist benadrukt. Ik ben zelf niet zo blij met mijn buik, ik draag daarom graag een hoog kanten broekje of jarratelgordel of een body. Een kanten body kleed mij enorm mooi af en geeft mijn zelfvertrouwen een boost. Mooie hakken zijn ook het investeren waard als het bij jou past. Een pump maakt de houding van jouw lichaam meteen krachtig een sexy.

Voordat je klaar bent om met jouw gekozen lingerie aan een heerlijke avond te beleven kun je eerst de slaapkamer voorbereiden. Zorg voor zacht licht met een gele, oranje of rode tint of zet kaarsjes neer. Dit zorgt er voor dat je lekker los kunt gaan en je geen zorgen hoeft te maken om kleine onvolkomenheden. Voor een fijne geur kun je kiezen voor geurkaarsen of wierook. Ook lekkere muziek helpt om in de mood te raken en dit helpt weer om te genieten van het moment.

Me-time

Nu is het tijd voor me-time in de badkamer. Dit is een fijn moment om jezelf te verzorgen en in de mood te komen. Gebruik je favoriete douche/bad producten en neem uitgebreid de tijd. Zet fijne, sexy muziek op en zeep jezelf uitgebreid in. Om te scheren kun je Femme Intiem scheercreme gebruiken, speciaal gemaakt om scheerirritatie te voorkomen in heerlijke, verleidelijke geuren. De geur blijft lekker lang hangen dus zowel onder je armen als tussen je benen ruik je heerlijk!

Nu kun je het afmaken door je lichaam te verwennen met een fijne bodylotion of -butter. Het is belangrijk om uitgebreid de tijd te nemen om jouw hele lichaam te verzorgen. Vergeet ook jouw voeten niet te verwennen en lak evetueel je teennagels. Echte me-time dus! Zo komt jouw mind in the mood.

Neem vervolgens de tijd om je op te tutten, besteed eens wat meer tijd aan dan je normaal zou doen. Trek jouw nieuwe lingerie aan. Geef jezelf vervolgens een vette knipoog ik de spiegel én een complimentje!

Nu kun jij vol zelfvertrouwen jouw partner verrassen! Want niets is zo sexy als een vrouw met zelfvertrouwen!

Wil je een maand lang aan de slag met jouw zelfvertrouwen? Dan is het kaartspel Love yourself van Kaat Bollen een aanrader. Iedere dag één opdrachtenkaartje om jouw zelfvertrouwen en sexyness terug te krijgen! Dit spel is verkrijgbaar tijdens een Ladies Night homeparty & online in de webshop.

Pssst: Je mag er zijn, je bent een lekker ding! Veel plezier!

7 reacties

  • Meike

    Wat klinkt dit fout zeg. Dus je hebt dure lingerie nodig om jezelf zekerder te voelen? Je moet uitgebreid badderen en poelien voordat je lichaam toonbaar is? Nee meid, een goede vent in bed zorgt ervoor dat jij je prachtig voelt!

  • 9livescatsetc

    Ik ben altijd al een schommelaar geweest. Als ik terugkijk op mijn seksleven maakte het niets uit of ik nu een 42 of een 36 had. Nooit opmerkingen gekregen als ik wat meer woog. Wel opmerkingen als ik weer eens te smal werd. Ik doe ook niet aan diëten, ik heb zelfs geen weegschaal. Ik ben gewoon wie ik ben op het moment zelf. En een getal op één of andere weegschaal is geen ‘geluks-indicatie’. Wees gewoon fier op jezelf en wie je bent!

  • Joyce

    Wat een goede tips! Ik zelf heb eigenlijk genoeg zelfvertrouwen, maar er zijn zoveel vrouwen die wat met deze tips kunnen! Ik hoop echt dat elke vrouw zich sexy en mooi mag voelen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: