Restaurants,  reviews

High tea bij villa de Beuk

Hey hey iedereen! Vandaag heb ik weer een restaurant tipje. Of nja, een adresje voor een high tea! En ik kan nu alvast verklappen dat dit wel echt een aanradertje is. Benieuwd wat wij hebben gekregen en wat we er van vonden? Lees dan vooral verder.

Bij Villa de Beuk is een parkeerplaats aanwezig. Toen we daar stonden hadden we even zo’n momentje van: “ Waar moeten we heen.” Maar dat staat gewoon goed aangegeven. Vanaf de parkeerplaats loop je om de villa heen en dan ben je bij de ingang. Toen we bij de ingang kwamen werden we al hartelijk ontvangen en werd de deur voor ons opgehouden. : “ Dus de dames hebben het gevonden”

Villa de Beuk

Toen werden we naar ons tafeltje geleid, in een hele mooie, huiselijke kamer. Er stonden twee tafeltjes en een mooie grote boekenkast met heel veel boeken er in en een piano en andere leuke decoratie. Het voelde echt gewoon heel huiselijk aan. Een leuk muziekje op de achtergrond. We waren al wel gelijk in onze sas.

Het servies en de theepotjes en de verschillende soorten theetjes stonden al klaar op tafel. We hadden keus uit 7 verschillende losse theetjes. Ik heb dat thuis ook, ik vind dat super fijn, van die theezakjes waar je losse thee in kunt doen. Ik weet de smaken niet perse meer maar het was echt wel lekkere thee. Met bosvruchten en iets met vanille en ook wat met honing karamel, echt wel lekkere thee!

Vooraf kregen we een glaasje pompoensoep. Een glaasje met fruit en een potje met stroopwafel cheesecake. Pompoensoep heb ik nog nooit durven te proberen lol maar bij zoiets laat je het minder snel staan. En ik vond het nog lekker ook. De cheesecake was ook echt heerlijk.

De voorafjes/ bijgerechtjes

Toen kregen we de etagère en we kregen ook nog een glaasje met kaas stengels. Die kaasstengels waren ook echt heel erg lekker. En wat er verder op de etagere lag? Verschillende sandwiches met eiersalade, pesto, tomaat en mozzarella, wraps met zalm, bladerdeeg hapjes die proefden naar pizza, en op de zoete schaal lagen scones, appeltaartjes, soesjes, bonbons, citroen cakeje en nog wel wat dingen waar ik de naam niet van weet. 

Etagère

Kort samengevat:

De high tea was echt heerlijk. Een mooie villa, een leuke ruimte waarin je de high tea krijgt. Het voelt huiselijk en vertrouwd aan, je word goed ontvangen en de mensen van de villa zijn gewoon super vriendelijk. Wel echt een aanrader dus!

Informatie over Villa de Beuk:

  • Villa de Beuk is een bed en breakfast. Kosten €80,- per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting.
  • High tea’s mogelijk vanaf €25,- per persoon. Wij hadden een high tea deluxe voor €30,- per persoon. Er is ook een kinder high tea mogelijk voor €12,50, tot en met 12 jaar is de kinder high tea. Ook is er een Royal coffee (€14,95) of tea (€12,95)
  • High tea’s bij deze villa zie ik vaak op app’s zoals SocialDeal of DeLeuksteDeal.
  • Locatie voor jubileums, verjaardagen of familiedagen, dan zijn er verschillende arrangementen beschikbaar.
  • Adres: Villa de Beuk, Drouwenerstraat 4, 9503 AV in Stadskanaal.

6 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: