persoonlijk

Mijn September

Hey hey! Dan is het ineens alweer Oktober. Wat gaat dat allemaal snel he. Zoals jullie in dit maand overzichtje te lezen komen, ben ik in September jarig. Vanaf mijn verjaardag, vind ik altijd dat het zo oud en nieuw is. Vanaf dat moment vliegt de tijd altijd. Lezen jullie weer mee met dit nieuwe maand overzichtje?

Verjaardag vieren met vrienden

Elk jaar als mijn ouders op vakantie gaan, heb ik het huis voor mijzelf. Meestal vier ik dan alvast mijn verjaardag met vrienden en dat heb ik dit jaar dus ook gedaan. Twee week voor dat ik jarig ben. Het was een super gezellig feestje met iedereen en ik ben weer goed verwend. Leuke herinneringen!

Birthday

Reünie chauffeursopleiding

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten, heb ik de chauffeurs opleiding gedaan op het Noorderpoort College. Ik heb de opleiding sinds 2018 volgens mij afgerond. We hadden al één keer eerder een reünie gehad en een nieuw stond al wat eerder gepland alleen ja, corona. Het kon niet eerder dus hebben we dit jaar weer gezellig een reünie gehad. Met meerdere schooljaren dus ik kende heel veel mensen niet maar het was gezellig om de bekenden weer even te zien.

Bruiloft van mijn beste vriendin

Jaaa!!! She said yes, mn beste vriendinnetje; Manon. Ik ben uitgenodigd voor haar bruiloft. Het was mijn eerste bruiloft, dat ook nog eens. Of nja, toen ik heel klein was heb ik eens een bruiloft gehad alleen daar kan ik me niks meer van herinneren. Het was echt een super mooie dag, ik ben super trots op Rob en Manon! ❤️ Dat ze voor altijd samen mogen blijven! Ik heb er alle vertrouwen in.

Bruiloft <3

Bezoekje aan de pompoenenschuur

Misschien hadden jullie het al gelezen, ik had er namelijk al een aparte blog over geschreven want het was echt een leuk kort uitstapje. Samen met mijn moeder ben ik naar De pompoenenschuur in Kiel windeweer geweest. Wij waren er met de open dagen maar als je in de buurt bent, zeker eens langs rijden voor mooie pompoenen!

De pompoenen schuur

Mijn birthdayyyyy + taste & flavor

Hier boven vertelde ik dat ik mijn verjaardag met vrienden heb gevierd maar op de dag zelf moest ik gewoon werken. Een doodnormale woensdag. Na het werk zijn we ( Ik, mijn ouders en oma) uit eten geweest bij Taste en Flavor op Reitdiephaven. Een all you can eat restaurant. Altijd even gezellig natuurlijk om uit eten te gaan. Ze wisten daar dat ik jarig was dus heb ik ook nog een cadeautje gekregen. Super leuk! Het blauwe setje, de eetstokjes en lepel was het cadeau.

Circus Renz International

Samen met mijn zus ben ik naar het circus geweest, in Haren. Naar Circus Renz International. Ik kan jullie alvast wel verklappen dat ik het echt super leuk vond lol. Leuker dan ik had verwacht. Je maakt mij sowieso altijd blij met dieren dus dat kon niet missen. Ik ga er nog niet te veel over verklappen want binnenkort komt er een blog over online!

Circus

3 best gelezen blogs

1. Carlijn (29) verteld over haar werk als vrachtwagenchauffeur

2. Samantha (26) verteld over haar werk als lady trucker

3. Cadeautjes voor een vrachtwagenchauffeur

Het was dus een maandje van de categorie: Vrachtwagen. Heb jij deze 3 blogs al gelezen? En in de categorie vrachtwagen, waar zou jij dan een blog over willen lezen, is er nog iets waar jij nieuwsgierig naar bent?

Wat is jullie hoogtepuntje van de maand September?

10 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: