Overige reviews

Regenlaarzen tip voor mensen met brede kuiten

Zoals jullie weten ben ik dol op wandelen, het maakt mij dan ook echt niet uit welk seizoen het is. Ik vind alles prima! Het liefst loop ik zelfs in de koudere maanden want om heel eerlijk te zijn heb ik niks met de zon maar goed, dat weten de meesten wel. Vandaag heb ik een tipje voor mensen die net als ik brede voeten, dikke enkels en dikkere benen hebben maar die ook graag regenlaarzen willen hebben.

Regenlaarzen

Note vooraf: ik krijg op geen enkele manier betaald voor deze blog, ik heb de laarzen ook gewoon zelf gekocht.

Heel vaak loop ik in tuincentrum’s/ buitenwinkels en dan zie ik mooie laarzen maar ik heb altijd de pech dat ik ze niet pas. Bij lange na ook gewoon niet. En dat vond ik zo jammer! Ook al waren het gewoon van die standaard groene laarzen, dan was dat ook prima geweest maar helaas, ik kom daar gewoon niet in.

Toen ging ik eens op google kijken maar stiekem had ik verwacht dat ik niks zou vinden en dat ik nergens zou slagen. Toen kwam ik deze laarzen tegen op Etrias en ik was gelijk verliefd! Toen ik zag hoe breed de laars was aan de bovenkant, kreeg ik er gelijk vertrouwen in. En toen ik de reacties las, dacht ik: ja! Dit gaat goed komen.

Ik had de laarzen ook betaald met afterpay want ik vond ze vrij prijzig voor regenlaarzen maar goed, eindelijk laarzen gevonden die hopelijk pasten en ik wou al zo lang regenlaarzen maar stiekem was de gedachte dat ik ze terug moest sturen ook sterk aanwezig, vandaar de keuze voor achter af betaling.

Ik had de laarzen de volgende dag al binnen, ik durfde het pakketje haast niet te openen maar het zal wel moeten. Ik zag ze en ik vond ze gelijk prachtig. Ik deed ze aan, even was het spannend maar ze pasten! Net alsof ze voor mij gemaakt waren. En ze lopen heerlijk!

Informatie over de laarzen:

De laarzen zijn van het merk wide wellies, van JJ footwear. Ze zijn er mee begonnen omdat veel vrouwen qua laarzen achter het net vissen. Ze hebben regenlaarzen in drie verschillende kuitmaten. De laarzen brengen voldoende steun en zorgen dat je voeten minder snel vermoeid raken, dit komt door de extra stevige zool en de brede hak. De regenlaars heeft een uitneembaar voetbed, dat geeft de mogelijkheid om eigen zooltjes in te brengen. Door de gesp aan de zijkant kun je de schacht wijdte naar wens aanpassen.

Ik ben gegaan voor de zwarte regenlaarzen omdat ik best wel vaak gekke kleuren sportleggings aan heb dus ik wou niet dat mijn laarzen daar mee gingen vloeken maar je hebt ook hele mooie polka dots, rode met witte stippen of zwarte met witte stippen of leuke met een leopard print of blauwe met bloemen of net zo als de zwarte die ik heb maar dan in het rood en ze hebben knalgele! Maar die zijn in maat XL.

Normaal kosten deze regenlaarzen €74,95 maar ik heb ze gekocht voor €59,95. Zoals ik net al zei, ik vind dat best prijzig maar ik ben allang blij dat er eindelijk regenlaarzen zijn die mij passen! En ze zijn ook van goede kwaliteit dus het is echt geen miskoop. Ik denk dat ze jaren mee gaan.

Ik heb trouwens wide wellies in het zwart en dan maat XXL. Kuitmaat van 49 tot 54 centimeter.

Mijn mening over de laarzen:

Tja, moet ik die nog geven? Ik ben echt verliefd op deze laarzen en ze lopen heerlijk! Het zijn regenlaarzen maar zoals je op bovenstaande foto ziet, lijken ze ook prima onder een “leuke” outfit. Als ik eenmaal schoenen pas, heb ik er vaak geen problemen mee en dat is met deze ook zo, kan er uren in lopen en natuurlijk: ze zijn waterdicht haha! Ben gelijk diezelfde avond in plassen gaan stampen als een klein kind, eindelijk regenlaarzen!!

Heb jij ook regenlaarzen?

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: