persoonlijk

Mijn November

Zoals we allemaal wel weten, kunnen we niet zo heel veel doen in deze tijd maar we proberen er natuurlijk wel het beste van te maken. Dus, ik heb toch een nieuw overzichtje voor jullie van de vorige maand want we zitten natuurlijk weer in een nieuwe maand. De laatste maand van 2021. Wat gaat de tijd toch snel!

Gorredijk

Eindelijk bij mijn lieve vriendinnetje in Gorredijk geweest. Ik ga al jaren lang met Irma om en ik ben nog nooit bij haar thuis geweest. Het is ongeveer een uurtje rijden. We hebben een super gezellige middag gehad met nog een ander vriendinnetje erbij. Lekker gekletst, gegeten en thee gedronken.

Gewandeld

Lekker weer het wandelen opgepakt. Samen met Beau een paar keer naar het Gorechtpark geweest en ik heb voor het eerst gewandeld met de app “ Blokje om.” Super leuk! Die stippelt een route voor jou uit, je bepaalt zelf de kilometers / looptijd. Tijdens het lopen geeft hij dan aan welke kant je op moet, net als een TomTom zeg maar. Echt wel een aanrader als je van wandelen houdt maar soms geen inspiratie hebt voor wandelroutes.

Wandelen

Nieuwe Fitbit

Dat ik het wandelen opgepakt heb, komt ook zeker doordat ik een nieuwe Fitbit heb. Mijn Fitbit Versa was langzaam aan, aan het dood gaan en ik vroeg Fitbit of het nog binnen de garantie viel maar helaas. Toen zeiden ze dat ze mij wel een kortingscode kon geven van 35%. Ik kan niet zonder Fitbit dus graag! Een nieuwe zou er toch wel komen. Ik wou steeds al graag de allernieuwste maar die vond ik te duur, nu met die kortingscode heb ik het gedaan. Hij was alsnog €200,- maar ik ben er super blij mee. Ik gebruik al jaren een Fitbit en zoals je ziet, geeft hij me genoeg motivatie om te gaan wandelen. Dat komt door de uitdagingen die je met vrienden kan doen en ik heb best wel wat Fitbit vrienden gemaakt in de afgelopen jaren.

Fitbit Sense

Beste blog maand van dit jaar

Super leuk! De maand November heeft gewoon de meeste bezoekers van dit jaar. En ik ben daar ook mee beloond want ik heb deze maand ook mijn eerste betaalde samenwerking van dit jaar gehad. Ik hoef dat echt niet elke week te hebben maar eens in de zoveel tijd vind ik het echt leuk om zo’n samenwerking te hebben. Maar ik word natuurlijk nog blijer van al die bezoekers en leuke reacties, daar doe je het voor. Even kijken of ik December een nog betere maand kan laten worden.

December

In December heb ik mijzelf uitgedaagd. Ik wil elke dag mijn 10.000 stappen doel halen. Elke dag, de hele maand. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken. Ook gaan we het dobbelspel doen, wij vieren “ Sinterkerstennieuw.” En natuurlijk de maand met de kerstdagen. Super veel zin in! Ook is deze maand mijn Advent swap begonnen, elke dag mag ik dus een cadeautje openen. Ben heel erg benieuwd! Leuke maand voor de boeg.

Mijn 3 best gelezen blogs in November:

Wat was het leukste dat jij hebt gedaan in November?

19 reacties

Geef een reactie

%d