Overig

Winactie: een Video van Sint

Stormt het buiten of is er regen,
als vrachtwagenchauffeur ben je op de wegen.
Sint wenst jou voor onderweg
een goede reis en weinig pech!

Doordat je bijvoorbeeld door je werk ver van huis bent, kan het zijn dat je het grote feest dit jaar moet missen met je kinderen, familie of vrienden. Via een download van de Video van Sint kun je tóch samen kijken naar een bezoek van Sinterklaas! Gastblogger Deli heeft al jaren goede ervaringen met deze manier van Sinterklaas vieren. Dit jaar viert Video van Sint het 15-jarig bestaan. En wij mogen iemand blij maken met een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas! Lees in deze blog hoe je kans kunt maken op een Video van Sint.

Sinterklaas
Sinterklaas

Wat is Video van Sint?

Video van Sint is een persoonlijke videoboodschap van jawel… Sinterklaas. Je maakt het eenvoudig zelf voor de kijkers. Je hoeft alleen de naam en leeftijd van je (klein)kind, neefje/nichtje of wie er dan ook kijkt in te typen. En vergeet jezelf niet! Je kunt uit verschillende onderwerpen kiezen waar Sinterklaas uitgebreid iets over zegt. Bijvoorbeeld dat je kind al heel goed kan zwemmen of goed kan opruimen. En voor volwassenen dat iemand vaak de BOB is, de liefste opa of een opleiding heeft afgerond.

Onderwerpen en opvoedtips in de Video van Sint

Je kunt Video van Sint ook gebruiken voor zogenaamde opvoedtips, voor kinderen én volwassenen. Zoals je bordje leegeten, niet meer duimen of minder gamen. Maar ook minder hard snurken, minder lang voor de spiegel staan of stoppen met roken. Er is keuze uit bijna 500 onderwerpen. De 6 gekozen onderwerpen (waarvan 2 optioneel) zijn vooraf te beluisteren hoe Sint het op de video inspreekt voordat je bestelt.

Voor wie is de boodschap?

Het is niet te missen voor wie de boodschap bedoeld is, want Sinterklaas heeft de voornaam van de persoon in kwestie zelf ingesproken. En daarbij zie je de foto vol in beeld in hét grote boek. Je kunt zelf (optioneel) twee verschillende persoonlijke foto’s uploaden. En daarnaast is er de mogelijkheid om 3 algemene foto’s (een vakantiefoto bijvoorbeeld, of een foto van je huisdier) toe te voegen.

Sinterklaas met de foto’s

De video met alle gegevens kijk je in 14 minuten, bij meer personen iets langer. Tegen extra betaling kun je maximaal 10 personen extra toevoegen. De door jou geüploade foto’s en namen worden verwerkt in een spannend verhaaltje. Vorig jaar stond de Video van Sint in het teken van “Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond”. Dit jaar is het thema ‘de Magische stoomtrein’.

Sinterklaas bij de magische stoom trein

Waar zijn de cadeautjes?

Het leuke avontuur blijft nog even geheim, maar ik vertel je wel alvast dat het leuk is voor jong en oud. En dat er aan het einde een feestje wordt gebouwd met alle Pieten. Dans en zing mee met alle feestvierende Pieten! Of gebruik dit als gelegenheid om de zak met cadeautjes klaar te zetten op de juiste plek. Hierna vertelt Sinterklaas namelijk waar hij de cadeautjes heeft verstopt. Die plek kun je uit een lijst kiezen. Behalve bij de voordeur, staan er ook grappige tussen, zoals in de koektrommel. Leuk om die laatste te gebruiken in combinatie met een pakjesspeurtocht door het hele huis. Maar je kunt deze optie ook leeg laten.

Wanneer heb ik Video van Sint in huis?

De download kan al binnen 1 uur via een e-mail binnen zijn (de mijne deed er 2 uur over). De DVDkun je afspelen via een dvd/blue-ray speler of via een (spel)computer. De DVD wordt binnen 24 uur verzonden (dus niet bezorgen binnen 24 uur) via PostNL en zit in een witte blanco envelop. En komt dus anoniem in de brievenbus. Die van ons had ik op zondagavond besteld en dinsdag al in de brievenbus, tegelijk met de Pakjes Puzzel Speurtocht. Voor België geldt 3 – 4 werkdagen.

Video van sint

Wat kost een Video van Sint?

Het prijskaartje van de Video van Sint 2023 is ondanks de inflatie gelijk gebleven aan de Video van Sint 2022! Maar hoeveel kost dat dan? Je kunt het eigenlijk zo duur maken als je zelf wilt. Je kan voordat je gaat bestellen kiezen voor een Download, DVD of voor Compleet. De download óf de DVD kost €14,95. De complete versie is er vanaf €19,95. Met de complete versie van de Video van Sint krijg je de download én de DVD en ook allerlei gratis extra’s t.w.v. €11,95.

Je kunt de volgende extra’s bijbestellen bij de Video van Sint. Een kopie van jouw videobericht op DVD, compleet met DVD-doosje, gesigneerde kaart en unieke cadeauenvelop (max. 6 DVD’s) á 4,95 en 5 verhaaltjes voorgelezen door de Sint en/of 5 Karaokeliedjes met Danspiet á €4,95. Maar ook Post van Sint: 5 prachtige gesigneerde kaarten van het avontuur met Envelop uit Spanjekun je erbij bestellen. Als je snel bestelt, zitten de gesigneerde kaart á 1,95 en envelop uit Spanje á 1,95 gratis bij je bestelling.

Hoe kan ik winnen?

GRATIS Video van Sint te bestellen! Wat moet je daarvoor doen?

– Reageer onder deze blog (met een geldig e-mailadres) dat je mee wilt doen aan de winactie

– Volg mij op Facebook

Het zou leuk zijn als je daar het bericht liket of het deelt of er wat vriend(innet)jes in tagt, maar dat is niet verplicht om mee te doen aan de winactie.

De winnaar krijgt op vrijdag 24 november persoonlijk bericht!

5 reacties

 • Peggy

  Superleuk! Mijn zoontjes vinden deze video altijd fantastisch, helemaal verrast hoe sinterklaas toch zoveel over hun weet te vertellen! Zou leuk zijn als pakjesavond deze keer ook weer magisch gaat worden!

 • Esther N

  Gave actie! Ik doe heel graag mee voor mijn 3 zoons. Ze zullen er alle 3 enorm van genieten, maar ik ben vooral heel benieuwd naar het bekkie van de jongste als de Sint hem toespreekt. Hij maakt alles nu zo bewust mee. Echt genieten!

 • Imina

  Zo leuk! Het lijkt mij echt te gek om pakjesavond hiermee te beginnen! Mijn zoontje heeft Sinterklaas ooit Apeldoorn per trein binnen zien komen, dus dit verhaal is zoo leuk voor hem. En zelf lijkt het mij fantastisch om zo mijn zoontjes persoonlijk aan te kunnen spreken. Ik doe dus heel graag mee l!

 • Chantal den Haan

  Heerlijk avondje is pas gekomen met een video van Sint erbij! Wat een geweldige winactie is dit!!!
  Wij doen graag mee met deze winactie, zodat wij er weer een fantastisch Sinterklaasfeest van kunnen maken 🎁

  Blijft een mooie tijd de Sinterklaas periode, vooral omdat ik denk dat weleens het laatste jaar zou kunnen zijn dat mijn jongste in de magie gelooft. Lijkt mij fantastisch om deze winactie te winnen, puur en alleen al om de gezichten van mijn twee kinderen te zien als de Sint ze toespreekt!!! Hier wordt Sint weer gezellig met de familie gevierd! 😍Fingers crossed 🍀

 • Kristie

  Wat een leuke blog! Ik word helemaal enthousiast van deze video en zou het graag eens proberen voor onze dochter! Ik doe dan ook graag mee met deze leuke actie!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: