persoonlijk

Mijn Juni

Hey hey iedereen! Nieuwe maand is een nieuw maandoverzichtje. Gaan we zomaar alweer de 7e maand in nu.. de helft van 2023 zit er gewoon alweer op. De tijd vliegt. In deze blog ga ik jullie vertellen wat ik allemaal gedaan heb in Juli. Lezen jullie mee?

Beste vriendinnetje 15 jaar geworden

Stop de tijd alsjeblieft. 15 Juni is de dag dag mijn kleine, beste vriendinnetje jarig is. Namelijk Shanti. Je kan merken dat ze ouder wordt maar het gaat nog gewoon prima met haar. Niet teveel bij nadenken dat ze al zo oud is. Ik geniet gewoon van elke dag dat ze er nog is <3

Chihuahua
Mijn kleine vriendinnetje Shanti

Alpaca boerderij in Lemelerveld

Samen met Muriël naar de alpacaboerderij in Lemelerveld geweest. We hebben daar een thee arrangement gedaan van twee uur. Er waren zoveel meer dieren dan alpaca’s alleen en het was echt super leuk! Binnenkort een uitgebreide blog hierover online.

Alpacaboerderij Lemelerveld
Alpaca boerderij Lemelerveld

Golf weer weggesleept

Dus op een donderdag was ik eindelijk een keer echt lekker op tijd vrij. Ik had mijn hele middag thuis alweer helemaal gevuld met wat ik moest gaan doen. Boodschappen doen, lekker uitgebreid koken en artikelen op Vinted zetten. Het was ook nog Shanti haar verjaardag dus ik dacht: kan ik ook nog net vandaag lekker veel bij haar zijn. Nou, met deze plannen was mijn golf het niet eens. Ik reedt op een rotonde af en net daarvoor kreeg ik een lampje van een slippende auto en een EPC lampje. Ietsjes later reedt ik precies op de rotonde en toen had ik al door dat ik geen gas meer kon geven. Ik wist dat als ik de eerste afslag nam er een bushokje stond gelijk aan het begin en thank god heb ik mijn golf daar heen kunnen laten rollen. Daar gingen mijn middag plannen. Ik kon namelijk gaan wachten op de ANWB en op een sleepwagen aangezien ik een automaat heb en dus niet op de normale manier gesleept mag worden. De ANWB en de sleepwagen waren er best wel snel hoor maar goed. Mijn middag was wel weggegooid. Ik ben echt niet geboren voor het geluk, zeker niet als het om auto’s gaat. Echt weer flink balen.

Auto weggesleept
Golf weggesleept

Dagje naar Ommen

Mijn opa en oma stonden altijd op camping’s vlakbij Ommen. Toen mijn opa overleed is mijn oma nog een paar jaartjes gegaan maar daarna ook niet meer. Nu gingen mijn zus en zwager op de camping in Ommen en zijn mijn oma en ik gezellig een dagje langs gekomen. We zijn nog langs de camping’s gegaan waar mijn opa en oma altijd stonden en we hebben nog een lekker ijsje gegeten in Ommen.

In Ommen

Dutch husky experience

Samen met Muriël naar de dutch husky experience geweest. Ik zal maar gelijk vertellen dat we deze niet helemaal afgemaakt hebben. We hebben gefaald in het kamperen maar ik wil jullie wel graag vertellen over Dutch husky experience. Dutch husky experience is een ervaring met husky’s. Je slaapt in een legertent, gaat gezellig met elkaar eten en dan ‘s ochtends vroeg heb je een hike met de husky’s. Wij zijn ‘s nachts naar huis gegaan en hebben dus niet met de husky’s gelopen omdat we het steenkoud hadden. Wij hebben in de winter ook gekampeerd toen het ons sterk werd afgeraden, ook al een paar keer geweigerd toen omdat het te koud was on te kamperen maar dat hadden we vlekkeloos overleefd maar nu hielden we het gewoon echt niet vol. Om 0300 was ik nog wakker en Muriël had wel eventjes geslapen, ik hoorde haar en toen zei ik dat ik het zo koud had en daardoor niet kon slapen en zij kon daarna ook niet meer slapen wegens de kou. Ik had zoveel kleding al aan gedaan maar niets hielp meer. Onze wekker zou om 06.00 gaan dus we zeiden misschien kunnen we maar beter gaan. De volgende dag zouden we 7.5 tot 10 kilometer lopen en iedereen die mij echt kent weet dat ik daar super veel van hou maar ik dacht: stel dat ik nog in slaap val, dan zou dat nooit voor lang zijn en straks verpesten we het voor de groep. We waren natuurlijk ook met anderen. Ik vond het wel moeilijk om te gaan, voelt natuurlijk een beetje als falen ofzo maar het leek ons op dat moment echt het beste.

Dutch husky experience

Beste blog maand van dit jaar

Yess! De maand Juni was voor mij de maand waarin ik de meeste bezoekers van 2023 heb gekregen, dus daar ben ik weer onwijs trots op. Sowieso echt leuk om te zien hoe mijn bezoekers per maand om hoog gaan. Dit is ook wel het jaar waarin ik echt mijn best doe om omhoog te komen. Denk aan SEO, zorgen dat ik volgens een goed schema werk en gastblogs schrijven etc. Dus super fijn om te zien dat het beloond word. Dank jullie wel allemaal!

Vrachtwagen dump Juni

Uh ja, mijn werk maand kort samengevat. Paar keer voor Apeldoorn gereden dus zitten ook foto’s bij van de Hornbach in Duiven en die met de pallet is in het centrum van Amersfoort. Die rechts onderin is in mijn eigen geliefde stadje. Die in het midden is gewoon op de zaak. En de rest zijn gewoon random. Heel mn album staat vol met zulke foto’s dus gewoon even een kleine selectie random foto’s van de maand Juni.

Fotodump Juni

3 best gelezen blogs in Juni:

1. Patricia (30) vertelt over haar werk als vrachtwagenchauffeur

2. Theresa (48) vertelt over haar werk als vrachtwagenchauffeur

3. Wandelarrangement Gasselte

Wat is jullie hoogtepuntje van de maand Juni?

5 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: