Restaurants,  reviews

High tea bij aigenwies

Hey hey! Vandaag heb ik weer eens een blog voor jullie over een high tea die ik gedaan heb. Misschien dus ook wel een perfect plekje om zomaar eens een kopje koffie te gaan, wie weet! Lees je mee?

Via DeLeuksteDeal kwam ik deze high tea tegen. Ik was nog op zoek naar een cadeautje voor een vriendin haar verjaardag dus toen heb ik deze gekocht. Helaas kon zij niet meer en heb ik de high tea met een andere vriendin gedaan. De high tea hebben we gedaan op de laatste dag dat het kon, wij stonden toen een weekendje op de camping in de buurt. Dus hebben we dat maar zo gecombineerd.

Aigenwies

Je ziet het goed, aigenwies zit in dit leuke kerkje. Je kunt er voor kiezen om binnen te zitten in een theehuisje of lekker buiten op het terras. Toen wij er waren, was het 30 graden dus we hadden gekozen om binnen te zitten ivm de wespen etc door al die lekkernijen maar dat was geen aanrader haha! Het was binnen ook super warm dus achteraf konden we het misschien toch beter buiten proberen.

Maar goed, dat was niet ons enige probleempje. Toen wij zeiden dat we voor een high tea kwam, wist het personeel van niks. Terwijl ik toch echt gereserveerd had. Maaaaar, we konden gaan zitten en de high tea werd alsnog voor ons klaar gemaakt, gelukkig!

Alles werd super snel voor ons klaargezet en het zag er allemaal super lekker uit! We kregen één glaasje gazeuse terwijl we wachten. En al snel kwamen de etagères met lekkers. Een etagère met zoete dingen en een etagère met hartige dingen. Ook kregen we nog een fruit stick en een potje met mousse of iets, was heel lekker!

De high Tea

Zoals je misschien al wel verwacht na het zien van de foto’s, de high tea was heerlijk! We hadden brownies, macarons, sandwiches, scones, chocolade koekje, cakeje, bladerdeeg dingetjes. Het was allemaal super lekker! We hadden ook keuze uit allerlei verschillende losse thee, vaak krijg je een zakje dus dit was wel super leuk! En de smaakjes waren ook heerlijk. Achteraf kregen we nog een softijsje omdat het super warm was en als excuus, super netjes!

Mijn mening over Aignwies

Ja, fouten kunnen gemaakt worden, dat is menselijk. Maar hoe het dan opgelost word is het belangrijkste en daar is hier niks op aan te merken. Geen reservering hebben staan en alsnog rustig blijven en het oplossen. Prima gedaan! En de high tea was natuurlijk heerlijk. De locatie is echt top.

Wat is er nog meer te doen bij Aigenwies

Er zijn ook een aantal arrangementen. Zoals een high tea + fluisterbootje (dagdeel) €27,50 p.p of kanotochtje + barbecue + frisdrank voor €35,- p.p, hoe leuk is dat? Het is ook echt wel een hele mooie omgeving. Het is ook mogelijk om in de kerk te trouwen met vele opties mogelijk.

Praktische informatie

  • Koffie en thee huis Aignwies – Greveling 117-119. 9654PP Annerveenschekanaal.
  • Koffie en theehuisje openingstijden: 10:00-16.30
  • Aignwies is dialect (Gronings) voor eigenwijs, gezien ze alles een beetje op hun eigenwijze manier doen.
  • Aignwies is een dagbesteding en het koffie en thee huisje is ook een aanvulling. Op de dagbesteding tref je vooral de “vergeten doelgroep” zoals mensen die vanwege medische redenen niet meer deel kunnen nemen aan de maatschappij. Hoe leuk is dat? Dat ze bij Aignwies genoeg leuks te doen hebben.

Mocht je in de buurt komen van dit leuke koffie en thee huisje, zou ik zeker eens een bakkie gaan halen! Het is een leuke locatie met genoeg lekkers 🙂

8 reacties

Geef een reactie

%d