Overige reviews,  reviews

Parfum abonnement bij Parfumado

Hey iedereen! Daar ben ik weer eens met een blog. Zoals jullie je misschien nog wel kunnen herinneren ben ik lid geweest van verschillende beauty boxxen, die heb ik allemaal stop gezet wegens prijs verhogingen en omdat ik inmiddels een hele voorraad aan beauty producten heb, eerst die maar eens opmaken!

Ondertussen heb ik een abonnement bij Parfumado en ik ga jullie vertellen hoe mij dat bevalt en hoe dat een beetje in zijn werk gaat. Ik krijg hier op geen enkele manier geld of wat dan ook voor, ik betaal maandelijks gewoon het vaste bedrag etc. Ik wil jullie over Parfumado vertellen omdat ik er echt heel erg enthousiast over ben, dat heb ik dan alvast maar verklapt haha!

Wat is Parfumado?

Parfumado is eind 2017 opgericht door broer en zus Martijn en Floor van Rooy. Met Parfumado krijg je elke maand een parfum thuis gestuurd die je zelf uit kan kiezen. Ze hebben een ruim assortiment dus je kunt kiezen uit heel veel geurtjes! De bekendere merken maar ook merken die nog ontdekt moeten worden. Je krijgt elke maand een flesje van 8ml opgestuurd, dat is genoeg voor 30 dagen met 4 spraytjes. Het abonnement kost €14,95 per maand.

Mijn ervaring met Parfumado:

Ik ben in Maart 2022 lid geworden en ik heb nu inmiddels 4 geurtjes gekregen via Parfumado. Rond elke 1e van de maand word het geurtje op gestuurd en ik kan steeds niet wachten tot ik hem heb. De 4 geurtjes die ik tot nu toe heb ontvangen, zijn ook super lekker, daar zal ik jullie zo meer over vertellen. Ik was best wel bang dat als je 1 keer spuit, het flesje gelijk op is maar dat is absoluut niet het geval. Je kunt er best lang mee doen!

Leuke extra’s met Parfumado

Je kunt bijvoorbeeld ook samples ontvangen/beoordelen. Ik heb me daar net voor ingeschreven dus super benieuwd wanneer ik ééntje bij mijn parfum ontvang! Maar je kunt bijvoorbeeld ook een jaar kalender maken op Parfumado, dus voor een jaar lang alvast je parfums invullen en dan krijg je een gratis travelcase, die heb ik zojuist aangevraagd en ik kan niet wachten tot hij er is! Een mooie rode, en zoals jullie weten is rood mijn lievelings kleur. En je kan een vriend uitnodigen en dat is dan ook weer mooi meegenomen voor jou. Je krijgt dan namelijk of 50% korting of een gratis parfum of een gratis travelcase. En je vriend krijgt 50% korting op zijn/haar eerste maand. Dus die betaald €7,50 de eerste maand. Ook ben ik zilver member nu, dus ik heb een mooie zilveren travelcase gekregen. Heel leuk!

Geuren die ik heb mogen ontvangen + uitleg.

Ik zal jullie eerst vertellen hoe het precies werkt. Je kan natuurlijk zelf random een geur uitzoeken, of een geurtje die je al kent en heel lekker vind maar je kunt ook eerst een quiz doen om te kijken wat voor geurtje je lekker vind en wat echt bij jou past.

Als je dan geurtje in gedachten hebt, kun je informatie over het geurtje vinden. Hoelang het geurtje blijft zitten, de geurnoten, geurspoor, de geurfamilie, type, stijl, wat voor soort parfum het is, etc. Ook kun je recensies zien van andere leden, vind ik ook altijd wel fijn!

Geuren die ik heb uitgekozen:

  • Michael Kors- Sexy Ruby, Sexy Ruby is een parfum met framboos, abrikoos, en zijn bloemige hart. De basis noten zijn: kasjmier hout en vanille. Hij blijft niet extreem lang zitten maar hij is heerlijk! Het is een zwaar geurtje en ik hou daar wel van.
  • Narciso, Narciso heeft een hartnoot van musk met een accent van drie facetten: bloemig-fruitige, amberachtige en houtachtige. Echt een lekker geurtje! Blijft heel lang hangen. Ik kende dit merk niet maar nu wel echt één van mijn favorieten!
  • Versace- Bright Crystal, Bright crystal is een bloemig, fruitig parfum voor vrouwen. Het is een populaire van versace. Het is een parfum met een frisse granaatappel en Yuzu (een japanse citrusvrucht), dit gaat over in een bloemige warmte van magnolia, gevolgd door sensuele amber, acajou en musk. Echt een aanrader! Ik vind het een lekker fris en licht geurtje.
  • Montale- Sweet vanilla, Sweet vanilla, je raadt het al. Een parfum waar de vanille goed te ruiken is! Vanille onthuld door de knapperigheid van abrikoos en de zachte witte musk. Een intense en poederachtige geur. Dit is mijn nieuwe favoriet. Ik hou ook echt van vanille, ik sta met dit geurtje op en ik ga er mee naar bed. Ik ben ook de hele dag mijn shirt aan het ruiken, heerlijk!

Kort samengevat:

Echt een aanrader! Maar het is zeker niet goed voor je portemonnee haha! Het abonnement wel maar ik zou de parfums die ik tot nu toe gekregen heb, allemaal willen kopen in full size. Je krijgt echt waar voor je geld en de extra’s maken het nog een stukje leuker. Mocht je twijfelen, doen!! Ik heb ook een hele poos getwijfeld maar ik had veel eerder een abonnement moeten nemen.

Hierbij deel ik mijn code met jullie, dat is: vmaj5Y6O0. Mocht je dus enthousiast zijn geworden, gebruik dan deze code, dan krijg jij €7,50 korting en ik krijg ook wat leuks omdat jij lid bent geworden.

Wat is jouw lievelings geurtje?

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: