Mijn November

Zoals we allemaal wel weten, kunnen we niet zo heel veel doen in deze tijd maar we proberen er natuurlijk wel het beste van te maken. Dus, ik heb toch een nieuw overzichtje voor jullie van de vorige maand want we zitten natuurlijk weer in een nieuwe maand. De laatste maand van 2021. Wat gaat de tijd toch snel!

Gorredijk

Eindelijk bij mijn lieve vriendinnetje in Gorredijk geweest. Ik ga al jaren lang met Irma om en ik ben nog nooit bij haar thuis geweest. Het is ongeveer een uurtje rijden. We hebben een super gezellige middag gehad met nog een ander vriendinnetje erbij. Lekker gekletst, gegeten en thee gedronken.

Gewandeld

Lekker weer het wandelen opgepakt. Samen met Beau een paar keer naar het Gorechtpark geweest en ik heb voor het eerst gewandeld met de app “ Blokje om.” Super leuk! Die stippelt een route voor jou uit, je bepaalt zelf de kilometers / looptijd. Tijdens het lopen geeft hij dan aan welke kant je op moet, net als een TomTom zeg maar. Echt wel een aanrader als je van wandelen houdt maar soms geen inspiratie hebt voor wandelroutes.

Wandelen

Nieuwe Fitbit

Dat ik het wandelen opgepakt heb, komt ook zeker doordat ik een nieuwe Fitbit heb. Mijn Fitbit Versa was langzaam aan, aan het dood gaan en ik vroeg Fitbit of het nog binnen de garantie viel maar helaas. Toen zeiden ze dat ze mij wel een kortingscode kon geven van 35%. Ik kan niet zonder Fitbit dus graag! Een nieuwe zou er toch wel komen. Ik wou steeds al graag de allernieuwste maar die vond ik te duur, nu met die kortingscode heb ik het gedaan. Hij was alsnog €200,- maar ik ben er super blij mee. Ik gebruik al jaren een Fitbit en zoals je ziet, geeft hij me genoeg motivatie om te gaan wandelen. Dat komt door de uitdagingen die je met vrienden kan doen en ik heb best wel wat Fitbit vrienden gemaakt in de afgelopen jaren.

Fitbit Sense

Beste blog maand van dit jaar

Super leuk! De maand November heeft gewoon de meeste bezoekers van dit jaar. En ik ben daar ook mee beloond want ik heb deze maand ook mijn eerste betaalde samenwerking van dit jaar gehad. Ik hoef dat echt niet elke week te hebben maar eens in de zoveel tijd vind ik het echt leuk om zo’n samenwerking te hebben. Maar ik word natuurlijk nog blijer van al die bezoekers en leuke reacties, daar doe je het voor. Even kijken of ik December een nog betere maand kan laten worden.

December

In December heb ik mijzelf uitgedaagd. Ik wil elke dag mijn 10.000 stappen doel halen. Elke dag, de hele maand. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken. Ook gaan we het dobbelspel doen, wij vieren “ Sinterkerstennieuw.” En natuurlijk de maand met de kerstdagen. Super veel zin in! Ook is deze maand mijn Advent swap begonnen, elke dag mag ik dus een cadeautje openen. Ben heel erg benieuwd! Leuke maand voor de boeg.

Mijn 3 best gelezen blogs in November:

Wat was het leukste dat jij hebt gedaan in November?

19 Reacties op “Mijn November”

 1. Yeah een nieuwe fitbit! Heel veel plezier hiermee en met de app die je hier aangeeft zal het een stuk makkelijker worden om je einddoelen te halen. Wat een leuk idee. Ik ga hem ook eens opzoeken. Wandelen vind ik ook leuk maar inderdaad, soms vind ik het lastig om zelf een rondje te bedenken. Ben je al lid van de Fitbit groep Nederland/Belgie op FB? Daar organiseren ze wekelijks de workweekhustles. Loop je met gelijkgestemde en je bent bezig met het werken aan je doel.
  En uiteraard ook gefeliciteerd met je eerste betaalde samenwerking! Dat er nog maar een paar mogen komen.

  Like

 2. dat lijkt me een leuke app, dat blkje om.10.000 stappen per dag dat is echt te doen, ik heb het ook een hele tijd voor elkaar gekregen ! zet hem op !

  Like

 3. Maar goed dat er een plaatje van de fitbit bij staat, want ik wist niet eens wat het was. Maar lijkt me heel handig. Tot nu toe red ik het prima met mijn telefoon.

  Like

 4. Gefeliciteerd met je eerste betaalde samenwerking van dit jaar! Wat fijn! Op naar nog veel meer mooie blogs en samenwerkingen. De Blokje om app klinkt interessant!

  Like

 5. Klinkt als een fijne maand! 10.000 stappen per dag! Veel succes! Ik haal het niet, maar zolang je er plezier in houdt en aan het halfuurtje beweging per dag komt, is het goed, toch? 😉

  Like

 6. Wauw wat een mooie foto’s heb je toch gemaakt. Ikzelf heb een smartwatch van Garmin. Kom nu gemiddeld op 7500 stappen per dag. Nu ik in quarantaine zit kom ik op 3000… oeps.

  Het mooiste aan november vind ik de kleuren in de natuur. Wij vinden het heerlijk om naar het bos te gaan. Wandelen en dingen zoeken.

  Like

 7. Ik lees en ik glimlach samen mee met jou. 😃 Ik kan ook niet zonder mijn polarhorloge. Wat goed dat je toch een nieuwe hebt gekocht. 👌 Wat een leuke uitdaging dat je jezelf hebt gegeven, 10.000 stappen, go for it!👊🏻

  Like

 8. Mooie foto’s! Het klinkt alsof je een goede maand hebt gehad. Succes met de 10.000 stappen in december. Ik vind wandelen heerlijk, maar ik moet zeggen dat nu het kouder en snel donker wordt ik mij er niet echt toe kan zetten…

  Like

 9. Mooie fotos! Goed dat je het wandelen weer hebt opgepakt! Dat is erg gezond! Interessante app ook! Aangezien je bij kan houden hoeveel je wandelt. In een fibit ben ik ook geïnteresseerd! Ik heb het alleen nog niet gekocht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: