Restaurants,  reviews,  Wandelen,  Wandelroutes Groningen

Beach club Vifero + wandelen in Meerwijck

Hey hey iedereen! Vandaag heb ik weer eens een restaurant tipje voor jullie maar eigenlijk ook een wandeltipje. Twee voor de prijs van één vandaag. Het gaat namelijk over Beach club Vifero, langs het Zuidlaardermeer in Meerwijck.

Zuidlaardermeer

Ik heb samen met een vriendin via SocialDeal een borrelplank gekocht bij Beachclub Vifero. Ik zag deze toevallig en ik weet dat de Beach club op een mooie locatie staat en dat het voor ons beide prima te doen is. Meerwijck is voor mij maar 2 straten van mijn huis af dus ik had zeker geen klagen met deze locatie. Ik was hier dus al vaker geweest om te wandelen. De Beach club zit zoals je kan raden aan het strand. In de zomer kan je hier dus heerlijk op het strand liggen en zwemmen! Wel moet je altijd goed uitkijken of er blauw alg is of niet want dat is daar namelijk wel heel vaak.

Maar goed, eerst weer terug naar het borrelplankje! Of nja, zeg maar gerust borrelplank. Wij hadden beide niet verwacht dat we zo’n beste plank vol met lekkers zouden krijgen. We waren dus een beetje in shock van de hoeveelheid. Maar beter te veel dan te weinig toch?!

Borrelplank Beacclub Vifero

Zoals je kunt zien liggen er allerlei verschillende, lekkere dingen op! Een mandje met gefrituurde dingen, een bakje met nacho’s en kaas, brood met smeersels, vlees waren, brie en van die maïskolfjes en radijsjes, worst en nog meer! Een heerlijk, gevarieerde plank. Wij dachten dat we gewoon een simpel plankje met wat worst en kaas kregen, we hadden echt niet verwacht dat het zo’n goed gevulde plank zou zijn. Het was allemaal echt super lekker! We hadden geluk dat het zonnetje een beetje scheen dus we konden heerlijk buiten in het zonnetje zitten. Er was zowel buiten als binnen genoeg ruimte om te zitten. Het personeel was super vriendelijk. Deze beach club is vlakbij mijn huis maar ik was er nog nooit binnen geweest. Ga ik zeker vaker doen als het weer terrasjes weer is. Wij hadden een borrelplank voor €9,50 per persoon alleen ik zag later dat ze op SocialDeal nu ook high tea’s hebben. Misschien ga ik die ook nog wel kopen! Ik zag namelijk een groepje zitten die een high tea hadden en dat zag er ook echt goed uit! Ik kan deze beach club dus zeker aanraden!

Wandelen bij Meerwijck

De beachclub zit dus aan het strand. Hier kan je even lekker uitwaaien. In het na seizoen mag de hond ook op het strand dus dat is ook altijd wel leuk! Er schijnt ook ergens een paaltjes route te zijn bij het Meerwijck bos maar die heb ik helaas nog nooit gevonden. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik er niet super vaak kom, ik heb ook pas dit jaar weer ontdekt hoe mooi die omgeving is. Er moet ook ergens een uitkijktoren zijn maar daar moet je echt zelf even naar op zoek gaan en laat het mij even weten als je die gevonden hebt lol. Je komt langs een kleine rotonde met een parkeerplaats en daar zet ik de auto vaak neer en dan loop ik gewoon het bos in en even langs het strand, met zo’n rondje heb ik vaak genoeg mijn stappen doel gehaald.

Met Shan op het strand

Als je even gezellig wilt lunchen en een frisse neus wil halen, dan is dit dus een prima plek om heen te gaan! Als dit je leuk lijkt en je leest dit net nadat de blog gepubliceerd is, kijk dan even op SocialDeal of er nog een leuke deal is! Scheelt weer geld.

Ben jij al eens bij Beach club Vifero geweest? Of al eens gewandeld bij Meerwijck?

Beachclub Vifero, strandweg 4, 9606PR Kropswolde.

Eén reactie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: