Hobby,  Swappen

Dieren dag swap

Hey iedereen! Vandaag is het dierendag en ik heb weer eens een swap gedaan, een dierendag swap. Ik dacht, hoe leuk zou het zijn als ik die samen met jullie op deze dag in mijn blog zou unboxen. Lezen jullie mee?

Wat is swappen?

Swappen is dat je cadeautjes voor iemand koopt n.a.v een bepaald thema, lijstje of moodboards. Via een facebook groep had ik me dus opgegeven voor een dierendag swap. Ik maakte iets voor iemand anders en iemand anders maakte weer wat voor mij. Ik maakte deze keer wel een hele bijzondere swap, namelijk een swap voor stichting Katschhuis. Een opvang voor 25 gehandicapte katten. Dus dit keer geen speeltjes, mandjes en leuke accessoires maar puppy matjes, nat voer, korrels en doekjes. Super mooi idee!

De dierendag swap

Dan gaan we nu over op de inhoud van de swap! Ik ging op de grond zitten met de doos en Shanti kwam al meteen naar me toe en ging snuffelen aan de doos. Na jaren swappen heeft zij al wel door dat er in die dozen ook vaak genoeg wat voor haar zit. Dus met deze doos kan ze vast haar geluk niet op, waarschijnlijk haha!

Shan snuffelt aan de cadeautjes

Alles zat super leuk ingepakt! Sommige mensen pakken de swaps niet in maar ik vind dat dat er wel echt bij hoort! Dus ik werd al happy toen ik de doos open maakte.

Ik heb natuurlijk ook konijnen dus het was maar afwachten of er wat voor Shanti bij zat. Het eerste cadeautje die ik uitpakte was een bal voor de konijntjes. Die zijn daar wel blij mee! Het tweede cadeautje die ik uitpakte was een zakje met lekkers maar voor wie.. ik vermoed voor de konijntjes! Toen pakte ik een speeltje uit van een vos, die is leuk voor Beau, in het vosje zitten piepertjes en hij maakt een ritselend geluid. Shanti is daar al te oud voor, die hecht geen waarde meer aan speelgoed. Toen pakte ik het volgende cadeautje uit, een schrift met twee hondjes er op met de tekst: “ did someone say walk” ja, hier maak je me gelukkig mee lol. Ik heb nooit genoeg schriften en notitieboekjes, en als het dan ook nog met hondjes is, ja dat vind ik leeeeuk. In het volgende cadeautje zaten dental sticks, voor de hond. Vroeger was Shan daar gek op maar ik denk dat ik Beau daar nu gelukkiger mee maak. Toen pakte ik twee zakjes uit met van die eend reepjes, daar maak je Shan gelukkig mee! We hadden echt net zo’n zakje aan haar gegeven diezelfde ochtend. Toevallig! Die zitten altijd goed dus. In het volgende cadeautje zat een zakje met drie balletjes, leuk voor Beau! Beau houdt van balletjes en die heeft er nooit genoeg want ze belanden altijd onder de bank, kast of verwarming. Perfect dus. En als laatste een pakje met van die huid botjes, Shanti eet die niet meer maar daar kan ik Beau wel blij mee maken.

Dierendag swap

Ook super leuk dat het kaartje te maken had met het thema. Ik doe dat zelf ook altijd. Net dat kleine beetje extra. Er was geen beter kaartje als deze, de hele dierentuin staat er op haha!

Kaartje die bij de swap zat

Al met al een geslaagde swap dus! Voor iedereen wat. De konijntjes hebben wat gekregen en Beau en Shanti zijn ook verwend! En natuurlijk ook wat voor mij er bij. Helemaal leuk!

Het budget voor deze swap was €20,- en ik heb meegedaan aan deze swap via de Facebook groep: “ Swappen met Kim NL.” Mocht het je ook leuk lijken om eens een swap te maken, zou ik zeker deze groep aanraden!

Hebben jullie wel eens meegedaan aan een swap?

10 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: