persoonlijk

Mijn Oktober

Hallo hallo iedereen! Vandaag heb ik weer een overzichtje voor jullie met alle dingen die zijn gebeurd in de maand Oktober, veel leuke dingen gebeurd maar het ergste wat er kon gebeuren is ook gebeurd. Afscheid genomen van mijn kleine vriendinnetje. Lezen jullie mee?

Sushi Mall met Ashley

Ashley vroeg ineens of ik Sushi lust maar dat is zeker niet het geval. Dus ik vroeg: waarom dan? Omdat ze sinds kort gyoza had ontdekt en toevallig vond ik dat ook lekker. Dus zijn we naar de Sushi mall gegaan want daar kan je ook prima eten als je niet van sushi houdt. Ironisch dat we allebei niet van sushi houden maar toch naar de Sushi mall zijn gegaan.

Sushi mall
Sushi mall Groningen

Dus ik, 24 jaar, zit daar om baby stokjes te janken want ik kan niet met stokjes eten en ik had ze volgens mij echt wel 100 keer besteld want ik kreeg ze maar niet. Ik kijk om me heen en zie kleine kinderen met gewone stokjes eten, wist niet wat mij over kwam.

100.000 bezoekers gehaald

Wederom, een bedankje aan iedereen! Stiekem toch echt wel heel erg trots op deze mijlpaal. Inmiddels de 100.000 bezoekers gehaald. Zonder jullie zou dit nooit gelukt zijn, dus echt heel heel heel erg bedankt! Op naar de volgende 100.000 bezoekers en ik hoop dat jullie weer allemaal lekker gaan meelezen met de komende blogs.

Bedankt iedereen!

Lekker wandelen

Weer een paar keer wezen wandelen. De mooiste keren waren toch wel net voor zonsondergang bij het knuppelpad in Schildwolde. Aanrader als klein rondje na het eten! Elke keer weer verassend mooi.

Samen met Beau ook nog even naar het Slochterbos geweest, daar is een kraampje met seizoens producten. Zo lagen er ook stoofpeertjes dus die meegenomen en thuis gemaakt, dat was ook wel weer even lekker! Geeft me gelijk een goeie herfst vibe.

Roegwold
Knuppelpad Schildwolde

Vrijgezellen feestje van Ashley

Mijn eerste vrijgezellen feestje ooit en hij was super gezellig! We zijn als eerst naar de drie gezusters geweest voor een moord diner en daarna hebben we een cocktail workshop gedaan bij Donavan’s. Daarna nog even op het terras gezeten en daarna de stad in gegaan, ook de eerste keer voor mij. Geslaagd vrijgezellen feestje!

Met Ash

Vaarwel mijn liefste

Afscheid moeten nemen van mijn kleine, beste vriendinnetje. Mijn mooie Shanti. Houden van is soms los laten. Zoveel over haar te zeggen maar zo weinig wat er uit komt. Shanti was het liefste hondje die je maar kon hebben. Ze heeft een hele mooie leeftijd bereikt, bijna 16 jaar. Ik ga je missen kleine kabouter.

Kleine kabouter <3

Villa tapas – Assen

Getipt door vriendinnetjes om naar Villa tapas te gaan in Assen om lekker te eten en dat is zeker gelukt! Een fijne menukaart met van alles er op. Het is een modern en sfeervol all you can eat restaurant. Je had koude tapas gerechten, warme tapas gerechten natuurlijk, pasta, pizza, salades en meer! Ze hebben ook lekkere cocktails.

Villa tapas
Cocktails bij Villa tapas

3 best gelezen blogs in de maand Oktober:

1. Esmee (28) vertelt over haar werk als vrachtwagenchauffeur

2. Femke (29) vertelt over haar werk als vrachtwagenchauffeur

3. Nina (27) vertelt over haar werk als vrachtwagenchauffeur

Dit was de maand Oktober al weer! In November weer hele leuke dingen gepland staan dus daar heb ik alweer super veel zin in.

Wat is jouw hoogtepuntje van de maand Oktober? Laat het weten in de reacties.

^Volgen jullie mij al op mijn socials? ^ Dan ben je altijd als eerste op de hoogte als ik een nieuwe blog gepubliceerd heb.

Eén reactie

  • Wanda

    Afscheid nemen van een huisdier is echt pittig… je raakt zo gehecht aan zo’n beestje en dan ineens houdt het op. Heel veel sterkte! En ja, leuk dat je vlakbij het Knuppelpad woont, ik ben er 1x geweest en vond het zeker een mooi wandelgebied, dus binnenkort (lees: als het weer eens droog is) maar weer die kant op.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: