persoonlijk

Mijn November

Hey hey iedereen! Onder het motto: “ Beter te laat dan nooit.” Hier,begin Januari, nog even een maand overzichtje van de maand November. Teveel mooie dingen om te skippen dus deze hadden jullie nog tegoed! Lezen jullie mee?

Abbo genomen bij de bios

Een vriendin van mij, Muriël, had een abbo op de bios. Dus drie keer raden, die heb ik nu ook. We waren al een paar keer naar de bios geweest dus ik dacht; nu kan het wel uit om zelf ook een abbo te nemen. Zo gezegd, zo gedaan! Vanaf het nieuwe jaar zal ik ook wel in de maand overzichtjes delen naar welke films wij zijn geweest.

Abbo bij Vue

Nieuwe auto gekocht

Jaja, na 5 jaar toch afscheid genomen van mijn mooie polo. De dieselprijzen schoten zo erg omhoog en stiekem wou ik al heel lang weer een golf. De zoektocht heeft ook niet lang geduurd want ik was gelijk opslag verliefd op de golf. Wezen kijken en ik was verkocht. De polo heb ik ingeruild. Ik heb een golf 6 nu, automaat en ben alweer helemaal verliefd. Toch echt wel met mijn in mijn hart afscheid genomen van de polo. Was altijd een super fijne auto!

Nieuwe auto

Weekendje Stadskanaal + feest Onstwedde

Samen met Muriël zijn we een weekendje naar Stadskanaal geweest. Daar zijn we in een huisje geweest omdat we naar de feesten in Onstwedde wilden. Hebben we ook zeker gedaan. Het was een beetje een geauwhoer met de taxi maar uiteindelijk zijn we toch gegaan, toen we ons er eigenlijk net over heen hadden gezet om niet meer te gaan. Maar toen we er eenmaal waren, was ook alles goed en hebben we ons prima vermaakt.

Onstwedde

All you can eat Stadskanaal

Samen met Muriël, Wouter en kiddie uit eten geweest bij de all you can eat in Stadskanaal. Bij Goud. Was de eerste keer dat ik daar was en echt wel een aanradertje. Super net restaurant en lekkere dingen. Lekker onbeperkt slush puppiesss.

Mooiwark tentfeest in Onstwedde

Samen met Woutie en Muriël naar Mooiwark geweest in Onstwedde. Weer in Onstwedde ja, in dezelfde tent als het eerdere feestje in Onstwedde. Was onze eerste keer dat wij daar waren in Onstwedde en kan echt wel zeggen dat de feestjes daar goed zijn! Zeker voor herhaling vatbaar. Van Mooiwark hebben we niet zo heel veel meegekregen maar we hebben wel eem een mooie Mooiwark muts gescoord. Wat wil een mens nog meer.

Eten bij de Sushi mall

Muriël had ooit een keer iets voor mij gedaan waar ze geen zin in had, dus ik zei dan ga ik ook iets voor jou doen waar ik geen zin in heb. Muriël zeurt al heel lang om sushi dus ik zei; meid, wij gaan naar de Sushimall en ik trakteer. Dus, zo gezegd, zo gedaan. Om 18.00 hadden we gereserveerd bij de Sushimall. Ik heb daar weer sushi geprobeerd maar het is gewoon ook echt niet mijn ding. Maar gelukkig was er ook genoeg andere keuze, dus je kunt prima naar de Sushimall als je geen sushi lust.

Leuk funfact: wij hadden om 18.00 gereserveerd bij de Sushimall. Ik had toen 1 dag mijn nieuwe auto. Wij waren te laat bij de sushimall. Dus ik ben precies voor de sushimall geflitst.

Mocht je in Groningen naar de sushimall gaan. Denk aan de flitspaal!!!

Sushi mall

De toppers in de Arena

Via de postcodeloterij had mijn moeder kaartjes voor de toppers in de Arena dus daar ben ik samen met Muriël heen geweest. Het was op een zondag en het was zoveel leuker dan verwacht! We zeiden al, als we volgend jaar weer gaan, dan maar een hotelletje erbij want dan kunnen we allebei even lekker drinken en dan word het vast nog leuker lol. Echt een leuke sfeer!

Toppers in de arena

Cruise naar Noorwegen

Muriël appte me ineens: “ Ik heb iets gedaan en ik heb er niet over nagedacht.” Dat ging dus over deze cruise naar Noorwegen die ze via een veiling gekocht had. En ik was de gelukkige die mee mocht. Ik had er al een aparte blog over geschreven, klik Hier om die te lezen. Ik vind het echt een aanrader! Je zit wel lang op de boot alleen het is het echt waard. Op de boot is het hartstikke gezellig en in Noorwegen zelf was het ook mooi!

Suzan en Freek

En weer onverwachts een appje van Muriël, of ik mee wou naar Suzan en Freek in de Martiniplaza. Toevallig vind ik Suzan en Freek super leuk dus ik ging met alle liefde mee. Ik was nog nooit naar zoiets geweest maar heb me zeker wel vermaakt. Alleen vind het toch wel jammer om bij zoiets te moeten zitten. Liever staan en dansen met een lekker drankje erbij. Maar was zeker leuk! Aanrader.

Suzan en Freek

3 best gelezen blogs in November:

Wat was jullie hoogtepuntje van de maand November?

Geef een reactie

%d