Restaurants,  reviews

High tea bij Bospaviljoen de Norgerberg

Hey hey iedereen! Vandaag heb ik weer een blog voor jullie over een high tea die wij hebben gedaan. Dit keer hebben we een high tea gedaan bij Bospaviljoen De Norgerberg. Komt de naam van het paviljoen jullie ook bekend voor? Dat zou best goed kunnen want nog niet zo heel lang geleden publiceerde ik een blog over ons Diner bij dit paviljoen. Lezen jullie weer mee?

High tea
High tea met Nonnie

Zoals jullie weten ben ik een echte SocialDeal gekkie. Ik kijk daar heel vaak even op en dan als ik wat leuks zie, vraag ik rond wie er met mij mee wil. Dit keer ging het ietsjes anders, wij hadden zin in een high tea en gingen dus even rond kijken en de high tea bij de Norgerberg sprak ons het meest aan, dus bestellen maar!

De locatie is echt super mooi. Het paviljoen staat zoals misschien wel een beetje te verwachten is, in een bosrijke omgeving. Toen we aankwamen hadden we keus of we binnen of buiten wilden high tea’en. We hadden gekozen voor binnen en mochten zelf een tafeltje uitkiezen. Toen we een tafeltje bij het raam hadden gekozen, duurde het niet lang voor we het theewater en de thee kregen. We hadden keuze uit allerlei verschillende soorten thee. We kregen ook nog verse munt, gember, citroen & sinaasappel en ook nog honing, suiker en zoetjes. Dat was dus super en uiteraard zijn we begonnen met munt thee met honing. Het duurde dan ook niet lang voor we de sandwiches en een soepje kregen. Mosterdsoep, dit is echt niet mijn favoriete soep want ik hou echt niet van mosterd maar deze was wel echt oke. We kregen twee verschillende sandwiches, één belegd met ham, kaas, komkommer & sla en de andere was caprese met mozzarella, sla en iets van tomaat.

Hartig

Kort daarna kregen we ook de etagere met van alles er op. Denk hierbij aan: kaas stengeltjes, mango gebakje, fudge, macaron, huisgemaakte pepermunt, kletskopjes, fudge, cakeje, chocolaatje, chocoladecake en uiteraard ook scones met jam en slagroom.

Etagère zoet

Mijn mening over de high tea:

De locatie is heel leuk en binnen in het restaurant voelt het ook heel huiselijk en warm aan. We hebben ook echt genoten van de high tea dus dat is ook heel belangrijk natuurlijk. Op het eerste oog lijkt het best weinig voor een high tea misschien maar het had ook echt niet meer hoeven te zijn achteraf. Ik vind het alleen een minpuntje dat ze na een behoorlijke tijd niet weer hadden gevraagd of we nog thee water wilden, toch iets wat niet mag missen bij een high tea? En als je mij dan hebt, ik ben dan te mietje om te vragen om nieuw thee water. Gelukkig zijn mijn vrienden wel helden. Maar goed, dat is dan ook echt het enige aandachtspuntje want voor de rest was wel alles goed geregeld.

De high tea hebben we binnen gedaan omdat het één van de eerste dagen dus was ik vooral best wel bang voor beestjes enzo. Trauma. Maar na onze high tea zijn we nog even buiten op het terras gaan zitten en hebben we een frozen cappuccino genomen met witte chocolade. Aanrader! Dus als er teveel minpunten waren, dan waren we niet na de high tea nog gebleven.

^ Volgen jullie mij al op mijn socials? ^

Hebben jullie wel eens een high tea gedaan?

2 reacties

Geef een reactie

%d