persoonlijk

Mijn Oktober

Hey hey! Nieuwe maand dus weer een nieuw overzichtje. Best veel gedaan al zeg ik het zelf. En voor de komende weken/maanden ook nog genoeg leuke dingen op de planning. Lezen jullie mee?

Uit eten met Irma

Samen met Irma gegeten bij Steakhouse Banditos in Grootegast. All you can eat tapas. Echt mijn lievelings als het gaat om uiteten. Gezellig restaurant, goede menukaart en een fijne sfeer. Aanrader! Was natuurlijk ook weer leuk om Irma te zien. Ons maandelijkse uitje haha!

Steakhouse banditos

Borrelplankje met Kaar

Samen met Karin weer eens afgesproken, was super gezellig. We hadden via SocialDeal, vouchers gekocht voor een borrelplank bij Beach club Vifero in Meerwijck. We kregen echt veel meer dan verwacht, was super lekker allemaal! Leuk om op deze manier even bij te kletsen. Ook gewoon nog heerlijk buiten op het terras gezeten, en dat in Oktober.

Borrelplank

Dagje Apenheul

Samen met Muriël naar De Apenheul in Apeldoorn geweest. Gekregen voor mijn verjaardag. Wou al zo lang naar de Apenheul dus was wel even leuk om heen te gaan. We hebben ons een mooie halve dag daar vermaakt tussen de aapjes. Vind dat echt een leuk park!

Apenheul

Eetpark Beilen

Nadat we naar de apenheul waren geweest, zijn we naar Eetpark Beilen geweest om te eten. Een all you can eat. Was een prima restaurant maar denk dat hij onderop mijn favorieten lijstje staat. Maar goed, hij was ook redelijk goedkoop. Kunt er prima eten maar heb nettere en betere restaurants gezien. Maar!! We zijn hier wel met Bartje op de foto geweest. Die staat namelijk op de parkeerplaats bij Eetpark Beilen.

Met Bartje

Vrachtwagen foto’s

En ik wil graag even mijn foto’s van werk van de maand Oktober delen. Je ziet hier de selfie, dat was bij het Slochterbos. Toevallig kwam ik leeg in Slochteren en moest ik nog pauze, dat werd dus een rondje Slochterbos! Lossen bij het politiebureau. Lossen bij het forum. Lossen bij het gemaal in De Groeve met een mooie molen op de achtergrond. Lossen bij de Woeste hoeve, dat is een bekende 18+ club in Groningen. Een keer een foto met de martini toren vanuit een ander perspectief. Een herfstig plaatje op de parkeerplaats in Haren en nog een foto van toen ik heerlijk thuis pauze kon houden. Lekker werk maandje weer. Ook nog gelost bij de Mesdag kliniek. Helaas mag ik daar geen foto’s maken, denk ik? Maar love zulke adressen want dan moet je door sluizen heen. Altijd heel interessant vind ik haha

Weekendje Borger

Samen met Muriël was ik een weekendje naar Borger. We hadden een chalet gehuurd bij Roompot op vakantiepark Hunzedal. Prima verblijf gehad! We gingen naar dit chaletje omdat we naar het tentfeest van Tukker FM gingen en dat is lopend te doen vanaf de camping.

Ons chalet

Tukker FM in Borger

Samen met Muriël dus naar het tentfeest van Tukker FM geweest. In het begin vonden we het echt een drama, we hadden er een uur over gedaan om ons eerste biertje te krijgen en we hadden voor €90,- aan muntjes dus daar werden we niet echt happy van. De taps deden het steeds niet etc. Toen gingen we even bij een picknicktafel zitten, even nadenken wat we gingen doen en toen besloten we maar weer naar binnen te gaan. Toen kwamen we bij een rustigere bar en hadden we ineens een heel groepje erbij. Vanaf dat moment werd het leuk. Het was gezellig, kregen van iedereen drank en de bar schoot ook op als we zelf gingen halen. Uiteindelijk toch echt een geslaagde avond gehad en we waren blij dat we niet weg waren gegaan. Heel mooi feestje gehad uiteindelijk. Toch wel voor herhaling vatbaar.

Tukker FM Borger

Ellert en Brammert

Muriël en ik waren op vrijdag avond al naar Borger gegaan. Toen zijn we op vrijdag avond naar Duitsland gegaan om drank te halen, nog naar een vriend scharrel geweest en die dag er op, zaterdag dus, hadden we de hele dag nog voor ons want ‘s avonds was het tukker fm feest pas. Dus zijn we die zaterdag naar Ellert en Brammert in Schoonoord geweest. Dat is een open lucht museum die je mee terug neemt in de tijd. Met een historische drukkerij, schooltje, plaggenhut, gevangenis, kinderboerderij, oude boerenherberg, saksische boerderij, interieur huisje, tolhuisje en nog veel meer! Een leuk uitje voor jong en oud. Ik zal er nog een aparte blog over schrijven voor jullie!

Met ellert en brammert en muriel

Ik draag…. Roze!

Jup. Ik ben het meisje die echt een pest hekel heeft aan roze maar ik heb dus een roze blouse gekocht bij de H&M en ik ben helemaal verliefd. Die wil ik dus graag even aan jullie showen!

Roze blouse

Wandeling + mini high tea

Samen met mamma had ik al maanden geleden een voucher gekocht voor een wandeling en een mini high tea bij Pietertjes theetuin in Onstwedde. Wij dachten dat je kon kiezen uit een 5 of 6 km wandeling maar toen we daar waren, zeiden ze 6,5 km of 3. Dus kozen wij maar voor de 3 km omdat we al best laat op de middag waren en bij terugkomst ook nog een mini high tea hadden. Het was een leuke wandeling! Nog een klein rupsje gezien en een dikke bult met bietn. De hightea die we achteraf hadden was ook heerlijk! Ook hier zal ik later nog een aparte blog over publiceren.

Wandeling + mini high tea – Pietertjes theetuin

3 best gelezen blogs in Oktober:

Ik zou het heel leuk vinden als jullie in de reacties laten weten, waar jullie in 2023 graag een blog over willen lezen <3

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: