Boeken,  reviews

Boek: Mr swipe right

Hey hey. Vandaag heb ik weer eens een leuk boek voor jullie op mijn blog. Of nja, ik vind hem leuk! Dat verklap ik dan alvast. Ik ben benieuwd of dit boek jullie ook aanspreekt.

Boekentip

Ik heb een e reader en een abonnement op kobo plus. Ik lees dus eigenlijk geen fysiek boek meer maar ik lees verschillende e books op mijn e reader en telefoon. Zo kwam ik een keer terecht bij een boekenserie van Nicola May, namelijk de cockleberry bay serie. En ik was gek op die serie! Kan ik later wel eens een aparte blog over schrijven.

Maar laatst had ik dus even geen inspiratie meer, dus ik keek bij verkennen. Toen zag ik een boek met de titel “ Mr swipe right” van Nicola May. Ik hoefde niet lang na te denken en ik begon met het lezen van dit boek. En het duurde niet heel veel langer, toen kon ik het boek al niet meer weg leggen. Ik zat gelijk helemaal in het verhaal.

Waar gaat het boek “ Mr swipe right” over?

Ik vind de titel niet pakkend of uitnodigend maar het is wel precies waar het boek over gaat. Het gaat namelijk over Cali die door een relatiebreuk in het online dating wereldje terecht komt. Ze heeft verschillende dates die niet zo goed uitpakken. De meesten zijn namelijk uit op een avondje fun of doen zich andersom voor dan dat ze daadwerkelijk zijn. Cali is niet op zoek naar een one night stand, ze is op zoek naar iets serieus. Dan komt er een man waar ze helemaal verliefd op word, durft ze zichzelf open te stellen voor de nieuwe liefde, is hij degene naar wie ze op zoek is en is hij wie hij zegt dat hij is? Ja dat moet je dan toch echt zelf gaan lezen!

Mijn mening over het boek:

Ik vind dit dus echt een geweldig boek! Ik ben er dus ook echt achter gekomen dat ik de boeken van Nicola May dus echt geweldig vind. Ik moet zeggen dat ik hem misschien ook iets leuker vind omdat ik nu ook nieuw in het online datings wereldje ben. Ik kan me ook echt inleven in Cali, hoe zij zich steeds heeft moeten voelen en het vertrouwen dat zij steeds had in de mannen, of juist de teleurstellingen. Ik vind dit boek echt een heerlijke feelgood roman en ik zou hem dus ook zeker aanraden!

Toen ik het boek uit had, was ik nog steeds enthousiast. Ik hou via de app “Goodreads” mijn gelezen boeken bij en je kan daar ook recensies achter laten. Dus ik vol enthousiasme naar de recensies om te kijken of er meer mensen zo enthousiast waren, uh nou nee. Dit is een typisch gevalletje, je houdt er van of je houdt er niet van. Ik zou zeggen, kom daar dus zelf gewoon lekker achter! Ik vond het een heerlijk boek.

Heb jij dit boek al eens gelezen? Zo ja, wat vond je er van? Zo nee, spreekt dit boek jou aan?

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: