Overig

Dit kun je verkopen op Vinted

Hey hey! Ben ik weer met een blogje over Vinted. Ik deelde eerder al eens Mijn ervaring met Vinted . Ik ben er nog steeds actief op. Soms loopt het wat stroef en zo ineens verkoop ik heel veel dingen in een week. Moet eerlijk zeggen dat alles wel een beetje in de weg ligt hier en ik er graag van af wil, vandaar dat ik nu alle producten voor €1,- weg doe op Vinted, dan kopen ze ook wel vaak een bundel.

Vinted succesjes <3

Mensen denken volgens mij dat je alleen kleding kunt verkopen op Vinted en dat is eerlijk gezegd ook wel wat je het meeste tegen komt maar er nog zoveel andere dingen die je kunt verkopen op Vinted! Onlangs zijn er nog weer nieuwe categorieën toegevoegd. Lijkt steeds een beetje meer op Marktplaats.

Wat kan je allemaal verkopen op Vinted?

Nouja, natuurlijk kan je kleding verkopen, en dat kan dan ook echt alles zijn. Hoodies, jassen, broeken, jumpsuits, lingerie en nacht kleding etc etc. Voor man en vrouw. Maar je kan ook accessoires verkopen zoals tassen en sieraden. Het is verboden om neppe merken te verkopen op Vinted en ze controlen daar ook op maar als jij een merk tas wil kopen, kijk dan even op google of je kunt vinden of hij echt of nep is want het kan natuurlijk zijn dat hij nog niet gecontroleerd was door Vinted en je zoals een nep tas koopt voor een te hoog bedrag, dat zou natuurlijk zonde zijn! Ook kun je schoenen verkopen op Vinted. Sommige mensen zetten er ook echt hun afgetrapte schoenen op, kun je altijd proberen natuurlijk maar sommige dingen zijn ook echt een keer klaar voor de container haha! En je kan natuurlijk beauty producten verkopen zoals , lichaamsverzorging, haarverzorging, parfums, hand verzorging, nagelverzorging en alle andere soorten makeup en verzorging. Je mag natuurlijk een tube creme of een lipstick verkopen alleen de regel is dan wel dat hij zo goed als nieuw is. Anders kan Vinted je product ook weer verwijderen. Het liefst natuurlijk dat het product zelfs nog geseald is. Maar je kan ook allerlei dingen van uit je huis assortiment verkopen lol. Zoals: Textiel, zoals: beddengoed, gordijnen, matten en vloerkleden, tafellinnen, wandkleden en handdoeken. En decoratie zoals: klokken, planken, spiegels, opbergen en vazen. En dingen die je in de keuken kunt vinden zoals: bestek, servies en bekers en glazen. Klinkt heel leuk om je servies en glazen te koop te zetten op Vinted maar vergeet niet dat je het ook moet opsturen naar de koper. Verkoop dus aub alleen zulke dingen als je ook bereid bent om het goed in te pakken met bubbeltjesfolie etc. En sinds kort zijn er dus twee nieuwe categorieën, namelijk: entertainment en huisdieren. In de categorie entertainment kan je videogames en consoles, spellen en puzzels, muziek en video en boeken te koop aanbieden. En in de categorie huisdieren kan je alles verkopen voor honden, katten, kleine huisdieren, vissen, vogels en reptielen. Denk dan onder andere aan mandjes, speeltjes, halsbanden en riemen, draagtassen, benches en verzorging.

En soms, als ik iets heb wat ik wil verkopen zoals schriftjes, stationery zoals washitape, stickertjes of iets in die richting, daar is geen categorie voor, wat ik dan doe: ik zoek de dichts in de buurt komende categorie en dat is in dit geval schoolspullen en ik plaats het daar in. Je ziet vanzelf wel of Vinted het product verwijderd of niet.

Je kan dus heel veel dingen verkopen op Vinted maar als je zelf ook zoek bent naar iets, is het ook handig om eerst op Vinted te kijken. Veel mensen hebben vaak zoiets van “ Ugh, dat is tweedehands” maar er staan echt vaak genoeg dingen op die helemaal nieuwe zijn of zo goed als nieuw en dat wel voor een veeeel goedkopere prijs dan helemaal nieuw in de winkel. Nou dan weet ik het wel hoor!

Dus! Als je nog niet wist dat je zoveel kon verkopen op Vinted, is dit een goed moment nu om je hele huis op te ruimen haha! Van elke verdieping kan je van alles op Vinted zetten, van het oude servies in je kelder tot je baby kleertjes die je misschien nog op zolder hebt waar je niks meer mee doet.

Wou nog wel even zeggen dat het best wel wat werk kan zijn om van alles te verkopen via Vinted. Je moet zelf verzenzakken/dozen aanschaffen of zoeken, je moet het (goed) inpakken, zelf een verzendlabel uitprinten en opplakken en dan moet je het pakket weg brengen.

Wist jij dat je zoveel kunt verkopen op Vinted? Wat koop je meestal zelf op Vinted?

9 reacties

Geef een reactie

%d