10 best gelezen blogs 2021

In deze blog ga ik jullie vertellen over mijn 10 best gelezen blogs in 2021. Misschien hebben jullie net ééntje gemist haha! Dan kan je via deze blog doorklikken naar de blog die je nog niet gelezen hebt, of misschien vind je het wel leuk om een blog nog een keer te lezen.

Mijn ervaring met Vinted

Het zal jullie niet verbazen, deze blog gaat over mijn ervaring met Vinted. Ik heb dus alleen maar goede ervaringen met Vinted. Ik verkoop nog steeds heel veel! Daar ben ik ook echt wel blij mee. Ik zou niet meer zonder Vinted willen. Het verbaast mij wel dat dit mijn best gelezen blog in 2021 is.

Vinted

Maaike (21) kwam al met haar truck in 21 landen

Deze blog gaat over lady trucker Maaike. In de maand dat ik deze blog gepubliceerd heb, was hij niet heel erg trending. Onlangs is Maaike in het programma: Mighty truckers geweest en sindsdien word deze blog ook meer gelezen. Super leuk natuurlijk! Ik heb nog steeds super veel bewondering voor Maaike.

Maaike voortman

Lady trucker Daniëlle (26) vervoert voornamelijk karkassen

Op de derde plek.. De blog die gaat over de 26 jarige Daniëlle. Ik vind dit nog steeds een indrukwekkende blog. Voor haar is het heel erg normaal werk maar ik zou het werk niet graag overnemen. Ik vind het nog steeds leuk om haar op mijn blog te hebben met haar verhaal! Ik zal jullie de foto van de karkassen besparen. Klik op het artikel om de foto te zien.

Lady trucker Daniëlle

Laatste goodiebox

Nog geen moment spijt van gehad, soms mis ik het wel maar ik heb ook nog een beste voorraad thuis liggen. Deze blog gaat over de laatste goodiebox. Ik had een abonnement op Goodiebox maar die had ik stop gezet toen de prijzen omhoog gingen en ik het niet meer waard vond.

Goodiebox

Kerst Gnoom maken van een (oude) sok

Ik had niet verwacht dat deze blog het goed zou doen. Vooral in November en December liepen de statistieken omhoog, logisch natuurlijk. Ik vond deze verassing alleen maar super leuk!

Kerst gnoom

Hoe gaat het nu met trekker + oplegger?

Deze blog gaat natuurlijk over het rijden met een trekker + oplegger. Een soort update dus. Ik vind dat altijd wel spannend omdat het best iets kwetsbaar is om te delen. Maar ik vond het vooral fijn om gewoon eerlijk te zijn op mijn blog. En het is fijn dat ik met zulke blogs dan altijd super lieve, motiverende antwoorden krijg.

Trekker + oplegger

Sophie (19) wil later graag voor zichzelf beginnen

En ook super veel bewondering voor de 19 jarige Sophie. Rijdt ook al gewoon vrachtwagen en durft te dromen over de toekomst en ik heb er alle vertrouwen dat zij dat allemaal gewoon even gaat flikken!

Truck van Sophie

De weg naar mijn C rijbewijs.

Dit vind ik wel heel gaaf! Dat deze blog gewoon in mijn top 10 van 2021 staat. Dit is één van de eerste blogs die ik schreef. Deze komt namelijk uit 2018. In deze blog beschrijf ik hoe het voor mij was om mijn C rijbewijs te halen. Voor mijzelf ook leuk om terug te lezen.

Ik op de bakwagen

Agnes (29) houdt van het manoeuvreren op krappe locaties

De blog die gaat over de 29 jarige Agnes, ook een lady trucker. Ze rijdt bij Van der Werff met o.a staal en andere bouwmaterialen. Waar de één dood gaat van de zenuwen op krappe locaties, ziet Agnes er alleen maar uitdaging in.

Agnes haar vrachtwagen

Eerste CE rijles

En op de laatste plek van een rijtje die het goed doet, een blog die gaat over mijn eerste CE rijles. Ook dat is een al wat oudere blog. Namelijk al uit 2019. Echt heel leuk dat zulke blogs het goed doen.

Eerste CE rijles

Super leuk dat mijn oudere blogs ook nog gelezen worden. Het valt me nu pas op dat het grotendeels vrachtwagen blogs zijn. Dan ga ik me daar meer op focussen in de toekomst want dat is dus wat het beste gelezen word. Wat jullie leuk vinden. Ik ben benieuwd wat mijn beste blog in 2022 gaat worden!

Waar willen jullie graag een blog over lezen in 2022 bij mij?

14 Reacties op “10 best gelezen blogs 2021”

 1. Wat een leuk overzicht en wat fijn dat je oude blogs ook steeds meer gevonden worden. Ik vind het ook erg leuk om je leven een beetje te volgen hier. Bij mij zijn het ook vaak oude blogs en recepten die nog steeds veel gelezen worden. Ontzettend tof!

  Like

 2. Het is altijd leuk om terug te kijken op de blogs die het vorig jaar goed deden. Soms zijn het de blogs waar je de minste verwachtingen bij hebt gehad.
  Ik vind het thema van de collega’s in de spotlight erg leuk!!
  En uiteraard een dag uit je leven als chauffeur. Dus neem ons gerust nog eens een dagje mee op pad (zijn we er ook eens uit!!)

  Like

 3. Wat een leuke blogs! Nu ben ik er wel benieuwd naar. En die blog van Vinted is ook wel interessant. Ik doe mn spullen altijd gwn weg, maar verkopen zou eigenlijk beter zijn

  Like

 4. Leuk zo’n overzicht. Jaren geleden kende ik een dame die bij de douane werkte toen dat allemaal nog bestond. Ze vertelde steeds dat de vrouwelijke truckers veel beter konden rijden dan de mannelijke collega’s.
  Wat een leuke goodie box hé.

  Like

 5. Leuk dat je verteld over je beste blogs uit 2021. Zo kan je ook zien welke onderwerpen jou doelgroep aanspreken. Vinted wou ik eerder proberen, heb er nog steeds geen ervaring mee. En daarnaast maakt het schrijven over trucks je blog erg uniek. De goodiebox ziet er simpel maar leuk uit.

  Like

 6. wat een leuk overzicht zo. onze oudste is ook vinted gestoord hihi maar het is leuk en handig!! ik heb niet echt een specifiek iets wat ik wil lezen. je schrijft altijd leuke dingen en je werk blijf ik een gevalletje dikke respect vinden 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: