reviews

Review zepig.nl

Afgelopen week kreeg ik van Zepig een heel leuk pakketje thuis gestuurd. In deze blog ga ik jullie laten zien wat er in zat en natuurlijk ook wat ik er van vond.

Zepig is een online winkel die natuurlijke en hand gemaakte zepen verkoopt. Denk hierbij aan echte zeepblokjes voor je lichaam, maar ook shampoo bars voor je haar.

Shampoo bar

Al heel lang was ik benieuwd naar een shampoo bar dus ik was heel enthousiast toen ik de shampoo bar zag. Eerlijk is eerlijk, ik moest wel wennen aan het feit dat ik een zeepblokje door mijn haren haalde maar opzich is het prima te doen. Mijn haar is altijd een drama en door de shampoo bar werd mijn haar best stroef. Hij schuimde wel echt heel lekker en dat had ik niet echt verwacht. Maar op de site heb ik gelezen dat je shampoo bars even wat langer de tijd moet geven om beter resultaat te zien, dat komt omdat je haar gewend is aan siliconen die in de flessen met shampoo zitten en de natuurlijke shampoo bar wast de siliconen uit je haar en daardoor kan je haar wat vetter worden. Ik kom hier dus op terug!

Bamboe wattenstaafjes

Ik ben echt zo verslaafd aan wattenstaafjes en ik zou hier dus ook echt niet zonder kunnen. De wattenstaafjes die ik van Zepig mocht ontvangen zijn gemaakt van bamboe en katoen en zijn daarom 100% biologisch afbreekbaar. Ze worden ook nog eens verpakt in gerecycled karton. Prima vervanger van de ” normale ” wattenstaafjes dacht ik zo! Ze zijn ook nog eens fijn in gebruik. Je merkt er zelf geen verschil in maar natuurlijk zijn deze veel beter.

Zeepblokje

Als ik aan zeepblokjes denk, denk ik aan toen ik nog klein was, toen gebruikte ik ze nog wel eens maar in de laatste paar jaren heb ik eerlijk gezegd geen zeepblokje meer aangeraakt. De geur van het blokje is even wennen maar voor de rest is het wassen met een blokje zeep wel fijn. Toch blijf ik onhandig met die blokjes en zijn mijn zeepjes wel uit mijn handen geglipt.

Flosdraad

Ik moest eerst eventjes goed kijken wat het precies was maar ik kwam er al snel achter dat het flosdraad was. Uiteraard is dit ook weer een natuurlijk product gemaakt van: bamboo vezels, candelilla was en pepermunt etherische olie. Ook dit is een heerlijk flosdraadje. Het flosdraad zit in een glazen flacon wat natuurlijk ook weer veel beter is voor het milieu.

Bamboe tandenborstel en tandenpoest tabletten

Dat bamboe beter is voor het milieu dan plastic weten we natuurlijk allemaal wel en daarom is het ook fijn als je bamboe tandenborstels gebruikt want een tandenborstel is ook eens in de zoveel tijd aan vervanging toe. De bamboe variant is dan een goed alternatief! Je merkt natuurlijk ook bij de tandenborstel geen verschil, je kan de tandenborstel ook lekker vast houden.

Tandenpoets tabletten, ik had hier eigenlijk nog nooit van gehoord maar ook dit is natuurlijk beter dan een tube met tandpasta. Ook dit was even wennen maar echt niks mis mee! Je kauwt het tabletje fijn en je maakt je tandenborstel nat en dan kan je gewoon je tanden poetsen zoals je het gewend bent.

Zeepbakje / zakje

Super fijn dat ik ook het zakje en het bakje voor de zeep er bij gekregen heb. Omdat ik eigenlijk nooit echte zeepblokjes gebruik, had ik dit natuurlijk niet in huis.

Het zakje vind ik echt super handig. Die kan je zo ergens neer hangen met het zeepblokje er in. Het zakje is gemaakt van Sisal en is dus volledig biologisch afbreekbaar.

Het zeepbakje vind ik ook super leuk! Hij is gemaakt van bamboe en heeft rubberen voetjes zodat hij overal goed blijft staan. Na gebruik kan je je zeepje hier inleggen en het bakje zorgt ervoor dat het kan uitlekken en goed kan opdrogen. Zo heb je langer plezier van je zeepjes.

Ik vond dit oprecht een super leuk pakketje om te mogen ontvangen. Het laat je toch een nieuw wereldje binnen komen, een wereldje waar ik nog niet zo erg in thuis ben maar wel een wereldje die heel belangrijk is voor onze eigen wereld. Als iedereen nou zulke producten zou gebruiken, zouden wij met z’n allen al een heel verschil maken. Toch vind ik het wel lastig omdat het natuurlijk heel anders is allemaal als dat je gewend bent. Maar ik ga wel mijn best doen om mijzelf dit zoveel mogelijk aan te leren, zulke producten.

Ik ben dus heel enthousiast geworden over de producten van www.zepig.nl en ik hoop dat ik jullie heb kunnen overtuigen om ook eens een kijkje te nemen op deze site en te kijken of jij ook een verschil kan maken / zijn in deze wereld. Ook over de producten ben ik super tevreden en ik ben blij dat ik hiermee kennis heb mogen maken.

Ik heb deze producten mogen ontvangen voor een review. Wel heb ik deze blog eerlijk en oprecht geschreven en ben ik dus echt heel enthousiast geworden van deze producten.

18 reacties

Geef een reactie

%d