dagje weg,  reizen

Tierpark Nordhorn

Vandaag in deze blog kunnen jullie lezen over het dierenpark in Nordhorn. Ik had er nog nooit van gehoord maar mijn zus stuurde het naar mij en de dag er op gingen we heen. En het leukste aan dit park? Je eigen honden mogen mee!!!

We hadden gedacht dat we met een uurtje wel weer buiten zouden staan maar maar we hebben ons toch 4 uurtjes binnen vermaakt. Er stond op de site dat je een mondkapje moest hebben alleen bij de bali maar Mandy was hem natuurlijk weer vergeten maar op de site stond dat ze daar ook te koop waren (€4,-) . Eindstand, er stond een mandje mondkapjes, mijn zus ging afrekenen en ik zocht 1 uit en ik heb hem perongeluk helemaal niet op gehad en verder hoefde ik hem niet op..

Het is echt een super gevarieerd park qua dieren. Je had wolven, biggetjes, ezels, zebra’s , muizen, kangoeroes, uilen, eenden, wilde katten, luipaard, luiaard, prariehonden, geitjes, koeien, zeehonden, stekelvarkens en nog zoveel meer. Maar je had dus boerderij dieren maar ook ” echte dierentuin dieren” maar ook zeehonden. Zo leuk gevarieerd!

Je mag trouwens ook veel verblijven binnen lopen, je kan bijvoorbeeld bij de uilen, hertjes, kangoeroes, biggetjes geitjes etc in! Doe dus vooral niet je nieuwste schoenen aan. De biggetjes hebben mijn schoenen helemaal vies gemaakt en aan gebeten / gesabbeld, het waren witte schoenen die ik nog geen week had haha!

Ook waren er genoeg speeltuinen en ook aan horeca ontbrak het niet. Wij hebben bij restaurant malle jan een tosti gehad, die vond ik wel prijzig (€5) maar er waren ook kraampjes met eten. Later hebben we nog een wafel gehad.

We hebben echt een leuke dag gehad en super leuk dat de honden ook mee mochten, je kan ook een bolderkar huren. Wij waren er ‘s ochtends rond half 11 en toen was het echt superduper rustig rond half 4 zijn we weg gegaan, toen was het al een stuk drukker maar nog steeds heel goed te doen. In het park kon je voldoende afstand houden. Wij waren dan ook wel op een doordeweekse dag.

De entreeprijzen vielen ook echt heel erg mee. Tarieven 2021.

  • Volwassene: €10,50
  • Gehandicapte met legitimatie/ begeleider gratis: €1,-
  • Jongeren (4-16): €6,50
  • Gezinskaart- ouderen met eigen kinderen t/m 16, inclusief honden: €37,-
  • Honden, mits aangelijnd: €1,-
  • Bolderkarverhuur: €3,50, €20,- borg.

Voor een goedkoop uitje kan je dus zeker wel een bezoekje brengen aan dit park! Parkeren is trouwens gratis. Als je het goedkoper wil, zou ik eigen eten en drinken meenemen.

Zijn jullie al eens in dit dierenpark geweest? Of zou je hier graag heen willen na aanleiding van deze blog?

11 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: