Overig

Mijn Pandora bedels

Ik schrijf deze blog naar aanleiding van een stukje wat ik op Nicole haar blog had gelezen over zilveren sieraden schoonmaken , zij schreef namelijk dat ze het niet begrijpt dat mensen kant en klare bedel armbanden verkopen en kopen en daar ben ik het volledig mee eens. Tuurlijk is het mooi om het in een geheel te zien en te kopen maar je eigen bedels verzamelen / sparen is nog veel mooier. In deze blog laat ik jullie mijn armbanden zien en alle bedeltjes die ik tot nu toe heb.

Vooraf:

Ik kocht met mijn Kruidvat loontje zelf altijd al bedeltjes en armbandjes op ome ali, dat ging dan best een lange tijd goed maar op een gegeven moment werden ze groen, mijn hele pols werd dan ook groen en dat zag er dan natuurlijk niet uit. Met mijn diploma uitreiking van de chauffeursopleiding, kreeg ik dan van mijn ouders mijn eerste Pandora armbandje met 2 bedeltjes er aan. Nu heb ik ondertussen 3 armbandjes die ik altijd draag.

Disney armbandje

Tja, een echte reden voor dit armbandje heb ik niet maar als je op de Pandora site naar Disney bedels gaat kijken, dan snap je me denk ik wel. Al deze bedeltjes wil je gewoon graag hebben. Ik hou super erg van Disney, als kind veel naar Disney films gekeken maar het is niet zo dat mijn hele kamer vol staat met Disney dingen maar ik heb er wel een speciaal armbandje voor. Want zoals ik net als zei, als je bij de categorie Disney kijkt op de Pandora site, dan wil je gewoon alles hebben. De bedeltjes zijn zo gedetailleerd, super leuk! Ik heb bijvoorbeeld Pinokkio en die kan zijn armen en benen bewegen, net zo als de pop natuurlijk. En ik heb tijgertje, dat bedeltje is helemaal zilver maar hij heeft dan een roze bloem in zijn hand.

Engeland armbandje

Zoals de meesten van jullie ondertussen wel weten heb ik een thuisstudie Engels gevolgd, beginners en gevorderde en heb ik die afgelopen jaar succes vol afgerond. Ik kan dus een prima woordje Engels praten en ondanks dat ik niet zo heel vaak in het land ben geweest, trekt dat land mij gewoon heel erg aan, net zo als de taal. Vandaar dat ik een Engeland armbandje begonnen ben met de classics, zoals de Engelse dubbeldekkers, the guards en het leeuwtje met de vlag. Nu zijn er nog een paar bedels maar die kun je alleen kopen in Engeland of bestellen via bepaalde sites maar vanwege de Brexit zal dat niet meer makkelijk gaan dus dat word snel een keer naar Engeland gaan. Ik wil de armband aanvullen met bijvoorbeeld een paspoort of koffertjes, iets met het thema reizen dan maar.

Meest dierbare / random armbandje

En dan heb ik nog het armbandje waar het allemaal mee begonnen is. En daar heb ik maar gewoon een “van alles en nog wat” armbandje aan gemaakt. Hier hangen mijn allereerste bedeltjes aan die ik gekregen had met mijn diploma uitreiking, een family bedel en een hondje. Dit is het armbandje waar de meeste bedeltjes aan zitten aan deze armband is elk bedeltje gekoppeld aan iets. Van mijn oma kreeg ik bijvoorbeeld geld voor mijn verjaardag, toen heb ik de oma bedel gekocht. Vorig jaar met sinterklaas, kreeg ik een sister bedel van mijn zus en met mijn verjaardag kreeg ik een geluk olifantje van mijn beste vriendinnetje. Net zo als een hondje, heb ik ook een konijntje aan deze armbandje want die zijn natuurlijk ook heel erg belangrijk voor mij. Ik heb ook een aapje want zo noem ik het vriendje altijd haha! Een klavertje vier omdat ik niet geboren ben voor het geluk. Een auto natuurlijk omdat dat wel één van de dingen is die ik het liefst doe, auto rijden en mijn auto is natuurlijk ook mijn trots. De letter M zit er aan, die heb ik dit jaar voor mijn verjaardag gekregen, de eerste letter van mijn naam maar ook de eerste letter van mijn vriend zijn naam.

Mijn pandora wishlist:

Nou heb je even? Alles op de Pandora site is namelijk leuk maar ik zou mijn favorietjes met jullie delen die ik nog heel graag zou willen. Om te beginnen, zou ik heel graag nog een thema armbandje maken en dat is namelijk kerst. Pandora heeft namelijk super schattige kerst bedels, het enige nadeel is dat je deze armband natuurlijk maar een kleine periode kan dragen maar natuurlijk wel elk jaar weer. Het begint namelijk al bij de kleur, met kerst zie je natuurlijk veel rood en laat dat nou net mijn lievelings kleur zijn en dan natuurlijk al die schattige kerst icoontjes, ik hou namelijk heel erg van rendieren, sneeuwpoppen, engeltjes etcetera. Je hebt ook een hele schattige bedel van Mickey en Minnie Mouse die een rood cadeautje vast hebben of bijvoorbeeld een peperkoekmannetje in kleur die aan een zuurstok hangt.

En ik zou graag willen dat mijn Engeland armbandje een beetje aangevuld word. De Engeland bedels zelf zijn een beetje lastig te krijgen maar je kan er om heen natuurlijk van alles bij doen. Bijvoorbeeld een paspoort bedeltje of een vliegtuig, een wereldbol of een reistas. Ik blijf Marktplaats en Vinted ook steeds in de gaten houden om te kijken of er Engeland bedels op staan maar als ze er op staan, zijn het altijd de bedels die ik al heb. Eigenlijk betekent dat gewoon dat ik snel eens weer naar Engeland moet en dat ik mijn bedeltjes daar zelf kan scoren.

Verder zijn er natuurlijk ook nog genoeg losse bedels die ik wil, zoals een dromenvanger want dat is een item die vaak voor komt in mijn slaapkamer ook. Dreams do come true! De shopping bedel van Pandora wil ik ook heel graag want daar ben ik namelijk echt verslaafd aan en die zou heel goed aan mijn armbandje passen. Ik wil ook heel graag de molen nog, ik vind molens gewoon altijd super mooi en het is typisch Nederlands. Ik hoop stiekem ook dat het vriendje ooit een bijpassende onverwachts voor me koopt, een gekregen bedel heeft nog veel meer waarde dan een zelf gekochte bedel. Je hebt ook echt super veel leuke liefde bedels. De Maagd bedel staat ook nog op mijn lijstje want dat is mijn sterrenbeeld. En zo wil ik eigenlijk nog wel veel meer bedels.

Waar koop je je Pandora bedels?

Als Pandora een actie heeft of leuke bedels in de aanbieding, dan koop ik ze vaak bij Pandora maar als ik een specifieke bedel heb die ik wil hebben, dan kijk ik ook vaak op Marktplaats of Vinted. Je moet alleen echt uit kijken dat je niet opgelicht word. Ik had een keer bedels gekocht en die titel was “ bedels voor Pandora armband “ ik kreeg ze thuis en ze zagen er best nep uit, toen had ik een berichtje gestuurd en zei diegene: “ Het is ook geen Pandora maar ze kunnen wel aan een Pandora armband “ En zulke advertenties staan er dus heel veel op. Je hebt Pandora groepen op Facebook en je kunt daar altijd vragen of een bedel echt of nep is, super fijn! Als je een bedeltje koopt, moet je sowieso op het keurmerk letten. En mijn voorkeur gaat uit naar ophalen. Via Vinted vertrouw ik het altijd wel maar blijft natuurlijk een risico.

Hebben jullie Pandora sieraden?

3 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: