Gedichten,  Hobby

Met een lach en een traan

Zoals jullie in Mijn Maart waarschijnlijk hebben gelezen, heb ik het uitgemaakt met mijn vriend. Na bijna 4,5 jaar. Vandaar dat ik dit gedichtje heb geschreven. Meestal als ik niet zulke “happy” gedachten heb, kan mijn brein alleen nog maar dichten. Ooit heb ik de categorie: “gedichten” toegevoegd aan mijn blog maar tot nu toe nog geen lef gehad om iets te publiceren in die categorie. Ik heb natuurlijk een persoonlijke blog maar gedichtjes zijn wel heel erg persoonlijk. Toch heb ik besloten om ze vanaf nu gewoon lekker te gaan publiceren.

Met een lach en een traan

Jij was mijn “go to”,
Nu voel ik me alleen maar moe.
Mijn hoofd maakt over uren,
Nog vaak denk ik aan onze avonturen.
We praatte dag en nacht,
Jij gaf me zoveel kracht.
Soms gebeurt er iets en dan wil ik het nog steeds aan jou vertellen,
Maar jij bent niet meer de geschikte persoon om voor zulke dingen op te bellen.
Ik zal je moeten laten gaan,
Weer op mijn eigen benen gaan staan.
En ik weet dat dat goed gaat komen,
Maar hoe zit dat dan met onze dromen?
Nee, die zijn niet meer,
En dat doet wel zeer.
Heel mijn toekomst zag ik samen met jou,
Jij mijn man en ik jouw vrouw.
Het had allemaal zo mooi kunnen zijn,
Maar nu leven we beiden met pijn.
Het is beter zo, de tijd zal het leren,
Ik ben dankbaar dat we het hebben mogen proberen.
Ik had deze tijd voor geen goud willen missen,
Ik zal onze leuke herinneringen nooit uit mijn gedachten wissen.
Als ik aan jou denk, denk ik aan een leuke tijd,
Ik heb van geen enkel moment spijt.
Ik had nooit verwacht dat dit zo zou gaan,
Ik denk aan jou terug, met een lach en een traan.

8 reacties

  • Rory

    Wat mooi Mandy. Heel veel sterkte met deze gevoelens. Eigenlijk is het op de een of andere manier ‘goed’, want elkaar missen betekent wel dat je heel veel voor elkaar hebt gevoeld. En dan is het alleen maar heel dapper dat jullie elkaar ook hebben durven loslaten… Dat doe je waarschijnlijk ook omdat jullie zoveel om elkaar geven.

  • Henny

    Joh meid heftig hoor, weet er alles van maar. Maar wat kan jij schrijven zeg harstikke top en juist goed dat je het van je afschrijft, niet dat de pijn en verdriet hier van heelt, maar het helpt wel. Dit moet slijten en heeft tijd nodig.
    Je bent een top meid, vrouw , lekker je dingen blijven doen wat je altijd deed, en huilen mag, schelden, boos zijn, onmachti etc etc. Kop de veur meid, heb er alle vertrouwen in dat jij je weg wel weer vind maar wees lekker jezelf en probeer tussen de down dagen het positieve eruit te halen, dikke knuffel en je voelt je alleen, maar vergeet nooit, jij staat niet alleen, familie, vriendinnen zijn er voor je xxxxx

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: