persoonlijk

Mijn Januari

Hey iedereen! En dan zit de eerste maand van het nieuwe jaar er alweer op. Wat gaat dat toch altijd snel he. Ook dit jaar ga ik gewoon weer verder met de maand overzichtjes omdat ik vaak leuke dingen doe, die ik graag met jullie deel! Leuk dat jullie elke maand ook weer meelezen 🙂

Oud en nieuw + eerste keer kamperen

Oud en nieuw ben ik samen met mijn beste vriendinnetje in gegaan. We gingen samen een drankspelletje spelen, alcoholly. Toen om 00.00 even naar mijn ouders gegaan en champagne gedronken en daarna zijn we een rondje gaan lopen door Hoogezand. Was niet heel veel te beleven. Toen zijn we weer naar huis gegaan en hebben we in de caravan in de achtertuin geslapen HAHA. Onze eerste keer kamperen hebben we dus ook al weer een soort van gehad.

HAPPY NEW YEAR

De Hamerlandenroute, 7 KM – Gasselte gelopen

In het eerste weekend van het nieuwe jaar weer even lekker gewandeld. Een wandelroute die ik al eens eerder met jullie had gedeeld. De Hamerlandenroute in Gasselte. Beau was bij ons en ik had zin in een wandelroute waar ze lekker veel los kon lopen en waar we kilometers lang geen mensen zouden tegen komen. Daar is deze wandelroute heel erg geschikt voor. Het was ook nog eens heerlijk wandelweer.

Wandelen met Beau

Surprise met Muriël

Dit was iets wat we eigenlijk vorig jaar al gepland hadden maar we bleven uitstellen omdat we beide geen zin/ tijd hadden om de surprise te maken lol. Na 3 keer uitstellen was het dan eindelijk zo ver. Muriël houdt van bier en dan voornamelijk van Grolsch dus zo moeilijk was het niet. Ik maakte voor haar een Grolsch biertap. Eerlijk, echt een plaatje toch!

Surprise

Dagje Zwolle

Samen met Muriël ging ik naar Zwolle voor het ijsbeelden festival. We waren er met een halfuurtje alweer doorheen dus toen gingen we nog even Zwolle in. We gingen naar de boekenwinkel en we hebben daar nog even in het kattencafe gezeten. Wat gedronken met een gebakje erbij. Was een leuke dag!

Ijsbeelden festival

Bodega y tapas

Na ons dagje in Zwolle, zijn we gaan eten bij Bodega y tapas. Dat is mijn favorietje in de stad. Een heerlijk tapas restaurant. We waren bij het restaurant aan het Damsterdiep. We hebben heerlijk gegeten dus dat was weer een goed idee.

Auto puzzel route

Samen met mamma heb ik een auto puzzel route gedaan in de omgeving van Stadskanaal en Ter Apel. Was een hele mooie route! Ik kan de route zeker aanraden. We kwamen langs leuke hotspots en we hebben veel plezier gehad. De finish ook gehaald, opzich al een hele prestatie.

Auto puzzel route

Fotoboek van heel 2022 binnen

Ik maak elk jaar een fotoboek van het hele jaar er voor. Dure grapjes altijd maar is het zo waard! Dit keer was ik €116,- euro kwijt maar het is weer een heel mooi boek geworden, met alle mooie momentjes van 2022 er in.

Warkende helden Live

Samen met Muriël naar warkende helden live geweest in het Gelredome. Het eerste feestje van 2023 is alweer een feit. Het was echt een heel gezellig feestje! Voor herhaling vatbaar. Optredens van Henk Wijngaard, Jannes, Boer Bennie, Mooi wark & Bökkers. Echt genoten. Iedereen liep op klompen en in werk kleding, dan ben ik al snel helemaal in mijn element. Mooi feessie!

Warkende helden

Films gekeken in de bioscoop:

  • De tattas; Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.
  • Fijn weekend; In de Franse Bourgogne komt een hechte vriendengroep bij elkaar op een herdenkingsweekend om hun overleden vriend te eren. De weduwe introduceert hierbij onverwachts haar nieuwe liefde aan de groep. Wat volgt is een rollercoaster aan emoties waarin de onderlinge verhoudingen volledig op scherp komen te staan.

Top 3 best gelezen blogs van Januari:

Heujj, zo leuk! De blogs van de andere lady truckers worden zo goed gelezen en ik vind dat echt zo leuk om te zien. Ik maak deze blogs ook echt met zoveel plezier, alle blogs maak ik met veel plezier natuurlijk maar als het over vrachtwagens gaat, gewoon net wat meer. En om te zien dat ze het dan zo goed doen, ja dat doet me echt goed. Ik wil iedereen bedanken die zo fanatiek mijn blogs leest. Dankjewel!

Hoe was jullie maand Januari? Wat was het hoogtepuntje van de maand voor jou?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: