Mijn avonturen,  vrachtwagen

Cadeautjes voor een vrachtwagenchauffeur

Hey hey iedereen! Hier ben ik weer met een nieuwe blog met nog meer cadeautjes die je voor een vrachtwagenchauffeur kunt kopen. Dit is al een deel twee want ik had al eerder een blog geschreven over Cadeautjes voor een vrachtwagenchauffeur en die wordt erg goed gelezen. Ik kan me ook voorstellen dat als een bekende van je chauffeur is, en je iets voor diegene wilt kopen, dat je dat moeilijk vind omdat je misschien zelf niet in dat wereldje zit. Daarom weer wat tips voor jullie!

Vrachtwagens
Vrachtwagens

Koffiezetapparaat / waterkoker / magnetron

Dit is natuurlijk niet voor iedereen vanzelfsprekend want ik kan dit bijvoorbeeld niet in mijn kleine hokje en ik zit daar ook echt niet op te wachten maar wel handig voor iemand die de hele week van huis is bijvoorbeeld en dit nog niet in de vrachtwagen heeft. Dit kan je bijvoorbeeld kopen bij Logistiek Concurrent. Ze verkopen daar van alles voor in en rondom de auto, zoals: pallets, Verpakkingstape , spanbanden, cmr’s en tachograaf rollen.

Chocolade vrachtwagen

Ik heb dit vaker voorbij zien komen en ik denk dat als je even op google kijkt, je ook genoeg bedrijven vind die dit kunnen maken. Een grote vrachtwagen van chocola. Ik heb ze ook wel gezien met foto’s of logo’s er op. Super leuk toch? Hier zou je mij echt gelukkig mee maken he. Denk dat veel chocolatiers je hier wel bij kunnen helpen.

Chocolade vrachtwagen
Chocolade vrachtwagen

Dashcam

Ik heb er zelf geen in de vrachtwagen maar je gaat er toch steeds meer over twijfelen en er de voordelen van in zien. Mensen zijn zo ongeduldig en gehaast en doen de domste dingen en hoe je het ook maar went of keert, het is vaak de schuld van de vrachtwagenchauffeur. Daarom is het altijd wel fijn als je bewijs hebt van hoe de situatie is gegaan. En ook handig als je gewoon ergens getuige van bent.

Aux kabel / FM transmitter

De auto waar ik nu op rijd heeft dan gelukkig gewoon Bluetooth maar bij mijn vorige had ik geen Bluetooth radio. Toen had ik heel vaak mijn aux kabel er in want ik wilde wel het liefst mijn eigen muziek luisteren. Later ging ik veel bellen dus toen heb ik een FM transmitter gekocht, ideaal. Had ik gewoon Bluetooth via mijn radio. De FM transmitter creëert een eigen frequentie.

Radio
Radio

E reader

Ik denk niet dat mijn mannelijke collega’s hier perse om zitten te springen maar ik gebruik heel vaak mijn e reader als ik wachttijd heb. Dan ga ik even lekker lezen. Mocht diegene wel van lezen houden dan is een Kobo abonnement misschien wel wat. Dat is een platform waar je boeken kunt lezen. Niet alleen voor een e reader maar ook gewoon op je telefoon of iPad.

Lezen vrachtwagen
Lezen onderweg

Hebben jullie wel eens een cadeautje gegeven aan een vrachtwagenchauffeur die vrachtwagen gerelateerd was? Wat heb je toen gegeven?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: