Manon's boekentips,  reviews

Even voorstellen: Manon Hartman

Helleuh! Nee, geen Mandy dit keer maar Manon. Geen paniek, het blijft Mandy haar blog maar ik heb de eer gekregen om een eigen rubriekje te krijgen op Mandy haar blog! Ik zou mij even kort voorstellen. Mijn naam is Manon, ik ben 25 zomers jong (ik ben eind juni jarig), getrouwd met Rob en ik woon samen met mijn man en twee katten, Ollie en Oscar. Ik ken Mandy van de middelbare school en mag haar sinds 2011(?) mijn beste vriendin noemen. We kwamen in de eerste bij elkaar in de klas en hebben altijd contact gehouden. Iets waar ik heel blij en dankbaar voor ben!

Mandy & Manon

Waar ga ik over schrijven?

Boeken! Ik ben een echte boekenwurm. Als kind zijnde las mijn moeder mij altijd een verhaaltje voor, voor het slapen gaan. Barbie boeken waren mijn favoriet (spoiler: nu niet meer haha) en als ze dan een bladzijde oversloeg omdat ze er zat van was, dan had ik dat direct door. Toen ik uiteindelijk zelf leerde lezen was het hek van de dam en wou ik alles lezen wat los en vast zit.
Ik heb twee oudere broers, de “Kippenvel” boeken waren toen erg in en ik las ze stiekem als klein meisje van acht. Dat ik er nachtmerries van kreeg laat ik maar even achterwegen.. vooral een verhaal over een jongen die een bij werd blijft mij vaak achtervolgen.. goed, ik dwaal af.
In de zomervakantie van groep acht las ik alle Harry Potter boeken uit en toen is mijn liefde voor Harry Potter ontstaan. Ik heb de boeken minstens zes keer volledig gelezen (ook één keer in het engels) en het blijft mijn meest favoriete boekenreeks.

Wat kan je van mij verwachten?

Natuurlijk heb ik naast Harry Potter ook heel veel andere boeken gelezen. Ik kan uren over boeken kletsen dus dat ga ik hier dan ook doen! Je kan dus van mij boek recensies en tips verwachten. Ik lees heel veel genres dus er komt van alles voorbij.

Boekenkast

Ik heb heel veel zin om jullie mee te nemen in de boekenwereld. Vaak wordt lezen gezien als iets sufs maar het kan juist zo fijn zijn! Even verdwalen in een mooi verhaal, meeleven met de personages en lezen over iets wat je (waarschijnlijk) zelf nooit zou mee maken. Hopelijk heb je naar mijn recensies en tips ook zin om zelf te lezen 😊

Ook ben ik te vinden op Goodreads. Goodreads is een app waar je je gelezen boeken kunt bijhouden, boeken kunt toevoegen die je nog wil lezen en je kan jezelf uitdagen door een lees challenge aan te gaan, ook kun je hier recensies vinden en vrienden toevoegen. Klik Hier op mijn Goodreads profiel te bekijken.

Thanks Mendel dat ik een klein deel mag zijn op jouw stukje van het internet!

Liefs,
Manon

5 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: