Man man man de podcast

Vandaag heb ik een leuke podcast voor jullie, echt een aanrader voor als je graag podcasts luistert, namelijk Man man man de podcast. Een podcast door: Domien Verschuuren, Chris Bergström en Bas Louissen. Ik dacht dat ik niet het type zou zijn om naar podcasts te luisteren maar op den duur kwamen de spotify lijsten wel mn strot uit tijdens het rijden en de radio was ik ook even zat. Als ik radio luister, luister ik altijd Q music waar Domien Verschuuren dj is. Ik hoorde Domien een keer wat zeggen over hun boek ” Man man man het boek” en toen ging het nog even over de Podcast maar ik bleef bij het idee dat een podcast luisteren niks voor mij is. Tot ik dus nog een hele dag te rijden had en er geen leuke muziek op de zenders was en ik ook ff mn spotify liedjes niet meer kon aan horen. Toen bedacht ik in eens, laat ik maar eens een podcast proberen. En dat was het begin van mijn Podcast verslaving. Sinds dien wil ik nergens anders meer naar luisteren, Man man man de podcast is de eerste podcast die ik hoorde, en die wil ik graag met jullie delen.

Waar gaat Man man man de podcast over?

De podcast gaat dus over Domien, Bas en Chris die uitzoeken hoe mannelijk ze zijn aan de hand van een paar stellingen, telkens weer in verschillende thema’s. Één aflevering duurt ongeveer 45 minuten. Een paar voorbeelden van afleveringen zijn: Schaamte, Klussen, Seks, Verslavingen en Tuinieren. Ze vertellen dan hoe handig ze dan zijn met klussen, of juist toch niet?

Waarom ik deze podcast zo leuk vind:

Zoals ik al zei, ik luister elke dag zo wat Q music en Domien is daar DJ en ik vind het altijd super leuk om naar hem te luisteren. Daarom ging ik juist dus ook deze podcast proberen. Terwijl ik deze blog nu schrijf, hebben ze al 6 seizoenen en hebben ze de 6e aflevering online staan. Ik heb alles non stop terug geluisterd. Wat een heerlijke mannen! Veel humor maar ze praten ook over serieuze zaken. En ze kunnen zichzelf en elkaar zo lekker afzeiken, heerlijk om naar te luisteren. Ze vertellen in alle afleveringen alles eerlijk, ze kennen natuurlijk schaamte maar ondanks dat, praten ze er wel over. Over hun seksleven en drugs gebruik bijvoorbeeld, lijkt me niet makkelijk om over zulke dingen te praten als je weet dat je familie en collega’s etc dit ook kunnen luisteren. Des te meer respect voor hun die dat wel durven!

Meer van man man man de podcast:

Ondertussen zijn ze natuurlijk bij het 7e seizoen en hebben ze 54.5000 volgers op Instagram, zijn ze al een paar theater tours verder, hebben hun eigen boek uitgegeven, hun eigen bier gebrouwd en zijn er plannen voor merchandise. En afgelopen jaar hebben ze hun eigen kantoor gekregen, de man man man cave.

Ik raad jullie allemaal aan om deze podcast te luisteren, je kunt er altijd om lachen, lekker luchtig en toch ook weer een tikkie serieus. Ik kijk altijd weer uit naar de volgende aflevering, zeker ik nu net alles in 1 keer geluisterd heb en nu keurig moet wachten weer.

Ik heb deze podcast trouwens geluisterd op Spotify. Veel plezier met het luisteren!

Kenden jullie deze podcast al? En wat vinden jullie er van? Of nog andere aanraders?

14 Reacties op “Man man man de podcast”

 1. Alleen die naam is al hilarisch: “Man man man de podcast” hahahaha! Ik heb gehoord dat deze podcast enorm populair is, maar ik heb er nog nooit eentje geluisterd. Ben heel benieuwd! Ik vind die van Paul de Leeuw ook zo leuk “De Leeuw Lult”. Fijne jaarwisseling Mandy xxx

  Like

 2. Leuk dat je je ook bezig houdt met podcasten. Zelf vind ik het erg interessant, wel zou ik ermee willen oefenen. Een podcast is idd wel anders dan muziek! Leuke vervanging. Ik heb nog geen podcast beluisterd! Dat ben ik wel van plan binnenkort.

  Like

 3. Ik luister nooit naar podcasts, vind het op de een of andere manier niet fijn. Ik kan me wel goed voorstellen dat het voor lange ritten in de vrachtwagen wel lekker is.

  Like

 4. Deze podcast staat nog op mijn lijstje om te luisten. Ik ben sinds kort begonnen met podcasts en heb alle afleveringen van Geuze en Gorgels geluisterd. Ik dacht ook dat podcasts luisteren niets voor mij was, maar vind het erg leuk om te doen.

  Like

 5. Wat leuk! Ik ben meteen op Instagram gaan kijken. Eerlijk gezegd ben ik de radio ook spuugzat (ik luister altijd Sublime. Fantastisch! Maar dat nieuws wil en kan ik niet meer horen), dus ging ik over naar CD’s maar die van mij kon ik dromen. CD’s van vriendin geleend. Ging al vrij snel op dezelfde manier. Spotify heb ik alleen de gratis versie. Afijn, podcasts luisterde ik niet echt. Onlangs wel begonnen met Revolusi op aanraden van een mede-Indische maar denk niet dat dit voor iedereen fijn is om te luisteren. Dus dank voor de tip!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: