Andere ladytruckers,  vrachtwagen

Lady trucker Nathalie (53) vertelt over haar werk

Vandaag heb ik weer een nieuwe lady trucker voor jullie, namelijk: Nathalie, ook zij zit net zo als Samantha in het nieuwe seizoen van het programma: Meiden die rijden. Wekelijks te zien op woensdag om 20.25 op NPO. Of terug te zien via Npo+

Nathalie

In deze blog: Nathalie van Vugt, ze is 53 jaar en geboren en getogen in Uden Noord Brabant. Inmiddels is Nathalie al meer dan 36 jaar in het beroepsgoederen vervoer en heeft ze al vele verschillende transport werkzaamheden gedaan. Van koel tot vries en van lang breed naar haar huidige werk. Het vervoeren van bouwmaterialen en stenen naar bouw en toeleveranciers. Nathalie zit nu bijna 5 jaar op een steen vrachtwagen met een rollende auto laadkraan. Dus ze is van niemand afhankelijk en ze kan zelf lossen en laden. Zowel pallets met een pallethaak of stenen met een klem. Dat doet ze in Nederland, België en een stukje Duitsland. LZV ( Lang zwaar vervoer, 25M) heeft Nathalie ook een jaartje of vier mee gereden maar dat was voor de retailmarkt, heel ander werk dus en meestal in de nacht.

Nathalie haar favoriete auto is toch echt wel de Mercedes Benz Actros. Maar dat is natuurlijk een eigen keuze, iedereen denkt daar anders over.

In haar vrije tijd is ze te vinden in haar bijtpak en traint ze bewakings en politie honden. Daar kan ze echt zo van genieten. Elk weekend is ze te vinden ergens in Nederland op een club. Zelf heeft ze ook twee Mechelse Herders waarmee ze traint.

Nathalie in bijtpak

Vroeger heeft Nathalie gestudeerd voor kok maar uiteindelijk kroop het chauffeurs bloed toch bij haar omhoog. Koken is nog steeds een grote passie voor Nathalie maar het rijden bevalt haar ook nog steeds. Misschien in de toekomst wil Nathalie een carrière als planner maar dat is een droom die misschien ooit uitkomt.


Het bijzonderste wat Nathalie ooit heeft meegemaakt is dat ze als jongen geboren is en in 2010 gestart is met haar transitie van man naar vrouw. In 2012 heeft ze haar geslacht aanpassende operatie ondergaan en leeft ze volledig als vrouw. Nog steeds gelukkig getrouwd met haar allerliefste! En samen met hun twee kinderen hebben ze het goed. Je snapt wel dat ze door haar transitie behoorlijk wat vervelende dingen heeft meegemaakt en dat heeft een behoorlijke indruk achter gelaten. Maar Nathalie zit nu lekker in haar vel en heeft haar draai gevonden. Ze zou nooit meer terug verlangen naar haar mannelijk ik. Nathalie is trots dat ze dit heeft mogen ervaren en dat ze nu mag leven als haar werkelijke ik. Nathalie is een stoere vrouw die haar mannetje wel kan staan in deze transport wereld. Inmiddels is ze ook te zien in de nieuwe serie van meiden die rijden seizoen 2, zoals ik hierboven al zei. Een hele mooie ervaring die Nathalie weer af mag vinken. Ze vond het te gekke opname dagen en hele fijne en mooie mede chauffeuses en samen hebben ze er een leuke serie van gemaakt. Misschien brengt het nog wat leuks in de toekomst , de tijd zal het leren.

Volgen jullie “ Meiden die rijden” ook?

7 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: