persoonlijk

Mijn September

Hey hey iedereen! Daar ben ik alweer met een nieuw maand overzichtje. Ietsjes aan de late kant, sorry! In deze blog neem ik je mee naar de avonturen, ervaringen en hoogtepunten die ik heb beleefd in de maand september. De maand waarin ik grotendeels vakantie had. Dus ga er lekker voor zitten, pak een kopje koffie (of thee) en laat me je meenemen op een reis door mijn septembermaand vol mooie herinneringen.

En dan kom je Mylène tegen op de kazerne

Wie mij volgt, kent de interviews met de vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs. Deze interviews gaan allemaal online, dus ik ken de meeste niet persoonlijk. Hoe grappig is het dan als je iemand tijdens het werk tegen komt? Dit was het geval met Mylène. Ik moest lossen bij de defensie in Assen en toen zag ik een auto en ik dacht die ken ik. Toen moest ik even keren en reedt ik de auto tegemoet, ik zag een vrouw en ik dacht ohja! Dat is Mylène, super toevallig. Eventjes gepraat en toen weer verder gegaan.

Met Mylène

Mijn verjaardag

Dit jaar, in deze maand ook weer een dagje ouder mogen worden. Alweer 24. Het plan was om een leuk feest te geven maar helaas kon last minute niemand meer. Dat was even een tegenvaller want had echt zin in een feestje met iedereen maar helaas!

Op de dag zelf met mamma een dagje naar Zwolle geweest en daar mocht ik mijn cadeautjes uitzoeken. Gekozen voor een Northface rugzak, een boek en een ring van Pandora. Hartstikke blij mee! ‘S avonds met pappa en mamma uit eten geweest bij de poort van Groningen. Een restaurant aan de snelweg, op de grens van Nederland en Duitsland en staat altijd wel op SocialDeal , aanrader!

Birthday

Nabehandeling van de wenkies

Zoals jullie waarschijnlijk wel wisten heb ik gekozen voor permanente wenkbrauwen een paar week geleden. In deze maand was dan eindelijk de dag van de nabehandeling. Deze keer ging iets minder soepel omdat ik echt moeite heb met epileren etc. Daar heb ik echt wel last van gehad maar de behandeling verder zelf niet. Je krijgt ook verdovende crème dus dat is ook al super fijn. Ik ben er hartstikke blij mee! Scheelt ‘s ochtends weer.

Stadswandeling Emmen

Ik had zin om te wandelen maar al die routes in de omgeving ken ik inmiddels wel. Daarom ging ik even verder kijken en kwam ik een Stadswandeling in Emmen tegen. Een keer wat anders. Normaal ben ik niet zo’n heel groot fan om te gaan wandelen in een stad maar hey, het is eens weer wat anders. En deze route heeft me gewoon echt super erg verrast.

De onderstaande foto is gemaakt in de oude dierentuin van Emmen. Het is al heel lang geen dierentuin meer maar je kunt er wel nog steeds door heen wandelen.

Stadswandeling Emmen

Dagje Amsterdam

Solo een dagje naar Amsterdam naar Amsterdam geweest. Dit was aan het begin van de vakantie en ik kende niet veel die vakantie hadden dus ging ik maar alleen dingen ondernemen. Ik heb mijzelf prima vermaakt in Amsterdam. Ik ben naar de Hortus geweest en ik heb gewoon lekker gewandeld in Amsterdam.

De hortus in Amsterdam

Dagje Utrecht

Samen met mijn zus een dagje naar Utrecht geweest met de trein. Niet heel veel bijzonders gedaan. We gingen heen om te shoppen en dat is wel gelukt. We zijn Hoog Catharijne eigenlijk niet eens uit geweest. De hele dag daarbinnen vol gemaakt. Toen nog even pasta gehaald bij Julia’s en daarna weer terug gegaan naar huis.

Overstappen op Amsterdam

Weekendje weg met Irma

Samen met Irma een weekendje naar de Veluwe geweest. We wilden graag in een boshuisje maar dat was niet gelukt. Alsnog hadden we een mooi huisje in de natuur. Meer een soort rijtjeswoning. Dit was de rode bos uil in Otterlo. We waren best wel verrast door het leuke huisje. Hij was heel mooi ingericht.

We hebben daar leuke dingen gedaan. We waren er 3 dagen en 2 nachten. De eerste dag waren we er best wel laat omdat we na werk die kant op gingen. Dus die avond hebben we lekker drankjes gedaan. De volgende dag zijn we naar het Airborne museum geweest, een uitkijkpunt en naar Nijmegen geweest. In Nijmegen zijn we nog op een pannekoekenboot geweest die ook echt een rondvaart maakte, dat was wel leuk! En de laaatste dag zijn we naar de Zandsculpturen in Garderen geweest. Toen nog even wezen wandelen over de heide en daarna weer naar huis gegaan. Kort maar krachtig, in niet heel veel tijd super veel gedaan en het was ook echt heel gezellig. Ik kan binnenkort wel blogs gaan publiceren over wat we dat weekend gedaan hebben.

Weekendje weg met Irma

Dit was mijn September. De maand waarin ik vakantie had dus ook geen werk dump. Ik heb wel echt super leuke dingen gedaan maar wederom geen vakantie gevoel gehad omdat ik niet echt op vakantie ben geweest dus dat is wel jammer. Volgend jaar beter!

3 best gelezen blogs in September:

1. Anne Wiendels (20) vertelt over haar werk als vrachtwagenchauffeur

2. Eef (29) vertelt over haar werk als vrachtwagenchauffeur

3. Esmee (28) vertelt over haar werk als vrachtwagenchauffeur

Wat is jouw hoogtepuntje van de maand September? Laat het weten in de reacties.

^ Volgen jullie mij al op mijn socials? Dan ben je altijd als eerste op de hoogte als ik een nieuwe blog gepubliceerd heb. ^

Eén reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: