Hobby,  Swappen

Advent swap 2021

Een nieuw jaar betekent in mijn geval ook een nieuwe advent swap. Het is 10 November als ik mijn advent swap krijg, dat betekent dat ik nog 21 dagen moet wachten tot ik mijn 1e cadeautje uit mag pakken, super veel zin in maar braaf zal ik wachten! Ook dit jaar ga ik weer met jullie delen hoe mijn advent swap er uit zag. Zijn jullie net zo nieuwsgierig als mij? Ik doe deze swap via de Facebook groep: “ Swappen met Kim NL “

Mijn gekregen advent swap 2021

Dag 1: Advent boek en cadeautje.

Nou, ik lees dus als eerst natuurlijk het kaartje die ook in het pakket zit en ik lees dat ik mag beginnen met het boek. Al snel zag ik wat het boek was. Super creatief zeg! Echt heel erg leuk gedaan. Dit zijn ook leuke ideeën om te onthouden. Er zijn dus 24 vakjes, net als bij een advent en in elk vakje zit een klein cadeautje. Elk vakje is ook nog eens gevuld met sneeuw. Echt zo leuk bedacht! Kijk ook hoe schattig die plaatjes op de kleine doosjes zijn.

Advent boek

En dat was het nog niet voor dag 1. Er was ook nog eens een echt pakje voor dag 1. Ik wou eigenlijk per 5 dagen een foto maken van de cadeautjes maar kijk nou! Zo onwijs schattig. Dit is echt mijn style. Vind de eerste dag nu al helemaal top! Dat prachtige boek en deze oven handschoen, pannenlap en de sok om op te hangen.

Cadeautjes 1e dag

Dag 2: Tasje met verzorgingsproducten

Vandaag heb ik een super leuk gouden tasje met glitters gekregen. Een soort klein toilettasje. Daarin zaten Body scrub, Body lotion en Shower gel. Met mijn lievelings geur, natuurlijk Vanille. Het zijn 65 ml flesjes dus ideaal om mee te nemen op vakantie. Ook in een super schattig inpak papiertje.

Cadeautje dag 2

Dag 3: Zoethout thee

Mijn cadeautje van vandaag vind ik eens in de zoveel tijd lekker. Ik heb soorten thee die ik de hele dag door kan drinken maar dat heb ik niet met zoethout thee. Maar ik lust het wel en het komt dus zeker wel op!

Dag 4: Hartjes hangers

Super leuke hangers van hartjes. 4 in totaal. Misschien kan ik ze in de boom hangen maar ze zijn ook leuk voor op andere plekken. Bijvoorbeeld om de knoppen van kastjes.

Dag 5: Bolletje pepernoten en een douche puff

Toevallig mijn lievelings pepernoten! Met chocola er om heen. En een douche puff in de vorm van een snoepje. Ik zal je eerlijk vertellen dat ik even moest googelen hoe je zo’n ding noemt, blijkbaar een douche puff of gewoon een spons.

Dag 6: Aardbeien thee

Één van mijn lievelings smaken. Dit is wel een thee die ik de hele dag door kan drinken dus dat komt in deze koude periode goed uit. Heerlijk! Een kop thee, of 2, of 3, of 4…

Dag 7: Kersenbloesem kaars

Hoe is het mogelijk. Ik hou van kaarzen maar ik hou ook van de geur van kersenbloesem. Dat is dus weer heel goed gedaan! Heel erg blij met deze kaars.

Dag 8: Chai thee vanille

Ha ha ha, weer een favoriet. Mijn all time favorite. Ik hou enorm van Chai, van de gewone chai thee maar ik hou ook heel erg van Chai latte. Die kan je met deze thee weer heel makkelijk maken.

Dag 9: Kleed met poesjes

Ik hou niet zo erg van poezen. Ik ben een echte honden persoon. Normaal schrijf ik ook altijd op mijn lijstje dat ik niet zo’n fan ben van katten. Dat heb ik deze keer niet gedaan dus ik heb een kleed gekregen met kittens er op. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik dit kleed wel heel erg schattig vind en dat hij heel erg welkom is op mijn bed haha!

Kleed met poezen

Dag 10: Nagel vijl en hand crème

Hand crème ben ik niet zo’n fan van, tenzij hij snel opdroogt. Dat moet ik dus nog even uittesten. De nagel vijl ben ik heel erg blij mee. Ik vind het niet zo’n hele grote ramp als mijn nagels afbreken maar ik vind het verschrikkelijk als er haken aan zitten. Een nagelvijl zit daarom altijd wel in mijn tas.

Dag 11: Pennen

Pennen zijn bij mij altijd welkom! Ik ben echt verslaafd aan pennen en die heb ik ook nooit genoeg. Ik schrijf natuurlijk ook veel dus ik vind het fijn als ik kan kiezen waar ik mee schrijf lol. Deze pennen hebben ook leuke motiefjes, i love it.

Dag 12: Yves Rocher vanille hand zeep

Van de week is mijn handzeep pompje van Blond Amsterdam kapot gevallen en daar zat net een hele nieuwe fles handzeep in. Dus ik had geen handzeep meer, dit is een gevalletje perfect getimed dus. Vanille is mijn lievelings geur.

Dag 13: Washi tape

Washi tape is altijd welkom. Ik gebruik het vaak om mijn enveloppen nog leuker te maken. Ik gebruik het ook wel eens als cadeautje om mee sturen. Een klein stukje of een hele rol

Dag 14: Enveloppen en markeerstiften

Enveloppen zijn dus ook altijd welkom! Omdat ik dus veel post verstuur. Ik ben ook erg blij met de markeerstiften. Die kan ik mooi gebruiken voor mijn studies en voor het leren.

Dag 15: Parfum stokjes

De geur van de stokjes is rozen. Dat is niet echt een geur waar ik van hou maar ik hou wel enorm erg van die stokjes. Heel erg benieuwd hoe ze ruiken! Momenteel heb ik al één in mijn slaapkamer staan, als die op is, kan deze er staan.

Dag 16: Shower gel

Super leuk! Een douchegel in een fles die er uit ziet als een champagne fles. Ik heb dat nog nooit eerder gezien. Ik denk dat het ook wel mooi zal staan in de douche. Heel erg benieuwd hoe deze ruikt!

Shampoo

Dag 17: Cadeautjes voor Shanti en Beau

Ik maakte dit cadeautje open en het was dus een doos maar in de doos zaten nog meer ingepakte cadeautjes. En ik mocht alles die dag open maken. Er zaten meerdere cadeautjes voor Shanti en Beau in. Lekkere botjes en een speeltje. Helaas zat er ook wat bij voor katten. Het was wel eend, daar is Shanti helaas wel gek op haha!

Cadeautjes voor Shan en Beau

Dag 18: Briefpapier en enveloppen

Vandaag leuke enveloppen met bijpassend briefpapier gekregen. Heel erg leuk dat het bijpassend is! Je ziet dat bijna nergens meer. Je ziet sowieso amper leuk, gedecoreerd briefpapier. Heel blij met dit setje dus.

Dag 19: Kerst sokken

Jaaa! Kerst sokken. En ook nog enkel sokjes. Dat zijn wel de sokken die ik het liefst draag. Die kan ik mooi met kerst aan.

Dag 20: Notenkraker en hand crème

Jeej! Een notenkraker. Ik hou van notenkrakers. Mijn lievelings kerst decoratie. Heel veel mensen vinden ze stom maar ik vind ze juist super leuk! En weer een hand crème. Later even uittesten of dit een hand crème is die ik zou kunnen gebruiken.

Hand crème en notenkraker

Dag 21: Latte macchiato

Vandaag een heerlijk drankje gekregen. Namelijk: latte macchiato. Ik hou heel erg van deze drankjes dus die zijn goed terecht gekomen.

Dag 22: Washi tape

En weer een pakje met Washi tape. Zoals ik net al zei, die zijn hartstikke welkom! Je kunt er zoveel leuks mee doen.

Dag 23: Blond amsterdam beker

O m g , een Blond Amsterdam beker! Super blij mee natuurlijk. En ook nog een beker die ik nog niet heb. Dat is al super knap, aangezien ik al heel veel heb. Maar nog niet zoveel van Delft Blond. Ik ben echt super super blij met dit cadeautje.

Blond Amsterdam beker

Dag 24: Erasable notebook set

Ik had hier al wel vaker van gehoord en ik heb ze in een ander soort ook wel al eerder gezien maar ik had me er nog nooit in verdiept. Maar super leuk om te krijgen. Ik ben benieuwd hoe het precies werkt en of het werkt.

Dag 25: Christmas bullet planner

En dan alweer de laatste dag.. wat ging dat snel zeg! Ik krijg vast afkick verschijnselen.. vandaag heb ik een christmas bullet planner gekregen. Onwijs leuk! Het is een bullet journal in kerst thema, helemaal leuk!

Bedankt maatje!

Lieve Jolanda, heel erg bedankt voor deze mooie swap. Ik heb elke dag genoten en ik keek er steeds weer naar uit om een cadeautje open te mogen maken. Je hebt me elke dag weer positief verrast. Het begon natuurlijk al met dat mooie, zelfgemaakte boek. Ik vind het vooral leuk dat je zoveel moeite hebt gedaan voor de swap. Als ik één cadeautje van deze hele swap mocht uitkiezen, zou ik voor de Blond Amsterdam beker gaan. Maar ik ben blij met alles. De warme drankjes zijn heerlijk en ik heb weer genoeg leuke crea-bea spulletjes er bij. Ik vind het ook zo leuk dat je aan mijn hondje(s) hebt gedacht. Heel erg bedankt voor deze mooie swap. Soms heb je veel te gek gedaan met de cadeautjes maar ik ben er heel erg blij mee.

Hebben jullie wel eens een swap gedaan?

14 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: