Restaurants,  reviews

Bospaviljoen De Norgerberg

Hey hey iedereen! Vandaag heb ik weer een restaurant tipje voor jullie. Namelijk: Bospaviljoen de Norgerberg in Norg. Het was weer tijd voor het maandelijkse uitje van mij en Irma en Norg lag dit keer precies mooi in het midden. Voor ons allebei was het 38 minuten rijden lol. We hadden dit etentje gekocht via DeLeuksteDeal voor €22,50 . Benieuwd wat wij hebben gegeten en wat we er van vonden? Lees dan vooral verder.

We hadden een deal gekocht dus en de deal was een drie gangen diner bij dit bos paviljoen. Je kon dus voor het voorgerecht en het hoofd gerecht wat kiezen en het dessert was een dame blanche.

Als voorgerecht kon je kiezen uit een broodplankje of de soep van de dag. Wij waren hier op een zaterdag en zaterdag is bij ons thuis soepdag dus die keuze was niet heel moeilijk, of nja. Het lag er aan wat de soep van de dag was natuurlijk. Dit was knoflooksoep. Een keer wat anders dacht ik! En daar voor gegaan. De soep was echt heel lekker en ook leuk geserveerd. Leuk dat de croutons er in een bakje naast lagen in plaats van al in de soep. Irma ging voor het broodplankje en die zag er ook heel goed uit. Was ook lekker!

Voorgerecht

Voor het hoofdgerecht kon je uit een paar verschillende dingen kiezen, namelijk: Saté van malse kippendij, stoofschotel van rund afgeblust met eigen norgerberg bier, pulled pork, vis van de dag of een vegetarische verassing.

Ik heb even zitten twijfelen tussen de saté en pulled pork maar ben uiteindelijk toch voor de saté gegaan. Irma had gevraagd naar de vis van de dag en dat was zalm, daar heeft zij voor gekozen.

Hoofdgerecht

De hoofdgerechten werden geserveerd met een salade en met frietjes met mayonaise. Kijk nou hoe leuk die borden er uit zien. De saté was heel lekker en Irma vond haar zalm ook lekker. Ook al een geslaagd hoofdgerecht dus!

Toen kregen we als dessert nog een dame blanche. Was ook echt super lekker! Bolletjes ijs met chocolade saus, slagroom, een koekje, een stuk munt en onderin het bakje was ook nog iets van pepermunt. Echt heel lekker!

Dame blanche

Hoe wij het vonden:

Jaaa echt wel een aanrader! Het personeel was super vriendelijk, het eten was heel erg lekker en mooi geserveerd. Met zo’n deal is het echt al helemaal een koopje. Ik zou hier zeker nog eens vaker heen gaan! We hadden ‘s middags gewandeld in het bos tegen over het paviljoen. Ook zeker heel leuk om te doen, vooral met kinderen.

Wandelen in het bos tegen over het paviljoen

Goed om te weten over het Bospaviljoen:

  • Goed beginpunt voor een mooie wandeling.
  • Staan meerdere deals van online op de app of site van DeLeuksteDeal! Voor een wandel arrangement, luxe hightea en 3 gangen menu.
  • Adres: langeloerweg 63, 9331 VA Norg.

Zijn jullie hier al eens geweest of heb je het toevallig nog op de planning staan? Laat het weten in de reacties.

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: