persoonlijk

Hoe leef je mijn leven

In deze blog ga ik jullie vertellen hoe jullie mijn leven kunnen leven. Hoe je het allemaal precies zoals mij doet, mijn rituelen, hoe de kleine dingetjes mijn dag kunnen maken etc.

We nemen even een doorsnee dag waarin ik dagdienst heb. De wekker gaat om 07:00, soms ben ik gelijk wakker en ga ik even chillen op mijn telefoon tot half 8 en dan ga ik er uit maar meestal snooze ik tot 8 en schrik ik dat ik er nu toch echt uit moet. Dan ga ik naar beneden, doe het hek open voor Shan, zet de deur op de klink, ga zelf naar de wc en aankleden, tandjes poetsen, dagcreme op, wenkbrauwen doen en soms foundation op. Dan Shanti met pijn en moeite proberen een tabletje te geven, soms gaat dat in 1 keer, vaak ben je wel 5 minuten nodig. Al met al ga ik dan rond 8.00 naar het werk, ben ik er rond 8.20 , ga ik even chillen met collega’s en ga ik dan rond 08.45 naar het depot. Daar laad ik mijn containers in en begin ik aan mijn rondje stad. Bij veel klanten blijf ik vaak nog wel even plakken voor een praatje. Rond 13.15 kom ik dan weer op het depot en ga ik lossen en mijn rit afhandelen. Dan ben ik rond 13.45 ongeveer klaar en meestal kan ik dan wel naar huis. Soms moet ik tussendoor ander werk doen of naar de garage. Maar vaak kan ik dan even naar huis.

Eenmaal thuis aangekomen ga ik nooit op de bank chillen. Ik ga vaak bezig met mijn studie Spaans of planner wegtransport, anders ga ik bezig met de post, lekker brieven schrijven dus en anders ga ik bezig met mijn blog. Er staat namelijk nog genoeg in mijn concepten waar ik nog geen tijd voor heb gehad. Dan maak ik altijd zelf eten voor mezelf. Meestal is het een roerbak pakket, lekker makkelijk. Knuffel ik nog lekker veel met mijn hondje en ga dan weer richting werk om 16.15.

Meestal ga ik dan laden bij Office center, daar ga ik eerst laden en heb ik vaak nog tijd over en dan ga ik lekker kletsen met de mensen die daar werken en die ik ondertussen wel mijn vriendinnen mag noemen. Dan ga ik richting Hoogezand, of om eerst te lossen op het depot of om in 1 keer naar een andere klant te gaan. Dan laad ik eerst alles en dan vaak ook nog een klein praatje. Dan naar het depot om te lossen, als daar nog andere leuke chauffeurs staan, betekent dat weer een praatje. In de zomer kan ik daar nog wel eens lang blijven plakken. Maar goed, daarna ga ik weer richting de loods, de vrachtwagen aftanken en meestal nog wel even zitten met collega’s. Rond 19.00 ben ik vaak weer terug op de loods. Als ik direct naar huis ga, ben ik rond 19.30 thuis.

Daarna ga ik meestal nog naar vrienden, tenzij ik echt moe ben, wat wel vaak gebeurd dan ga ik gewoon lekker naar huis. Douchen, nachtcrème op, tandjes poetsen en lekker op bed. En als ik dan op bed lig, soms ga ik lezen meestal ga ik kijken wat ik dan nu weer kan kijken. Het liefst kijk ik programma’s/ documentaires. En dat kijk ik dan net zo lang tot ik in slaap val. Meestal is dat rond een uur of half 12. Of ik wil juist al om half 9 slapen lol. Er is geen middenweg. Of heel vroeg of best wel laat.

Hoe leef je mijn leven:

 • Je rijdt vrachtwagen
 • Praat met alles en iedereen
 • Elke ochtend weer zeggen “ vanavond ga ik op tijd slapen “ en het nooit doen.
 • Je hondje is je beste vriendin.
 • Je hebt faalangst zonder dat je die stempel ooit echt hebt gekregen maar je merkt het bij alles wat je doet. En dan vooral bij het presteren. Of iets voor het eerst alleen doen. Maar je gaat je angsten gewoon aan. Met een hoop gejank maar je doet het wel.
 • Je jankt om alles, positief negatief. Janken is helemaal je ding en doe je het liefst de hele dag.
 • Je houdt niet van bellen.
 • Je loopt eigenlijk alleen maar op klompen.
 • Je probeert de beste versie van jezelf te zijn, elke dag weer.
 • Je bent altijd vrolijk, altijd in voor een praatje maar als je chagrijnig bent of je dag niet hebt, mag de hele wereld het ook merken.
 • Je doet wat er van je verwacht word, vaak is hetgeen wat je moet doen ook helemaal niet zo erg maar je zeikt er wel veel over. Zeiken is sowieso wel je ding.
 • Je trekt vaak (onbekende) mensen aan die hun hele levensverhaal met je delen. Op het werk, op straat, in de winkel. En eigenlijk vind je dat helemaal niet erg, je vind het wel fijn dat mensen je blijkbaar genoeg vertrouwen om zoiets aan jou te vertellen.
 • Je houdt van serie’s kijken op Videoland en Netflix of documentaires op NPO. En Stuktv.
 • Je weet niet waar je de energie vandaan haalt maar elke dag weer krijg je veel geflikt. Werken, leren en bloggen en hobby.

Hoe leef ik jouw leven?

9 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: