persoonlijk

Mijn Augustus

Hey hey iedereen! Welkom bij mijn maandelijkse overzicht van augustus. Wat een heerlijke maand was het toch, gevuld met leuke momenten en onverwachte avonturen. Terwijl de zomer zijn hoogtepunt bereikte, heb ik geprobeerd om van elke dag weer een onvergetelijke te maken en nieuwe ervaringen op te doen. Ik kan niet wachten om alles met jullie te delen. Dus ga er lekker voor zitten en duik met mij mee in mijn herinneringen aan deze geweldige maand.

Op pad met Beau

Werk dump

Laten we hier maar gelijk mee beginnen. Laatste tijd wat meer afwisselende routes en ik kom dus op meer verschillende plekken. Waar ik eerst max 120 km op een dag heb, zit ik nu vaak rond de 300 en dat is wel weer fijn. Genoeg mooie herinneringen ook weer deze maand, een tientje fooi gekregen, een klant die de pompwagen vast gemaakt had aan de trekhaak van zijn auto omdat ik die dikke pallet niet over het grindpad heen kon krijgen, Starbucks halen, op verschillende plekken de vrachtwagen aan de kant gezet en lekker wezen wandelen op onbekende plekken.En met mijn mooie blauwe oogjes nog even €500,- bespaard bij meneer de agent. Daar was ik die vriendelijke man ook wel heel erg dankbaar voor. Genoeg leuke dingen beleefd weer dus deze maand

Werkdump Augustus

Toeren zonder doel en eindigen op de kermis in Rütenbrock

Toeren zonder doel is niet helemaal waar. Mevrouw is er achter gekomen dat ze beter niet de “goedkope” benzine kan tanken maar de “dure.” Weet eigenlijk nooit het uit elkaar te houden maar volgens mij moet ik 98 tanken. Daar begon het mee. Ik woon niet ver bij de grens vandaan maar was het alweer zat om elke keer naar dezelfde plek te gaan want meestal gaan we daarna ook gelijk alweer benzine verknallen en random een rondje toeren door Duitsland. Vandaar dat ik een keer ergens anders de grens over wilde maar toen we via daar Duitsland in reden, hadden we er gelijk al spijt van want het waren alleen maar “grote” wegen of woon wijkjes, niet van die leuke dorpjes als bij onze grensovergang. Toen ineens zagen we kermis en dachten we leuk, dus daar even een biertje gedronken en iemand heeft nog een Bambi knuffel voor mij gewonnen bij de grijpers, altijd leuk. Ik hou altijd zo van zulke onverwachte avontuurtjes en leuke avonden.

Bier & Bambi 🫶🏻

17,5 KM wandelen – Boomkroonpad

Ik wou dus graag wandelen tijdens de zonsopkomst en de beek en bos wandelroute leek me daar een perfecte wandeling voor aangezien het een wat langere wandelroute is en dan heb ik daarna ook nog wat aan mijn dag. Zo fanatiek dat ik was, mooi op een zaterdag om 5.00 het wekkertje. Ik rij daar heen en wat denk je? Het werd licht. Dat plan had ik dus verpest maar alsnog wel lekker gewandeld.

Wandelen bij het boomkroonpad

Again: Bedankt lezers van mijn blog!

Ja, ik weet niet of dit een nieuw maandelijks ding word, zou natuurlijk wel hartstikke leuk zijn! De blog begint gewoon steeds beter te lopen en daar ben ik echt super dankbaar voor. Vorige maand bedankte ik jullie dat het de beste blog maand van het jaar was, deze maand heeft dat gewoon weer overtroffen. 1700 lezers meer dan die maand ervoor. En, mijn blog is nu al vaker bekeken dan heel vorig jaar bij elkaar. Mijn 2e blog jaar, was de beste qua statistieken maar dat komt ook doordat ik mijn blog heel lang op een lager pitje had staan door de nachtdiensten die ik toen had. Dit jaar is het 6e jaar dat ik blog en ik heb er alle vertrouwen in dan dit gewoon mijn beste jaar gaat worden en dat heb ik dan natuurlijk te danken aan jullie, dus nogmaals bedankt voor het lezen, mij volgen op de socials, de blogs te delen en alle andere leuke interactie!

Bedankt iedereen!

Uiteten bij Beachclub Kaaphoorn

Voor mijn oma’s verjaardag uiteten geweest. We zijn naar Beachclub Kaaphoorn geweest in Haren, aan het Hoornsemeer. Was super gezellig, mooie locatie aan het water en mooi restaurant. Ik had bruschetta, 3 verschillende met coppa, zalm en salsa. Als hoofdgericht een burger met frietjes en als nagerecht kregen we een proeverij. Was hartstikke lekker ook! Aanradertje dus. Ook een leuke locatie om gezellig te gaan lunchen.

Beachclub Kaaphoorn

3 best gelezen blogs in Augustus

Volgen jullie mij al op mijn socials? Dan ben je altijd als eerste op de hoogte van mijn nieuwste blogs.

Wat was jouw hoogtepuntje in de maand Augustus? Laat het weten in de reacties.

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: