reviews

Man man man de podcast

Vandaag heb ik een leuke podcast voor jullie, echt een aanrader voor als je graag podcasts luistert, namelijk Man man man de podcast. Een podcast door: Domien Verschuuren, Chris Bergström en Bas Louissen. Ik dacht dat ik niet het type zou zijn om naar podcasts te luisteren maar op den duur kwamen de spotify lijsten wel mn strot uit tijdens het rijden en de radio was ik ook even zat. Als ik radio luister, luister ik altijd Q music waar Domien Verschuuren dj is. Ik hoorde Domien een keer wat zeggen over hun boek ” Man man man het boek” en toen ging het nog even over de Podcast maar ik bleef bij het idee dat een podcast luisteren niks voor mij is. Tot ik dus nog een hele dag te rijden had en er geen leuke muziek op de zenders was en ik ook ff mn spotify liedjes niet meer kon aan horen. Toen bedacht ik in eens, laat ik maar eens een podcast proberen. En dat was het begin van mijn Podcast verslaving. Sinds dien wil ik nergens anders meer naar luisteren, Man man man de podcast is de eerste podcast die ik hoorde, en die wil ik graag met jullie delen.

Waar gaat Man man man de podcast over?

De podcast gaat dus over Domien, Bas en Chris die uitzoeken hoe mannelijk ze zijn aan de hand van een paar stellingen, telkens weer in verschillende thema’s. Één aflevering duurt ongeveer 45 minuten. Een paar voorbeelden van afleveringen zijn: Schaamte, Klussen, Seks, Verslavingen en Tuinieren. Ze vertellen dan hoe handig ze dan zijn met klussen, of juist toch niet?

Waarom ik deze podcast zo leuk vind:

Zoals ik al zei, ik luister elke dag zo wat Q music en Domien is daar DJ en ik vind het altijd super leuk om naar hem te luisteren. Daarom ging ik juist dus ook deze podcast proberen. Terwijl ik deze blog nu schrijf, hebben ze al 6 seizoenen en hebben ze de 6e aflevering online staan. Ik heb alles non stop terug geluisterd. Wat een heerlijke mannen! Veel humor maar ze praten ook over serieuze zaken. En ze kunnen zichzelf en elkaar zo lekker afzeiken, heerlijk om naar te luisteren. Ze vertellen in alle afleveringen alles eerlijk, ze kennen natuurlijk schaamte maar ondanks dat, praten ze er wel over. Over hun seksleven en drugs gebruik bijvoorbeeld, lijkt me niet makkelijk om over zulke dingen te praten als je weet dat je familie en collega’s etc dit ook kunnen luisteren. Des te meer respect voor hun die dat wel durven!

Meer van man man man de podcast:

Ondertussen zijn ze natuurlijk bij het 7e seizoen en hebben ze 54.5000 volgers op Instagram, zijn ze al een paar theater tours verder, hebben hun eigen boek uitgegeven, hun eigen bier gebrouwd en zijn er plannen voor merchandise. En afgelopen jaar hebben ze hun eigen kantoor gekregen, de man man man cave.

Ik raad jullie allemaal aan om deze podcast te luisteren, je kunt er altijd om lachen, lekker luchtig en toch ook weer een tikkie serieus. Ik kijk altijd weer uit naar de volgende aflevering, zeker ik nu net alles in 1 keer geluisterd heb en nu keurig moet wachten weer.

Ik heb deze podcast trouwens geluisterd op Spotify. Veel plezier met het luisteren!

Kenden jullie deze podcast al? En wat vinden jullie er van? Of nog andere aanraders?

14 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: